- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۸
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- مدال المپیاد
- نشد که بشه!
- دانشگاه
- بوعلی سینا / خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
دوستان من زیاد اونطور فعال نبودم که بشناسم بچه های سایت رو به اون صورت اما خب با هرکسی کوچکترین تعاملی داشتم و تصوری ازش توی ذهنم بوده رو مینویسیم و خب هرانکه تگش نکردم و دوستانی که ترینی که براشون نوشتم اشتباه یا بد بوده به بزرگی خودتون ببخشید🫠
@Sina
خیلی دوست داشتم ببینمش ترین، حدودا بالای 200دوست مشترک داشتیم ترین، نویسنده ترین، خفن ترین مهندس دریا و نویسنده ترین و از خوبای شورای صنفی ترین، خوش قد و بالا ترین، میگن شبیهشم باعث افتخاره ترین☺️
@پوریا
باحالترین فردی که پزشکی خوندن، جالب ترین ادم بزرگتر از خودم که دیدمشون، خوش مشرب ترین
@حُسام
به دل نشین ترین معلم ادبیاتی که دیدمشون، ادبی ترین و باسواد ترین در رشته خودشون
@Mahdi ostoori
خیلی میخورد ادم ارومی باشن و حس خوبی داشتن ترین
@armin_att
از خوبان مهندسین برق بودن ترین، عاقل و از پیشکسوتان بودن ترین
@amirsadeghian
خوشتیپ ترین مهندسی برق میخونه ای که دیدم، بعد از سینا دوست مشترک باهاش متوجه شدم دارم ترین
@Hriend
کامپیوتری ترین، خیلی میدونه ترین
@*100RA*
ماشین باز ترین، از دیگر افرادی که مثل سینا دوست دارم ببینمش حتما ترین، خاکی ترین، از دسته ی جوانمرد و باحال عضوای سایت ترین🤌
@101
رابین هود زمانه در پروکسی و کانفیگ و اتصال اینترنت ترین، بامعرفت ترین، در عین حال ناشناس ترین
@mastermind81
کاربر سیبیلو ترین، سلیقه خوب در غذا دارن ترین، باهاشون میخوام برم اژدرزاپاتا رو بترکونیم ترین😂
@Mohammad05
قیافش تصویر تستستورونه ترین، مهندسی مکانیک میخونه ترین💪
@Mojo
بامزه ترین مدیر سایت، خیلی برام موده ترین، حامی حقوق مورغان ترین
@maleck :)
حس جیسون موموآ ولی نسخه پرشین رو میدن ترین
@Admin2
بیگ بنگ بوجود اومدن سمپادیا و عامل اشنا شدن با کلی ادمای خوب ترین
@Samandoon :D
مامانبزرگ بچه های سایتن ترین، دلسوزترین، محترم ترین
@Flying_girl
از قدیمیای سایتن که انگار راز های نهفته سایت رو میدونن ترین
@Aynazi
زحمت کارای هدفمند سایت و پادکست رو میکشن خیلی دستشون درد نکنه ترین، شخصیت اروم و لطیفی دارن ترین
@melina03
مدال ترین، درساشون خیلی سخته و درسخون ترین، همراه و به اصطلاح پایه در جمع اند ترین
@^Unknown^
علوم مهندسی میخونن و پرتلاش اند ترین، مدافع حقوق گربه ها و گربه هارو تعصبی میدوستن ترین
@dorincii
از دسته محدود افرادی که معماری میخونن و بعدا که خانوم معمار خوبی شدن(پتانسیلشو دارن) ادعای مهندس بودن کنن ادعاشون بجاس ترین😂
@Naha
متشخص ترین، فهیم،بادرک و فرهیخته ترین، چیزای خیلی جالبی ازشون یادگرفتم ترین، به معنای وقعی کلمه خانوم دکتر مهربون و موفقی میشن ترین✨
@Miss_Shellby
با اراده ترین، کنکوری ترین، همیشه در حال مطالعه و حاضر در سالن مطالعه اند ترین
@zeynabgol
خلاق ترین، میمر ترین
@حدیثو
نصیحت های خوبی میکنن ترین، اصلاح طرز فکر میکنن و کلا در همه زمینه ها راهنمایی های خوبی میتونن کنن ترین، باتجربه در زندگی ترین
@hypnos
ادبی و حقوقی ترین
@Elsaest
گیمر ترین دانشجوی پزشکیی که تا الان وجود داشته ترین
بعد از حدود 3 4 سال حضور در سایت و اولین ترینی که پست گذاشتم هرکه را در ذهنم اومد نوشتم. امیدوارم کسی از قلم نیوفتاده باشه
ممنون از همگیتون بابت حفظ و نگه داشتن اینجا به این شکل صمیمانه و دوستانه و به شکل یک خانواده، خانواده ی سمپادیا ایشالا همه همیشه سلامت و تندرست و موفق و پیروز باشید☺️🙏✨🤍
@Sina
خیلی دوست داشتم ببینمش ترین، حدودا بالای 200دوست مشترک داشتیم ترین، نویسنده ترین، خفن ترین مهندس دریا و نویسنده ترین و از خوبای شورای صنفی ترین، خوش قد و بالا ترین، میگن شبیهشم باعث افتخاره ترین☺️
@پوریا
باحالترین فردی که پزشکی خوندن، جالب ترین ادم بزرگتر از خودم که دیدمشون، خوش مشرب ترین
@حُسام
به دل نشین ترین معلم ادبیاتی که دیدمشون، ادبی ترین و باسواد ترین در رشته خودشون
@Mahdi ostoori
خیلی میخورد ادم ارومی باشن و حس خوبی داشتن ترین
@armin_att
از خوبان مهندسین برق بودن ترین، عاقل و از پیشکسوتان بودن ترین
@amirsadeghian
خوشتیپ ترین مهندسی برق میخونه ای که دیدم، بعد از سینا دوست مشترک باهاش متوجه شدم دارم ترین
@Hriend
کامپیوتری ترین، خیلی میدونه ترین
@*100RA*
ماشین باز ترین، از دیگر افرادی که مثل سینا دوست دارم ببینمش حتما ترین، خاکی ترین، از دسته ی جوانمرد و باحال عضوای سایت ترین🤌
@101
رابین هود زمانه در پروکسی و کانفیگ و اتصال اینترنت ترین، بامعرفت ترین، در عین حال ناشناس ترین
@mastermind81
کاربر سیبیلو ترین، سلیقه خوب در غذا دارن ترین، باهاشون میخوام برم اژدرزاپاتا رو بترکونیم ترین😂
@Mohammad05
قیافش تصویر تستستورونه ترین، مهندسی مکانیک میخونه ترین💪
@Mojo
بامزه ترین مدیر سایت، خیلی برام موده ترین، حامی حقوق مورغان ترین
@maleck :)
حس جیسون موموآ ولی نسخه پرشین رو میدن ترین
@Admin2
بیگ بنگ بوجود اومدن سمپادیا و عامل اشنا شدن با کلی ادمای خوب ترین
@Samandoon :D
مامانبزرگ بچه های سایتن ترین، دلسوزترین، محترم ترین
@Flying_girl
از قدیمیای سایتن که انگار راز های نهفته سایت رو میدونن ترین
@Aynazi
زحمت کارای هدفمند سایت و پادکست رو میکشن خیلی دستشون درد نکنه ترین، شخصیت اروم و لطیفی دارن ترین
@melina03
مدال ترین، درساشون خیلی سخته و درسخون ترین، همراه و به اصطلاح پایه در جمع اند ترین
@^Unknown^
علوم مهندسی میخونن و پرتلاش اند ترین، مدافع حقوق گربه ها و گربه هارو تعصبی میدوستن ترین
@dorincii
از دسته محدود افرادی که معماری میخونن و بعدا که خانوم معمار خوبی شدن(پتانسیلشو دارن) ادعای مهندس بودن کنن ادعاشون بجاس ترین😂
@Naha
متشخص ترین، فهیم،بادرک و فرهیخته ترین، چیزای خیلی جالبی ازشون یادگرفتم ترین، به معنای وقعی کلمه خانوم دکتر مهربون و موفقی میشن ترین✨
@Miss_Shellby
با اراده ترین، کنکوری ترین، همیشه در حال مطالعه و حاضر در سالن مطالعه اند ترین
@zeynabgol
خلاق ترین، میمر ترین
@حدیثو
نصیحت های خوبی میکنن ترین، اصلاح طرز فکر میکنن و کلا در همه زمینه ها راهنمایی های خوبی میتونن کنن ترین، باتجربه در زندگی ترین
@hypnos
ادبی و حقوقی ترین
@Elsaest
گیمر ترین دانشجوی پزشکیی که تا الان وجود داشته ترین
بعد از حدود 3 4 سال حضور در سایت و اولین ترینی که پست گذاشتم هرکه را در ذهنم اومد نوشتم. امیدوارم کسی از قلم نیوفتاده باشه
ممنون از همگیتون بابت حفظ و نگه داشتن اینجا به این شکل صمیمانه و دوستانه و به شکل یک خانواده، خانواده ی سمپادیا ایشالا همه همیشه سلامت و تندرست و موفق و پیروز باشید☺️🙏✨🤍

- بهمن رو دوست داشته باش دلش میشکنه ترین