• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیایید دانشگاه خودمون رو طراحی کنیم

ili

شاید این قرن، یک قرن دلوزی باشد! قرنِ دلو
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
حوزه علمیه قم
رشته دانشگاه
شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
دلم برای زمانی که اینجا محل بحث المپیاد بود خیلی تنگ شده. اصلا آشنایی خیلی هامون با اینجا سر آزمون و درس و این ها بوده
اما مشکلی نیست! من ترم اول یک جایی خونده بودم که آدم ها می تونن جایی این که خودشون رو به یک سیستم تشویقی-تنبیهی بسپُرن، یک سیستم درست کنن!
یادمه حتی یکی از پست هایی که کاربر @ardalaan نوشته بود و ارجاع داده بود به کتاب 《نه تشویق، نه تنبیه؛ چگونه خودمان را پروش دهیم》 هم به این موضوع پرداخته بود که چجوری دانشگاه در سطح کلان می خواد مارو موش آزمایشگاهی بار بیاره.
بیایید یه کتاب/کورس برای چیزی که بهش علاقمندید تعریف کنید و گروه شید و با هم بخونید(البته فکر اینجاشو نکردم که چجوری می شه گروه شد و گروهی خوند(؟) )
من خودم رشته ام مهندسیه فکر کنم برای بچه هایی که رشته شون پزشکی/زیست هست که نیاز به تجهیزات عجیب و غریب و این ها هست یا نیاز هست حتما در تماس با کسی بود توی محیط بخصوصی مثل بیمارستان این ایده خیلی کارساز نباشه:[
مثلا می شه اگر کسی اینجا به شی گرایی توی پایتون علاقمنده با همفکری بقیه بتونه یک چیزی برای خودش تعریف کنه و جلو ببره:‌>
شما نظرتون چیه؟ بنظرتون حتما باید توی ساختار نخ نمای موند تا بشه جلو رفت؟ اگر فکر می کنید گزینه ی خوبیه پس یک طرح می تونید برای خودتون تعریف کنید:))

مقاله دارم می‌خونم:
برسی دینامیکی اپیدمی با مدل اولوشناری گیمه
از اونجایی که زیاد روون نیستم تو مقاله خوندن بیاید ببینیم دور هم چه میشه کرد
(مقاله تو خود اسپرینگر تگ زیست شناسی عددی خورده)
مدل مد نظرمم بیشتر اینه که بر حسب یه بودجه بندیی بخونیم و راجع بهش بحث و ارائه داشته باشیم

آخرین ویرایش:
یه ایده‌ای که من دارم در همین راستا ولی با اجازه‌تون به نظرم باحال تر ارائه دادنه
یعنی جمع شیم تو یه اتاق اسکای روم چند روز در هفته هرکس به قدر توانش یه ارائه‌ی تخصصی ریویو طور بذاره
دور هم یاد بگیریم و حرف بزنیم
اگه پایید اعلام آمادگی کنید تو اوردر ۱۰ نفر اینا بودیم گروه بزنیم

آخرین ویرایش:
من‌این ترم مایکروویو دارم که یک درس سه واحدی تخصصی اجباری هست، درسش رو دوست نمی دارم و حوزه ی پیشروم در آینده این سمت ها نمی افته احتمالا
اما هم درس سنگینیه و هم سخته هم استادش لج و آشغاله( مثلا امروز سه شنبه میانترم که داشتیم با وبکم امتحان دادیم و سایت باگ خورد و قرار شد ایمیل کنیم و بهمون گفت که احتمالا تلفونی هم باهامون حرف خواهد زد)
اینو نمی دونم چی کارش کنم هیچی هم نخوندم از اول ترم:))

ولی مثلا توی برنامه ام بود که یه کتاب توی منطق(منطق formal و ریاضی نه فلسفی! ) بخونم، دیتاست استادم که توی مرحله دومه(😭😭😭)رو پیش ببرم، شبکه بخونم(از روی پاکروان پیش می رم) و کتاب structure and interpretation رو که رهاش کردم پیش ببرم و این که برای پروژه کارشناسیم باید کورس ای که دانلود کردم رو جلو ببرم اما سرعتم بسیار پایینه
و تازه کلی کار دیگه هم هست مثلا کتاب
An Introduction to
Statistical Signal Processing رو می خواستم بخونم یا مثلا کتاب گلداسمیث که راجع به مخابرات بی سیمه و خب نمی دونمم بین این همه کار دارم له می شم. حس می کنم خیلی زیاد کمالگرام و نمی دونم خودمو مشغول چی کنم‌که در بهترین زمان ممکن یعنی الان باشه
بیایید کمک کنید که چجوری بین این همه کار شما می چسبید به اون هایی که بهتون خیلیی کمک می کنن
یه ایده‌ای که من دارم در همین راستا ولی با اجازه‌تون به نظرم باحال تر ارائه دادنه
یعنی جمع شیم تو یه اتاق اسکای روم چند روز در هفته هرکس به قدر توانش یه ارائه‌ی تخصصی ریویو طور بذاره
آره من پایه امم

قبل اینکه پست اولو بخونم و فقط بر اساس عنوان تاپیک : لطفا آجراشو قرمز کنین.

دلم برای زمانی که اینجا محل بحث المپیاد بود خیلی تنگ شده. اصلا آشنایی خیلی هامون با اینجا سر آزمون و درس و این ها بوده
اما مشکلی نیست! من ترم اول یک جایی خونده بودم که آدم ها می تونن جایی این که خودشون رو به یک سیستم تشویقی-تنبیهی بسپُرن، یک سیستم درست کنن!
یادمه حتی یکی از پست هایی که کاربر @ardalaan نوشته بود و ارجاع داده بود به کتاب 《نه تشویق، نه تنبیه؛ چگونه خودمان را پروش دهیم》 هم به این موضوع پرداخته بود که چجوری دانشگاه در سطح کلان می خواد مارو موش آزمایشگاهی بار بیاره.
بیایید یه کتاب/کورس برای چیزی که بهش علاقمندید تعریف کنید و گروه شید و با هم بخونید(البته فکر اینجاشو نکردم که چجوری می شه گروه شد و گروهی خوند(؟) )
من خودم رشته ام مهندسیه فکر کنم برای بچه هایی که رشته شون پزشکی/زیست هست که نیاز به تجهیزات عجیب و غریب و این ها هست یا نیاز هست حتما در تماس با کسی بود توی محیط بخصوصی مثل بیمارستان این ایده خیلی کارساز نباشه:[
مثلا می شه اگر کسی اینجا به شی گرایی توی پایتون علاقمنده با همفکری بقیه بتونه یک چیزی برای خودش تعریف کنه و جلو ببره:‌>
شما نظرتون چیه؟ بنظرتون حتما باید توی ساختار نخ نمای موند تا بشه جلو رفت؟ اگر فکر می کنید گزینه ی خوبیه پس یک طرح می تونید برای خودتون تعریف کنید:))
چه ایده خوبی واقعا.
به نظر من این دانشگاه رو چندتا بخش مختلف کنیم
مثلا ریاضی، فلسفه و نجوم
بعد اگه بخوایم با ارائه بریم جلو، باید مطالب رو کوتاه تر کنیم و یکم جالب انگیزناک تر. اینجوری توی یه ارائه میشه یه موضوع رو یاد گرفت ولی یکمی محتوای آموزشی هم میاد پایین.

چه ایده خوبی واقعا.
به نظر من این دانشگاه رو چندتا بخش مختلف کنیم
مثلا ریاضی، فلسفه و نجوم
بعد اگه بخوایم با ارائه بریم جلو، باید مطالب رو کوتاه تر کنیم و یکم جالب انگیزناک تر. اینجوری توی یه ارائه میشه یه موضوع رو یاد گرفت ولی یکمی محتوای آموزشی هم میاد پایین.
مشکل دانشگاه های ایران اینه که یک سری کورس می چینن و می‌گن همه باید پاس کنن حتی توی درسای تخصصی شون هم به تفاوت ها نگاه نمی‌کنن و همه رو همریخت‌و یکسان می بینن
اگر قرار باشه ما هم بخوایم ریاضی و فلسفه و نجوم رو برای همه تدوین کنیم شبیه همون می شیم
بنظرم می شه خودتون از برنامه هاتون بگید و چیزایی که توی ذهنتونه یا همراه پیدا می‌کنید در مسیر یا منتور ؛"
ارائه ای هم اگر قرار باشه بدیم اینجوری نیست که هر فرد بشینه مباحث بقیه رو بخونه بلکه سر یک تایمی دور هم جمع می‌شیم‌و از هم یاد می گیریم

مشکل دانشگاه های ایران اینه که یک سری کورس می چینن و می‌گن همه باید پاس کنن حتی توی درسای تخصصی شون هم به تفاوت ها نگاه نمی‌کنن و همه رو همریخت‌و یکسان می بینن
اگر قرار باشه ما هم بخوایم ریاضی و فلسفه و نجوم رو برای همه تدوین کنیم شبیه همون می شیم
بنظرم می شه خودتون از برنامه هاتون بگید و چیزایی که توی ذهنتونه یا همراه پیدا می‌کنید در مسیر یا منتور ؛"
ارائه ای هم اگر قرار باشه بدیم اینجوری نیست که هر فرد بشینه مباحث بقیه رو بخونه بلکه سر یک تایمی دور هم جمع می‌شیم‌و از هم یاد می گیریم
نه خب همه که مجبور نیستن یه سری چیزارو بگذرونن.

• لایک
امتیازات: ili
@Ethel Cain
یه چیزی یه زمانی به عنوان ایده پادکست تو ذهنم بود که نشد، اما به تم اینجا می‌خوره. ببین این حسابه؟
هدف: افزایش آگاهی عمومی نسبت به محتوای رشته‌امون.
یعنی چی؟ یعنی اینکه من نوعی فکر می‌کنم اگه جامعه این نکته رو بدونه، برای خودش و من بهتره. و سواد عمومی جامعه بالا می‌ره
مثال دم‌دستی علوم‌پزشکیش می‌شه اینکه آدما (بیش‌از اون که فکر کنی) نمی‌دونن باید به بدنشون و تغییراتش توجه کنن. میان با مریضی و فلان سوال می‌پرسی می‌گن نمی‌دونم دقت نکردم.
یا مثال جامع‌تر اینکه منِ نوعی نمی‌تونم برم گالری/موزه هنری و درک کنم دارم چی می‌بینم! اما عموم جامعه اروپایی (مثلا) می‌دونه. خب شما فرض کن یه دانشجوی هنر بیاد سیر تاریخی بگه بعد منِ عام هم می‌تونم لکه آبی روی زمینه صورتی رو تاحدی درک کنم.
حالا همینو ببر تو اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی و غیره

آخرین ویرایش:
داوطلب نبود؟

داوطلب نبود؟
من هستم. :-" ولی ارائه‌ی [تخصصی] نه. می‌تونم چیزهای جالبی‌که باهاشون مواجه شدم و به‌درد مخاطب عام برای رشته‌ی خودم می‌خوره شیر کنم. :-" فان‌فکت‌هایی مثل این‌که دوران صفویه دوران زوال طب و داروسازی توی ایران بوده، چون اون‌موقع برای یادگیری هر چیزی باید آخوند می‌شدی و علوم مذهبی رو یاد می‌گرفتی، بعد می‌رفتی سراغ شاخه‌های دیگه. و اکثراً چون هم آخوند بودن پول توش خوب بود، همون‌جا قطع می‌کردن و ادامه نمی‌دادن. :))) یا چیزهای کاردبردی‌تر در خصوص دارو :-"
البته من چیزهایی‌ مثل علوم انسانی رو ترجیح می‌دم. بهرحال دانشگاه هر چی باشه، سیستم بهتری برای یادگیری رشته‌ی اصلیه و دسترسی‌هاش بیش‌تره. بنظرم جالب‌تر اینه‌که کسی‌که مثلا اقتصاد خونده، همراهی‌مون کنه و مطالعاتمون در حوزه‌ی اقتصاد رو جهت بده. چون سوادش بیشتره. :))

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من گروه اینجارو می‌خوام بزنم اگر مایل هستید پ.خ بدید که بهتون لینکش رو بدم:-"

Back
بالا