به نقل از رشید شاملی :خوب امیدواریم سال سوم سال اصلاحات باشه![]()
منظورم اصلاحات در سایته.به نقل از رشید شاملی :خوب امیدواریم سال سوم سال اصلاحات باشه![]()
به نقل از رشید شاملی :منظورم اصلاحات در سایته.
نهبه نقل از پارسا :به هر ترتیب جای اصلاحات توی کهریزکه !! فرقی نداره تو کجا باشه.
منم به نوبه ی خودم و تمامی بروبچ باحال مشهد تبریک می گم و دقیقا همین آرزوی امیر جان رو دارم. و در ضمن از مدیریت محترم و زحمت کش سایت هم کمال تشکر رو دارم.به نقل از امير :منم تولد سايت رو تبريك مي گم هرچند خيلي ديرهه ولي خوب بايد بگيم دهه تولد سايت
در هر صورت اميدوارم روزي برسه كه هركسي كه وارد مراكز سمپاد مي شه در همان ابتدا عضو اين سايت بشه
دخترم الان تولد نیست که ! بعدم امسال تولد 4 سالگیه !! این تاپیکه قدیمیه ... من پست دادم چون این چنوخ هی پرسیده بودم ، هی کسی نمیدونس دقیقاً کیه !به نقل از saranaz - Eblis :تولدت مبارک
![]()
![]()
![]()
![]()
خب به صورت ِ منطقیش اینجوریه که شما به عنوان ِ مثال پروفایل ِ منو با Member_Number خودم یعنی 3148 باز میکنی و به جاش عدد ِ یک رو جایگزین میکنیبه نقل از نرگس² :آقا یه سوالیتاریخ دقیق تولد سمپادیا کی بود ؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=1
ئه چه جالببه نقل از نرگس² :دخترم الان تولد نیست که ! بعدم امسال تولد 4 سالگیه !! این تاپیکه قدیمیه ... من پست دادم چون این چنوخ هی پرسیده بودم ، هی کسی نمیدونس دقیقاً کیه !![]()