پاسخ : حیات در اروپا!!! (اروپای مشتری نه اروپای 
البته من یه برنامه دیده بودم که وجود حیات رو توی یکی از قمر های زحل به نام تیتان بررسی میکرد.
الان که سرچ کردم، دیدم حق با تویه. توی منظومه شمسی در 3 جا حیات یا احتمالش وجود داره:
1.مریخ!
2.تیتان
3.اروپا
همون طور که میدونید مشتری قمرهای زیادی داره، اما 4تاشون از همه مهمترن که بهه اونا قمرهای گالیله ای هم میگن. به ترتیب فاصله از نزدیک ترین:
1.آیو:
2.اروپا: (خیلی سرده!! O0 O0 O0)
3.گانیمد:
4.کالیستو:
حالا توضیحاتی راجه به حیات اروپا:
سطح این قمر مشترى را اقیانوسى نیمه عمیق از آب فراگرفته و روى آن را لایه اى یخ ضخیم كه شاید ضخامت آن ۱۰ تا ۱۵ كیلومتر باشد، پوشانیده است و این لایه یخ به دلایل مجاورت با خلأ همواره در حال شكست و ترمیم است. این قمر هم اندازه ماه زمین است و منبع گرمایى درونى آن در اثر مكش گرانشى مشترى و دیگر قمرها بر اروپا به وجود آمده است. این گرما یخ هاى زیرین را ذوب مى كند، در عین حال فشار یخ ها باعث مى شود آب بخار نشود، در نتیجه ممكن است نوعى از حیات در آب زیرین شكل گرفته باشد.
شكلى از حیات كه متفاوت از حیات شناخته شده زمین خواهد بود. چون ژرفاى یخ به حدى است كه نور خورشیدى از آن نمى گذرد بر همین اساس حیات وابسته به نور خورشید نمى تواند در آنجا شكل بگیرد. اینكه آیا حیاتى در آنجا آغاز شده و تا كجا متحول شده است را نمى دانیم.
با شروع ماموریت مدارگرد جیمو (JIMO) و مطالعه قمرهاى یخى مشترى، اطلاعات نسبتاً كامل ترى را درباره احتمال حیات در اروپا به دست خواهیم آورد. تنها زمانى مى توانیم با قطعیت از حیات در اروپا صحبت كنیم كه ناسا موفق شود كاوشگرى را به اروپا بفرستد و با سوراخ كردن یخ ها، حیات دریایى را آزمایش كند كه این امر با توجه به شرایط و ضخامت یخ به زودى امكان پذیر نیست. (سطح یخى اروپا، شیارهاى موجود یخ هاى ترك خورده سطح اروپا را از دید فضاپیماى گالیله در سال ۱۹۹۸ نشان مى دهد.)
منابع:
1- ماهنامه نجوم، آذر ۸۳ شماره ،۱۴۱ ویژه نامه حیات (مقاله هاى فرود به سرزمین عجایب- حیات در كائنات- زندگى در زیرزمین _ حیات در مریخ)
2- زیباترین تاریخ جهان، هیوبرت ریوز و...، ترجمه حسین فرهادیان، نشر رحیمى ۱۳۸۰.