نظریه ی همه چیز؟

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Saeed-s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Saeed-s

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
240
امتیاز
15
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
رشته دانشگاه
مهتدسی نرم
به نظر دانشمندان یک نظریه در دنیا وجود داره که میتونه همه چیز رو توضیح بده و اون نظریه از اتحاد دو نظریه تاریخی بشر بوجود میاد :1-نظریه ی نسبیت 2-نظریه مکانیک کوانتومی
به نظر شما این دو تا غول میتونن با هم متحد بشن؟
 
پاسخ : نظریه ی همه چیز؟

آره....
منم یه سری حرفهایی راجع بهش شنیدم...
به حرفهایی که هاوکینگ در این زمینه زده گوش کنید:
"نظریه نسبیت عام اینشتین نظریه‌ای در باره جرم‌های آسمانی بزرگ مثل ستارگان، سیارات و کهکشان‌هاست که برای توضیح گرانش در این سطوح بسیار خوب است.
مکانیک کوانتومی نظریه‌ای است که نیروهای طبیعت را مانند پیام‌هایی می‌داند که بین فرمیون‌ها (ذرات ماده) رد و بدل می‌شوند. مکانیک کوانتومی در توضیح اشیاء، در سطوح بسیار ریز خیلی موفق بوده بوده است.
یک راه برای ترکیب این دو نظریه بزرگ قرن بیستم در یک نظریه واحد آن است که گرانش را همانطور که در مورد نیروهای دیگر با موفقیت به آن عمل می‌کنیم، مانند پیام ذرات در نظر بگیریم. یک راه دیگر بازنگری نظریه نسبیت عام اینشتین در پرتو نظریه عدم قطعیت است.
"

تا اینجا هاوگینگ میگه هر کدوم از اون دو تا، تنهایی خوب عمی میکنن، اما با هم دیگه یه سری مشکلاتی دارن!
ترکیب کردن این دو تا-این طوری که من دیدم- کار ساده ای نیست! کارهای زیادی در این زمینه انجام شده؛ از جمله:

ابر گرانش: همه ی مواد موجود در طبیعت از دو نوع ذره ی بنیادی به نام فرمیون ها و بوزن ها تشکیل شده اند. تفاوت فرمیون ها و بوزن ها در اسپین آنها می باشد به طوری که اسپن فرمیون ها نیمه درست و اسپین بوزن ها عددی درست است. همه ی انواع ذرات دست کم از دو خاصیت ذاتی جرم و اسپین برخوردارند.
ابر ریسمان :در مطالعات و بررسی های مرسوم در فیزیک کوانتومی نسبیتی ، ذرات بنیادی را به صورت نقاط ریاضی و بدون گستردگی فضایی در نظر میگیریم. این رهیافت موفقیت های بسیار چشمگیری داشته است ، ولی در انرژی های خیلی خیلی زیاد یا فاصله های بسیار بسیار کوتاه که بزرگی میدان گرانشی با بزرگی نیروهای هسته ای و الکترو مغناطیسی قابل مقایسه می شود این رهیافت با شکست رو به رو می شود.
بوزون هگز :در دهه های اخیر فیزیکدانان یک مدل تحت عنوان مدل استاندارد را ارائه کردند تا یک چوب بست نظری برای فهم ذرات بنیادی و نیروهای طبیعت فراهم آورند. مهمترین ذره در این مدل، یک ذره ی فرضی موجود در همه ی میدانهای کوانتومی است که نشان می دهد سایر ذرات چگونه جرم به دست می آورند. در واقع این میدان پاسخ می دهد که همه ی ذرات در حالت کلی چگونه جرم به دست می آورند.

سه نتیجه گیری!
1 - نسبیت عام باید مکانیک کوانتوم ترکیب شود تا مشکلات موجود در فیزیک نظری بر طرف گردد. طبق نسبیت عام مسیر نور در میدان گرانشی خمیده است که آن را تحت عنوان فضا - زمان مطرح می کنند. مکانیک کوانتوم به ویژگیها و رفتار ذرات زیر اتمی می پردازد و با کوانتومها یا کمیتهای گسسته سروکار دارد. در حالیکه در نسبیت عام فضا - زمان پیوسته است.

2- باید ارتباط بین فرمیونها و بوزونها توضیح داده شود. همجنانکه می دانیم فرمیونها شامل ذراتی نظیر الکترونها و پروتونها هستند که دارای اسپین نادرست می باشند و بوزونها دارای اسپین درست هستند.

3 - هگز بوزونها باید توضیح داده شوند، یعنی اینکه ذرات چگونه جرم به دست می آورند. با توجه به رابطه جرم - انرژی می دانیم هرگاه ذره ای در یک میدان شتاب بگیرد، انرژی و در نتیجه جرم آن افزایش می یابد. بنابراین مسئله این است که این پدیده یعنی افزایش جرم را چگونه می توان توجیه کرد؟

فعلا تا اینجا بسه واسه امروز! بقیه شو بعدا میزارم!
 
پاسخ : نظریه ی همه چیز؟

فک کنم اره
 
پاسخ : نظریه ی همه چیز؟

به نقل از Mysterio :
به نظر دانشمندان یک نظریه در دنیا وجود داره که میتونه همه چیز رو توضیح بده و اون نظریه از اتحاد دو نظریه تاریخی بشر بوجود میاد :1-نظریه ی نسبیت 2-نظریه مکانیک کوانتومی
به نظر شما این دو تا غول میتونن با هم متحد بشن؟

مشکل اینجاست که خود 3 نظریه ی بنیادی کوانتوم به طور واحد متحد نشدن. هر اتحادی بوده دو تایی بوده. مثلا اکتروضعیف.
 
پاسخ : نظریه ی همه چیز؟

تون3ن که میشه ولی خوب دوستان توضیح دادن دیه
 
پاسخ : نظریه ی همه چیز؟

يه مقاله جديد خوندم كه نظريه ي c.p.h رو تكميل ميكونه و درباره ي هم ارز سازي نيرو جرم وانرزي هستش ولي بازم فكر نكنم مطمين باشه اما مي تونه نظريه مكانيك كلاسيك مكانيك كوانتمي و نسبيتو پوشش بده.
 
Back
بالا