امسال که تا صبح داوری تهرانی ها خود مسیولین به اصطلاح کمیته مثلا فنی نمیدونستن چه بیسی باید شرکت کنه!!! یهو اون وسط یکی از رو شکمش گفت UVA بقیه تایید کردن!!! حالا چی شده این داورا حرفه ای شدن و از یه سال قبل تصمیم میگیرن؟! البته برا امسال هم از یه سال قبل تصمیم گرفته بودن، ولی اون تصمیمات هیچ کدوم اجرا نشدبه نقل از Mozee :می گن سال ِ بعد رو هر بیسی بیاری رات می دن . راس می گن ؟
هر کی با UserName ی که داره شناخته میشه -> من شناخته شده ام!به نقل از مازيار :سوال بزرگ: مهرداد کی شناخته میشه تو این سایت؟؟؟
تو خودت میدونی منظور من چی بود و لازم نیست جواب بدی!!به نقل از Mëhrdad-bx :هر کی با UserName ی که داره شناخته میشه -> من شناخته شده ام!
نه اتفاقا داوریهای فوتبالیست خیلی بد نبود،عالی نبود ولی بد هم نبود .تیمها هم بد نبودند گرچند تو لیگ 1به1، همون 4تا سرگروه اول تا چهارم شدند.به نقل از aghasina :تو فوتبالیستم داوری گند بود.
خوب دوتا از اون نقطه ها هم جلوی دروازه هاست دیگه!به نقل از aghasina :خب شاید هلیا (خانوم) درست میگه و بی انصافی میکنم . ولی ما 5 نقطه خنثی توی زمین داریم. داور نمیذاشت تو هیچ کدوم. میذاشت جلو دروازه ما .!!!