sheita کاربر فعال ارسالها 51 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد 2009/11/17 #2 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی خیلی خوب بود
foad326 کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز -1 نام مرکز سمپاد سمپاد هاشمی نژاد 2 شهر مشهد مدال المپیاد تموم شد .با کلی عبرت با کلی حروم شدن وقت با کلی درد دانشگاه دلم میخواست شریف برم :'( رشته دانشگاه متالوژی ...میدونم نمیشه :( 2009/12/19 #3 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی بسیار زیبا.
NALAD کاربر فوقفعال ارسالها 110 امتیاز 26 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد مدال المپیاد رتبه 2 المپیاد ریاضی سال سوم راهنمایی استانی دانشگاه MIT رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/4/2 #4 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی خیلی جالب بود ممنون فقط شکل اول رو من نفهمیدم اون ماده سیاه چیه؟؟؟؟؟
پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی خیلی جالب بود ممنون فقط شکل اول رو من نفهمیدم اون ماده سیاه چیه؟؟؟؟؟
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/4/2 #5 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی چه باحال اون سیاهه چیه؟
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,907 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/4/2 #6 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی وای چه باحال!! من اون اولیه رو دیدم فکر کردم شکلاته!! :P
zahra96 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 6,369 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 / میدیا شهر تهران دانشگاه دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه گرافیک 2010/4/2 #7 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی خیلی توپ بودن! تو عکس بودن بهتر نبود؟
Backstreetboy کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,107 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/4/2 #8 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی به نقل از ŇĬĹÕÖFǺŖ : خیلی جالب بود ممنون فقط شکل اول رو من نفهمیدم اون ماده سیاه چیه؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به نقل از منا : چه باحال اون سیاهه چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی خوب بودن...........ولی منم نفهمیدم که اون سیاهه تو عکس اولی چیه!؟
پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی به نقل از ŇĬĹÕÖFǺŖ : خیلی جالب بود ممنون فقط شکل اول رو من نفهمیدم اون ماده سیاه چیه؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به نقل از منا : چه باحال اون سیاهه چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی خوب بودن...........ولی منم نفهمیدم که اون سیاهه تو عکس اولی چیه!؟
ermia.moamer کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد - 2010/4/22 #9 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی فقط قشنگ بود نه چيزه ديگه .
green کاربر فعال ارسالها 60 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین اصفهان شهر esfahan 2010/4/22 #10 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی بسیار جالب!
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,098 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اینستاگرام 2010/4/22 #11 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی خیلی خوب +
منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت 2010/4/23 #12 پاسخ : تصاویر زیبا از میدان مغناطیسی چرا کسی جریان اون سیاهه رو نمی گه؟