چه موقع + چه موقع - ؟

• شروع کننده موضوع

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS
به نظر شما چه موقع باید به یک کاربر منفی بدیم...چه موقع مثبت؟؟؟

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)
پاسخ : چه موقع + چه موقع - ؟

ببینید ، از روی عصبانیت در یک لحظه نباید داد ، یعنی کلا نباید با عجله داد ، من خودم خیلی موقع ها اشتباهی نمره دادم ، به یکی می خواستم مثبت بدم منفی دادم ، یا اینکه به یه کاربری می خواستم منفی بدم اشتباهی به کاربر بالاییش منفی دادم . یا حتی یه متنی رو نوشته بود و من نصفه و نیمه خوندم و در موردش تصمیم گرفتم ...
ببینید ، بدون شک مثبت رو همینجوری بدید چیز خوبیه به کسی بر نمی خوره ولی در منفی دادن دقت کنید ؛ حداقل خودتون عذاب وجدان نگیرید . برای مثال توی بخش سیاست که بسته شد بساط مثبت و منفی خیلی زیاد رواج داشت . ولی غیر از اونجا اگه کسی تاپیکی جالب زده به نظرم باید مثبت داده بشه ، اگه کسی نظر جالبی داده مثبت داده بشه ، اگه با یارو هم رفیق هستید تند و تند بهش مثبت بدید :D
ولی اگه کسی به فرد دیگه ای توهین کرد یا به عقاید فرد دیگه ای توهین کرد ، به حریم شخصی افراد تجاوز کرد ، اسپم داد ، پاشو فراتر از محدوده قانون سایت و مقررات اخلاقی گذاشت به نظرم لازمه یه منفی بگیره.
البته اگر هم با کسی دشمنی دارید و می خواید بهش منفی بدید بحثش جداست :دي

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

+رو به دوستات می دی یا وقتی طرف خیلی باحال باشه
_ رو اگه از یکی بدت اومد هر روز صبحانه ناهار شام یه _می دی :D

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

کلا مثبت یه کسی بدید که چیزی یادت میده
به کسی هم که مضخرف گفته --------بدید

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از کــورش . م :
ببینید ، از روی عصبانیت در یک لحظه نباید داد ، یعنی کلا نباید با عجله داد ، من خودم خیلی موقع ها اشتباهی نمره دادم ، به یکی می خواستم مثبت بدم منفی دادم ، یا اینکه به یه کاربری می خواستم منفی بدم اشتباهی به کاربر بالاییش منفی دادم . یا حتی یه متنی رو نوشته بود و من نصفه و نیمه خوندم و در موردش تصمیم گرفتم ...
ببینید ، بدون شک مثبت رو همینجوری بدید چیز خوبیه به کسی بر نمی خوره ولی در منفی دادن دقت کنید ؛ حداقل خودتون عذاب وجدان نگیرید . برای مثال توی بخش سیاست که بسته شد بساط مثبت و منفی خیلی زیاد رواج داشت . ولی غیر از اونجا اگه کسی تاپیکی جالب زده به نظرم باید مثبت داده بشه ، اگه کسی نظر جالبی داده مثبت داده بشه ، اگه با یارو هم رفیق هستید تند و تند بهش مثبت بدید :D
ولی اگه کسی به فرد دیگه ای توهین کرد یا به عقاید فرد دیگه ای توهین کرد ، به حریم شخصی افراد تجاوز کرد ، اسپم داد ، پاشو فراتر از محدوده قانون سایت و مقررات اخلاقی گذاشت به نظرم لازمه یه منفی بگیره.
البته اگر هم با کسی دشمنی دارید و می خواید بهش منفی بدید بحثش جداست :دي
خیلی خوب گفتن، دقیقاً همین طوره. مثبت و منفی واسه عقاید و نظرات شخصی نباید باشه. این که من صرفاً از کسی خوشم نیاد و یا مشکلی باهاش داشته باشم، دلیل نمی شه که بهش منفی و یا برعکس، مثبت بدم.
این ها واسه تشویق و تنبیه برخوردهای اجتماعی (فرومی!) هستن...

بالا