اوج هیجان در کلاس ما موقعی بود که اون زنه در آخرین لحظات که در داره بسته میشه با انگشتای دستش ابراز علاقه خاصی به اون آقای محترم می نمایند ؛ این حرکت که انجام شد ناگهان شور و شعف خاصی در کلاس موج زد !
نه ؛ فکر بد نکنید؛ بچه های کلاس ما عضو مجمع فمنیست های جهان هستند و به شدت در راستای حفظ حقوق زنان تلاش می کنند و این حرکت این خانوم باید در تاریخ ثبت بشه : ))
بعله ؛ در همین لحظه یک عدد پیغام با مزامین تهدید آمیز دریافت شد !
دارن در این حرکت بشردوستانه ما چوب لای چرخ ما می کنند و این صوبتا ... ما همچنان به حمایت خود از این حرکت انقلابی ادامه می دهیم.
من خیلی از فیلمش خوشم اومد.مخصوصا اون تیکه ای که خلبانه داشت سقوط میکرد صلیب کشید بعد هواپیما وایستاد خلبانه یه لحظه فکر کرد نجات پیدا کرده بعد هواپیما واقعا افتاد.آخی.
بعد از اون تیکشم خوشم اومد که باباهه با مامانه با بچه هه منتظر لحظه ی مرگشون بودن.اون تیکشو من یه کوچولو گریه کردم.
2012 که واقعا باحاله و واقعا جلوه های ویژش هم طبیعیه
من از ماه پیش که با صدای دالبی شو گفتم هر هفته یک بار می بینمش
مخصوصا اون قسمتی رو که هنوز تو شهرن و یک قطار از رو پل میره تو دل زمین خیلی دوست دارم
راستی دقت کردین واتیکانو زدن درب داغون کردن ولی نتونستن مکه رو با خاک یکسان کنن
من فکر کنم جرئت شوخی کردن با مسلمونا رو نداشتن چون می دونستن مسلمونا جنبه ندارن
شما چی می گین؟
نمیدونم فیلم 2012 رو دیدین یا نه! من خودم تا آخرشو ندیدم الانم دنبالشم ولی هر کی دیده میدونه که عجب جلوه های ویژه ای داشت!!! ماشاء ال.. چقدر اوباما رو خوب نشون داده بود!!
کسایی که ندیدن بدونن که همونطور که شاید شنیده باشید میگن 2012 قیامت میشه!! O0
از این جهت که میگن یه پیشگو (فکر کنم نسراداموس) پیشگویی کرده بود که 4 سال بعد از رکود جهانی (2008-2009) قیامت میشه!!!!!!
این فیلم هم خراب شدن و به پایان رسیدن عمر زمینو به تصویر کشیده!