Mozee کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 16 مدال المپیاد از بچچگی کسایی که تو المپیاد شرکت می کردن رو تشویق می کردم دانشگاه تـــــهران رشته دانشگاه مــعماری ، کــامپیوتر ، کارگردانی انــیمیشن 2009/12/29 #1 می گم این شماره ی 6 چه مشکلی داشته که تو وب لاگ نشریه نیست ؟ یا من پیداش نمی کنم ؟
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,746 امتیاز 38,814 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2009/12/29 #2 پاسخ : مشکل شماره 6 مشکل اینه که آقایون مسئولین نشریه تنبلی میکنن
Mozee کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 16 مدال المپیاد از بچچگی کسایی که تو المپیاد شرکت می کردن رو تشویق می کردم دانشگاه تـــــهران رشته دانشگاه مــعماری ، کــامپیوتر ، کارگردانی انــیمیشن 2009/12/29 #3 پاسخ : مشکل شماره 6 بخورم این مسئولین رو من
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,746 امتیاز 38,814 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2009/12/30 #4 پاسخ : مشکل شماره 6 خوشحال میشم این کار رو بکنید !
lost highway کاربر فعال ارسالها 60 امتیاز 17 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر كرج 2009/12/30 #5 پاسخ : مشکل شماره 6 عرب من خودمو خفه مي كنم! ببين فقط تو اين سايت فحش نخورده بوديم كه اين امر هم به ياري ِ تو داره محقق ميشه...نكن اين كارو با من!
پاسخ : مشکل شماره 6 عرب من خودمو خفه مي كنم! ببين فقط تو اين سايت فحش نخورده بوديم كه اين امر هم به ياري ِ تو داره محقق ميشه...نكن اين كارو با من!
ساينا کاربر فعال ارسالها 41 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان كرج شهر كرج مدال المپیاد تو اين زمينه كلن با سابقه ام :دي اما قسمت عمدش ميشه نجوم و رياضي و كامپيوتر! دانشگاه - رشته دانشگاه - 2009/12/30 #6 پاسخ : مشکل شماره 6 چيه گلاره مي ترسي بخورنت؟:دي
Mozee کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 16 مدال المپیاد از بچچگی کسایی که تو المپیاد شرکت می کردن رو تشویق می کردم دانشگاه تـــــهران رشته دانشگاه مــعماری ، کــامپیوتر ، کارگردانی انــیمیشن 2010/1/4 #7 پاسخ : مشکل شماره 6 من به صورت اسلامی می خورمتون ها . نگران نباشین .
trustme لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/1/4 #8 پاسخ : مشکل شماره 6 مشکل و محوریت موضوع خوردن نیست هــا !
Mozee کاربر فوقفعال ارسالها 114 امتیاز 16 مدال المپیاد از بچچگی کسایی که تو المپیاد شرکت می کردن رو تشویق می کردم دانشگاه تـــــهران رشته دانشگاه مــعماری ، کــامپیوتر ، کارگردانی انــیمیشن 2010/1/7 #9 پاسخ : مشکل شماره 6 مشکل اینجاست که کامنت های سایت ِ شریفتون هم انگار مشکل داره . من چن بار سعی کردم ولی نتونستم . به نظرم باید در انتخاب مدیران ِ مجله و شورای نویسندگان تجدید نظر شه .
پاسخ : مشکل شماره 6 مشکل اینجاست که کامنت های سایت ِ شریفتون هم انگار مشکل داره . من چن بار سعی کردم ولی نتونستم . به نظرم باید در انتخاب مدیران ِ مجله و شورای نویسندگان تجدید نظر شه .
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,746 امتیاز 38,814 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2010/1/7 #10 پاسخ : مشکل شماره 6 مدیران و مسئولین نشریه انتخابی و انتصابی نیستند که عوض بشوند. انتقادات زیادی وارده اما راه حل شما چیست؟
پاسخ : مشکل شماره 6 مدیران و مسئولین نشریه انتخابی و انتصابی نیستند که عوض بشوند. انتقادات زیادی وارده اما راه حل شما چیست؟