سمپادیا 3000

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
با عضويت كاربر ثنا73 سايت سمپاديا 3000 شد
P:> P:> P:> P:> P:> P:>

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سمپادیا 3000

اکنون 6 ماه از 2000 کاربره شده سایت می گذرد و ما خوشحالیم که در مدت 6 ماه توانستیم بیش از 1000 کاربر جدید جذب کنیم. حال سمپادیا 3000 عضو دارد و این اتفاق خوشایندی برای ما است. اگر تعداد فارغ التحصیلان و دانش آموزان سمپاد را 100 هزار نفر در نظر بگیریم ؛ ما تا کنون توانسته ایم نزدیک به 3 درصد جامعه سمپاد را در سایت عضو کنیم که این رقم خیلی خوبی است. به دلیل طیف نوجوان سایت تقریبا ما نمی توانیم به جذب فارغ التحصیلان قدیمی امیدی داشته باشیم چرا که کنارهم قراردادن این طیف وسیع امکان پذیر نیست. جامعه هدفی که ما در نظر گرفته ایم بیشتر شامل دانش آموزان و فارغ التحصیلان سال اول و دوم دانشگاه می شود که اگر تعداد آن ها را 50 هزار نفر در نظر بگیریم تا کنون بیش از 6 درصد جامعه هدف در سمپادیا عضو شده اند. عده ی بسیاری نیز وجود دارند که عضو نیستند اما پیگیر مطالب هستند و حداقل شناختی از این سایت دارند. شاید در کل بتوان گفت ما توانسته ایم تا کنون نام سمپادیا را حداقل یک بار هم که شده در مقابل چشمان 10 هزار سمپادی قرار دهیم چه به واسطه سایت و چه به واسطه نشریه.

این موفقیت نتیجه تلاش و ایده پردازی بیش از 30 نفر است که تا کنون همکاری جدی در مدیریت این مجموعه داشته اند. این افراد به انواع مختلف در مجموعه سمپادیا وارد شدند و هرکدام بعد مدتی رفتند و برخی ماندگار شدند.

چه بسیار ایده ها که اجرا شدند و چه بسیار ایده ها که اجرا نشدند. اکثر مشکلات ما ناشی از کمبود نیروی کاری بود که باعث می شد برای اجرای ایده ها ، توان لازم را نداشته باشیم. به هرحال امیدواریم با جذب افراد جدید و استفاده بهتر از ظرفیت ها روز به روز بیشتر پیشرفت کنیم.

سمپادیا در طول این مدت توانست ایده های اجتماعی مفیدی را در ذهن دانش آموزان و فارغ التحصیلان مراکز دیگر ایجاد کند. ایده هایی مانند داشتن فروم مدرسه ، وبلاگ گروهی مدرسه ای ، نشریه و … . هرچند این ها ایده های جدیدی نیستند اما سمپادیا توانست محرک خوبی باشد.

اکنون ما به دنبال گسترش هرچه بیشتر سمپادیا هستیم و ایده هایی برای اینکار نیز داریم. ایده هایی مانند انتشار طراحی های نشریه و آموزش های صفر تا صد .

سمپادیا همچنان به همراهی و همیاری شما نیازمند است.

پیش به سوی 4000 …

از تبریک همه ممنونیم.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : سمپادیا 3000

یه مدتیه دارم به این فکر می کنم که ما 3000 نفر نیستیم !

ببین خیلی از کسایی که عضو شدن حتی یک دونه پست هم ندارن !
حالا ما این ها رو هم عضو محسوب می کنیم. زیاد اشکال نداره.

ولی یه سری هستن که آخرین بار لاگین شدنشون همون روز ثبت نامه.
بعضی ها هم همین جوری الکی چندتا اکانت ساختن. مفته دیگه !
من خودم حداقل هف هش تا اکانت باید داشته باشم. :D

حالا اینا هم هیچی !

از اونا یی که می مونه هم یه سری هستن که همش دارن حرف مفت می زنن و چرت و پرت می گن که هیچ بار معنایی و ... خاصی نداره.
خب که چی ؟
بودن و نبودن اینا فرقی داره خدایی ؟

اینارم بذاریم کنار یه سری دیگه هستن مغزاشون share هست انگار !
یکی بیاد مثلا یه عکس **********
جالبه دری وری هایی هم که می گن عین همه !
اینا هم که اصلا من آدم حساب نمی کنم چه برسه به عضو ! :))

البته من برای کسایی که با نظر من مخالفن احترام خاصی قائل هستم. فک کنم او این مدت همه اینو فهمیده باشن ! (<

مدیرا دهنشون سرویس شد که یه ذره بحث علمی بشه اینجا.
اون وقت یکی یه تاپیک پردازش تصویر میزنه آخرش لاک میشه.
یه خری میاد تاپیک میزنه "آ... یا ق..." به صفحه 27 می رسه با پونصد و و خورده ای پست !

حالا کاریم نداریم که توی اون تاپیک های برنامه نویسی و ... که می زنید هدفتون چیه و خودتون خوب می دونید چی کاره اید ولی چجوری حرف می زنید!
که بعد میای یه تاپیک دیگه میزنی کنارش که چجوری باشه فلان می کنی. ولی اونم تش خر تو خر میشه. می گی نه ؟
100 دفه گفتم اینو دیگه!

یه سری ها هم که ماشالا تعداد پ.خ هایی که زدن بیشتر از پست هاس که کاریم نداریم !

حالا خدایی اگه همه اینا رو کم کنیم چی می مونه ؟!
بازم سپمادیا 3000 یا 300 ؟؟؟ :-w

پیش به سوی سمپادیا 30000 بلکن یه 1000 تایی توش سمپادی به درد بخور در بیاد !

*** ویرایش شد.

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

من کاملا با فراز موافقم ! :D

با تمام قسمت های حرفش !

من یه پیشنهاد هم بدم ؟ :D اگه تاپیک های مزخرفی که ساخته می شه رو ، مثل صندلی داغ و ... رو بعد از پاک شدنشون ، ارسال هاشون هم از توی تعداد ارسال ها اون شخص حذف بشه ، باعث می شه تا به جای اینکه این قدر زحمت بکشن و در عرض دو روز 27 صفحه رو پر چرت و پرت و اینکه پسرا شیرن یا دخترا ؟ ( :D ) یا اینکه تو صندلی داغ بگن چرا دست توی دماغت می کنی ، یه کم به فکر ارسال های بدرد بخور تر باشن ! این جوری خودمون هم آمار جدی تری خواهیم داشت ! مثلا همین الان ، خیلی ها رو هستن که من می بینم تازه می آن توی سایت ، و این قدر چرت و پرت و مزخرف می نویسن ، که در عرض 2 هفته تعداد ارسال هاشون می ره بالای 1500 !! :))

کلا من می گم که علاوه بر اون چیزی که فراز گفت مبنی بر اینکه کمیت واقعی نداریم ، من می گم کیفیت هم نداریم ! همین الانش ، 60% کسایی که می آن سایت ، به عشق " پسرا شیرن" و" پسرا نامردن" و صندلی داغ و .... می آن ! :)) اگه بحث های درست و حسابی هم می شد ، می گفتیم خوب به درک ! بزار اونها هم شاد باشن واسه خودشون !

ولی الان مشکل اینه که ما اگه بخواییم منطقی باشیم ، توی این سایت هیچ چیز بدرد بخوری نداریم ! بیشتر جنبه ی سینما رو داره واسه همه ! میان که یه چند ساعتی رو شاد باشن و مزخرف بگن و برن !

همون ایده ی کم شدن ارسال های مزخرف ، از توی تعداد ارسال ها هم به نظر من بهترین کاره ! چون هم باعث می شه که همه دیگه از چرت و پرت گفتن زده بشن ، هم اینکه یه کم به فکر دادن ارسال های سودمند می افتن ! :D

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من که میخوام صندلی داغ و گفت و گوی آزاد رو ببندم و خیلی از بحث های انجمن رو حذف کنم اما یک مقاومت خاص بین این بچه های مدیریت هست.
نگرانی اصلیشون از دست دادن کاربرانه. وقتی کاربر از دست بره دیگه فعالیت مفید هم نخواهیم داشت (هرچند کم).

من هم با اکثر حرف هاتون موافقم.

newthink

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
فیــزیــک

به نقل از پارسا :
همون ایده ی کم شدن ارسال های مزخرف ، از توی تعداد ارسال ها هم به نظر من بهترین کاره ! چون هم باعث می شه که همه دیگه از چرت و پرت گفتن زده بشن ، هم اینکه یه کم به فکر دادن ارسال های سودمند می افتن ! :D
واقعا ایده ی خوبیه..حتی اگه اعضای سایت کم بشه ولی بازده (خصوصا بازده علمی) بالا بره بهتر نیست؟..بعضی از تاپیک ها واقعا محتوا و هیچ نتیجه ای ندارن فکرمیکنم اگه با یه دلیل منطقی حذف بشن و به همه بگیم چرا حذف کردیم اعتراضی هم نشه(مثلا تیزهوشیم منطقی هستیم! :D)

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من قبول ندارم یه آدم تیزهوش منطقی هم باشه... اصلا تیزهوشی رو قبول ندارم.. ما سمپادی هستیم، آزمون هوش ندادیم که :D
توی این سایت، توی بحث های سیاسی دیدیم که کم کسی منطق داره ...
پاک کردن آیا مشکلی رو حل می کنه ؟!
اصلا شما ها دقت می کنین نیاز اصلی ه چنین سنی چیه !؟ درسته چرت گرفتن نیست، ولی آیا دقت دارین !؟
اصلا به این فکر می کنین که فروم امکانات مقالات علمی نداره ؟ یه فرمول چطوری می خوای بنویسی توش !؟ خوب آدم پشیمون می شه به خاطر سختیش دیگه :D

من این حرف ها رو زدم که یه وقت فکر نکنین راه حل اینه که سریع بزنیم پاک کنیم ... یه مقدار بیشتر باید بررسی بشه به نظر من :D

کسی با بودن بحث ها بی خود موافق نیست، راه حل های افراد مختلف متفاوت ه :D

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

موافقم باهاتون...و اینکه ...
خوب کم شدن فعالیت مفیدی که اصلا مفید نیست خیلی خیلی بهتر و قابل قبول تر از اونیه که سایت به گند کشیده بشه و از اول تا آخر بحثای زپرت و الکی توش باشه و آبروی سمپاد و سمپادی زیر سوال بره!!=>به نظر منم پاک کردن این بحثا و تاپیکا خوبه و میتونه نتیجه بده!!...وقتی 4 بار بزنه ببینه پاک میشه دیگه نمی زنه خوب!!...

fida

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
من قبول ندارم یه آدم تیزهوش منطقی هم باشه... اصلا تیزهوشی رو قبول ندارم.. ما سمپادی هستیم، آزمون هوش ندادیم که :D
اصلا شما ها دقت می کنین نیاز اصلی ه چنین سنی چیه !؟ درسته چرت گرفتن نیست، ولی آیا دقت دارین !؟
اصلا به این فکر می کنین که فروم امکانات مقالات علمی نداره ؟ یه فرمول چطوری می خوای بنویسی توش !؟ خوب آدم پشیمون می شه به خاطر سختیش دیگه :D

من این حرف ها رو زدم که یه وقت فکر نکنین راه حل اینه که سریع بزنیم پاک کنیم ... یه مقدار بیشتر باید بررسی بشه به نظر من :D

شديدا موافقم با شما!!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از فراز :

چرا ؟!

به نقل از پارسا :

با تمام قسمت های حرفش !

جدیا !

اگر قرار باشه که من مخالفام رو آدم حساب نکنم و هر چی تو بگی من موافق باشم هر چی هم من بگم تو پس دیگه چه کاریه که هی من بگم هی تو بگی ؟!
این جوری میشه که همه میرن سراغ بحث های خز و خیل دیگه.

به نقل از مطهری :
من که میخوام صندلی داغ و گفت و گوی آزاد رو ببندم و خیلی از بحث های انجمن رو حذف کنم اما یک مقاومت خاص بین این بچه های مدیریت هست.
نگرانی اصلیشون از دست دادن کاربرانه. وقتی کاربر از دست بره دیگه فعالیت مفید هم نخواهیم داشت (هرچند کم).

چیزی که جور در نمیاد نسبت پست های مفید به حرف های مفته !
حالا تو میگی بیایم پست های مفت رو پاک کنیم نسبت درست شه !
اینم ایده ایه دیگه.

تو اون روزی که با همه ی حرفای یکی موافق باشی روز مرگته. نه ؟!
میمیری بگی "منم موافقم" فقط ؟! :D

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

به نقل از پارسا :

با تمام قسمت های حرفش !

من یه پیشنهاد هم بدم ؟ :D اگه تاپیک های مزخرفی که ساخته می شه رو ، مثل صندلی داغ و ... رو بعد از پاک شدنشون ، ارسال هاشون هم از توی تعداد ارسال ها اون شخص حذف بشه ، باعث می شه تا به جای اینکه این قدر زحمت بکشن و در عرض دو روز 27 صفحه رو پر چرت و پرت و اینکه پسرا شیرن یا دخترا ؟ ( :D ) یا اینکه تو صندلی داغ بگن چرا دست توی دماغت می کنی ، یه کم به فکر ارسال های بدرد بخور تر باشن ! این جوری خودمون هم آمار جدی تری خواهیم داشت ! مثلا همین الان ، خیلی ها رو هستن که من می بینم تازه می آن توی سایت ، و این قدر چرت و پرت و مزخرف می نویسن ، که در عرض 2 هفته تعداد ارسال هاشون می ره بالای 1500 !! :))

کلا من می گم که علاوه بر اون چیزی که فراز گفت مبنی بر اینکه کمیت واقعی نداریم ، من می گم کیفیت هم نداریم ! همین الانش ، 60% کسایی که می آن سایت ، به عشق " پسرا شیرن" و" پسرا نامردن" و صندلی داغ و .... می آن ! :)) اگه بحث های درست و حسابی هم می شد ، می گفتیم خوب به درک ! بزار اونها هم شاد باشن واسه خودشون !

ولی الان مشکل اینه که ما اگه بخواییم منطقی باشیم ، توی این سایت هیچ چیز بدرد بخوری نداریم ! بیشتر جنبه ی سینما رو داره واسه همه ! میان که یه چند ساعتی رو شاد باشن و مزخرف بگن و برن !

الان يعني تو فكر ميكني اونايي كه ميان تو جاهاي مختلف چرت ميگن واسه زياد شدن پستاشونه؟
نه اونا واقعا م3 من ميان كه اينا رو بگن و ميگن! اگه پستا پاك يا شمرده نشه، من بازم همينكارو ميكنم! چرا؟
منم دوست دارم بخش المپياد كامپيوتر شلوغ باشه ولي نيست...
"اگه بحث های درست و حسابی هم می شد ، می گفتیم خوب به درک ! بزار اونها هم شاد باشن واسه خودشون !"
ببين چرا بحثاي درست حسابي نميشه...!
خب نميشه ديگه!
اگه كسي ميخواست بحث درست حسابي كنه بره بكنه چيكار داره بقيه دارن چيكار ميكنن!
تو خودت من نديدم بري يه جا بحث درست حسابي كني به قول خودت!!!
فكر كردي من اگه كامپيوتر مثلا شلوغ علاف بودم م3 الان؟
SAZE MA NAKOOKE AGHAJAN!

clever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Kerman&#39;s Farzanegan high school
شهر
Kerman

به نظر من جدی برخورد کنین...تا بلاخره یه خورده همه حساب ببرن...توی سایت هرج و مرج و بی نظمی داره بیداد می کنه...من نمیگم خودم ته فرهنگم...اما اگه خودمم کاری کردم و یا حرف نامربوطی زدم و یا ...بلاخره باید جلومو بگیرن...مثلا همین تاپیک های طنز و فکاهی شورشو در اوردن...پسره میاد بحث مییکنه سر این که یه مرد حامله میشه و از این چرت و پرت ها...بعدشم تا داد من در نیومد هیچکی یه نیم نگاهم نکرد تا تاپیک رو قفل کنه...و این که تعداد کم کاربرای سمپادی خیلی بهتر از کسایی هست که 3000 نفرن ولی فقط ظاهر سمپادی رو دارن...جدی برخورد کنین......بعدشم پز 3000 تا رو ندین بلکه گریه کنین برای این که 3000 تا کاربر دارین ولی 3 تا ارسال درست حسابی ندارین!!!!!!!!!!....اگه از الان شروع نکنین این سایت به یک سایت ابرو بر و بیخود تبدیل میشه...که تا حدی شده...یه کاری بکنین خوب....

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از HoShay :
الان يعني تو فكر ميكني اونايي كه ميان تو جاهاي مختلف چرت ميگن واسه زياد شدن پستاشونه؟
نه اونا واقعا م3 من ميان كه اينا رو بگن و ميگن! اگه پستا پاك يا شمرده نشه، من بازم همينكارو ميكنم! چرا؟
منم دوست دارم بخش المپياد كامپيوتر شلوغ باشه ولي نيست...
"اگه بحث های درست و حسابی هم می شد ، می گفتیم خوب به درک ! بزار اونها هم شاد باشن واسه خودشون !"
ببين چرا بحثاي درست حسابي نميشه...!
خب نميشه ديگه!
اگه كسي ميخواست بحث درست حسابي كنه بره بكنه چيكار داره بقيه دارن چيكار ميكنن!
تو خودت من نديدم بري يه جا بحث درست حسابي كني به قول خودت!!!
فكر كردي من اگه كامپيوتر مثلا شلوغ علاف بودم م3 الان؟
SAZE MA NAKOOKE AGHAJAN!

ببین ، وقتی یه جایی بشه سینما ، دیگه تو نمی تونی ازش انتظار داشته باشی که توش بحث علمی بشه ! وقتی اینجا من هر روز می آم و می بینم که پر طرفدار ترین تاپیک ها صندلی داغن و تاپیک هایی مثل "پسر ها نامردن" با سرعت نور توش پست داده می شه ، که هی یکی می گه شما نامردید ، اون یکی می گه : "آینه ! آینه ! خودت نامردی ! " :)) :)) یا توی صندلی داغش رو می بینی ، هی سوال های چرت و پرت از هم می پرسن ، دیگه این سایت جایی هم برای بحث درست توش می مونه ؟ من که بعید می دونم !

بعد هم اینکه شما می گی من نرفتم یه جا بحث درست حسابی بکنم ! آره ! قبول ! به جاش نرفتم توی تاپیک های "خاله زنکی" 1500 تا پست داشته باشم ، توی بقیش 10 تا ! که اون تو هم نوشته باشم : "یه مثبت" :)) فکر کنم اگه یه سری به آمار سایت بزنی ، و تاریخ عضویت من ، می بینی که اکثر مواقع من توی سایت هستم ! ولی این حضورم ، اصلا با تعداد ارسال هام نمی خونه ! که دلیلش هم اینه که توی تاپیک هایی که به نظرم مزخرفن ، سعی می کنم چیزی نگم .

در مورد خودت هم ، فکر نمی کنم دلیلت قانع کننده باشه ! : "چون تاپیک مورد علاقه من خلوته ، پس من چرت و پرت می گم ! " :)) :)) والا به نظر من که اصلا دلیل خوبی نبود !

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :

ببین اصلا من بحثم این نیست که اینجا باید علمی بشه ! اصلا به نظرم کار درستی هم نیست ! چون توی هر زمینه ای ، فروم های خیلی تخصصی تر هم داریم که خوب می شه از اونها استفاده کرد ! من بحثم این جو خاله زنکی سایته ، که توش فقط بحث های مزخرف و الکی انجام می شه ! حالا بحث لزومی نداره که علمی باشه حتما ! مثالا تو همین تاپیک رو در نظر بگیر، بحثش علمی نیست ! ولی چرت و پرت و مزخرف هم نیست ! ولی به جاش یه سر به آخرین ارسال ها بزن ! بعضی وقتا می شه که من می بینم تمام ارسال های توی آخرین موضوعات ، رسما مزخرفن !

من هنوز هم نظرم روی یه طرح ضربتی ، با چرت و پرت توی سایته ! :D شما مثلا همون تاپیک "پسرا نامردن" رو فرض کن . خوب اولش یکی اومد یک داستانی نوشت ! بعد هم 4 نفر اومدن یه اظهار نظری کردن ! خوب تا اینجاش قبول ! ولی بعدش چی ؟ وقتی که می بینی تا 5 صفحه ادامه پیدا می کنه چی فکر می کنی ؟ جز اینکه داره بحث بیخود و بی جهتی اونجا انجام می شه ؟
__________________________________________________________________________________

کلا من مشکلم با این جو سینما شدن سایته ! به نظرم هم باید یه مدتی به صورت ضربتی با هرگونه مزخرف برخورد کرد ، از اون طرف برای کسایی که بحث های درست و حسابی می کنن یک سری مشوق هایی رو در نظر گرفت ، و برای کسایی که به شیوه مزخرف نویسی ( یعنی اینکه فقط مزخرف بنویسن و کار دیگه نکنن ! ) ادامه می دن هم تنبیهاتی رو در نظر گرفت .

ببخشید که طولانی شد ! لازم بود ! :D

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

من دليلم اون نبود گفتم كه من علافم هميشه مدلمه !
ولي خوب تاپيكاي درست خلوته ديگه... خلوته!
كه چي! هيچي ديگه خلوته! همه دوست دارن شلوغ باشه ولي خلوته همه هم نسبت به وضع اعتراض دارن!!!
الكي هم زور نزنيد به نتيجه نميرسيد....
البته باز قبلا كه امتحانا نبود وضع بهتر بود... ايشا... بهترم ميشه!
ديگه بيخي!
گفتم كه!
SAZE MA NAKOOKE AGHAJAN!

Nimamazroob

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
دانشگاه
Karlsruhe Institut für Technologie
رشته دانشگاه
Geodäsie und Geoinformatik

× تولد بدون کیک ؟؟ :D

Sadaf94

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی دارم می خونم !!!

شادی و جشن شادی و جشن شادی و جشن شادی و جشن شادی و جشن شادی و جشن شادی و جشن

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

من یه فرومی رو دیدم که قسمتای بحث آزاد و ... رو جزو پست ها حساب نمیکرد! یعنی هرچند تا پست میزدی آمار پست هات زیاد نمی‌شد!

Ehsan.IN$PIRE

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیست میخونم!؟ نه بابا مارو چه به مدال المپیاد

به نقل از ArashBM :
من یه فرومی رو دیدم که قسمتای بحث آزاد و ... رو جزو پست ها حساب نمیکرد! یعنی هرچند تا پست میزدی آمار پست هات زیاد نمی‌شد!
این فروم هم همینجوریه.
تو گفت و شنود اجتماعی پستات حساب نمیشه.

YASAMIN

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
پاسخ : تبريك سايت 3000 عضوه شد

به نقل از parastoo :
از کجا می فهمین همه کسایی که عضون سمپادین یا نه ؟
هیچ غیر سمپادی حاضر نمی شه اینجا عضو شه

50Cent G Unit

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد١ مشهد
شهر
مشهد

حالا گيرم كسي از بيرون عضو نشه از كجا مي فهمين دو اكانت مال يك نفر نيست :O

بالا