به نظرم اصطلاح (!!!!! ) معادل ندارن واسش ! ترجمش این شدهبه نقل از BeKaMbErIaN :منم هیچ وقت t.v ایرانو نمی بینم ولی فقط این جنایت های غیر حرفه ای رو میبینم بعدش به خودم می گم اگر اینا غیر حرفه این پس حرفه ایش چیه...![]()
نه بابا .....این سری باحال تره......خیلی خفن تره.....به نقل از sohaaaa :خیییییییییییییییلی قشنگه من عاشقش بودم!!...آخه سری قبلش قشنگ تر و جلب مخفی تر و خفن تر و... و ... تر بود به نظرم!!...نه؟!(هر چند الان اولشه!!)
نه اتفاقا!!...این سریشو خیلی راحت تر میشه حدس(؟!) زد چی میشه و کی قاطله و این حرفا!!...کار خاص و خیلی هوشمندانه ای هم نسبت به سری قبل نمی کنن!!...به نقل از PrOFESSIONAL :نه بابا .....این سری باحال تره......خیلی خفن تره.....
به نقل از sohaaaa :نه اتفاقا!!...این سریشو خیلی راحت تر میشه حدس(؟!) زد چی میشه و کی قاطله و این حرفا!!...کار خاص و خیلی هوشمندانه ای هم نسبت به سری قبل نمی کنن!!...
تو اون سه قسمتی که من فعلا از سری جدید دیدم...بیشتر روال عادیه!!...آنالیز و پیدا کردن اثر انگشت و ...ولی تو سری قبل یه کارایی می کردن آدم تو کفش می موند!! :P...ولی ان شا الله اگه خدا بخواد و توکل بر او و ...اینم جلب مخفی و باحال و خفن میشه!!...الان اولشه!