R.I.S جنایت های غیر حرفه ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

HOOMANKH7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابل
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام.......
نظرتون درباره این سریال چیه ؟؟؟؟؟
به نظر من فعلا بهترین سریال خارجی ایران هست ....
واقعا جالبه ...

پاسخ : R.I.S جنایت های غیر حرفه ای

من که خیلی دوسش دارم...

ولی خیلی هم غیر حرفه ای نیست.

منم هیچ وقت t.v ایرانو نمی بینم ولی فقط این جنایت های غیر حرفه ای رو میبینم بعدش به خودم می گم اگر اینا غیر حرفه این پس حرفه ایش چیه... :o

به نقل از BeKaMbErIaN :
منم هیچ وقت t.v ایرانو نمی بینم ولی فقط این جنایت های غیر حرفه ای رو میبینم بعدش به خودم می گم اگر اینا غیر حرفه این پس حرفه ایش چیه... :o
به نظرم اصطلاح (!!!!! ) معادل ندارن واسش ! ترجمش این شده ;D !

!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
اینم واسه شما که دلت نشکنه.

آرررررررره خوبه! منم میبینم

خیییییییییییییییلی قشنگه من عاشقش بودم!! >:D<...آخه سری قبلش قشنگ تر و جلب مخفی تر و خفن تر و... و ... تر بود به نظرم!!...نه؟!(هر چند الان اولشه!!)

به نقل از sohaaaa :
خیییییییییییییییلی قشنگه من عاشقش بودم!! >:D<...آخه سری قبلش قشنگ تر و جلب مخفی تر و خفن تر و... و ... تر بود به نظرم!!...نه؟!(هر چند الان اولشه!!)
نه بابا .....این سری باحال تره......خیلی خفن تره.....

به نقل از PrOFESSIONAL :
نه بابا .....این سری باحال تره......خیلی خفن تره.....
نه اتفاقا!!...این سریشو خیلی راحت تر میشه حدس(؟!) زد چی میشه و کی قاطله و این حرفا!!...کار خاص و خیلی هوشمندانه ای هم نسبت به سری قبل نمی کنن!!...
تو اون سه قسمتی که من فعلا از سری جدید دیدم...بیشتر روال عادیه!!...آنالیز و پیدا کردن اثر انگشت و ...ولی تو سری قبل یه کارایی می کردن آدم تو کفش می موند!! :P...ولی ان شا الله اگه خدا بخواد و توکل بر او و ... ;D اینم جلب مخفی و باحال و خفن میشه!!...الان اولشه!

به نقل از sohaaaa :
نه اتفاقا!!...این سریشو خیلی راحت تر میشه حدس(؟!) زد چی میشه و کی قاطله و این حرفا!!...کار خاص و خیلی هوشمندانه ای هم نسبت به سری قبل نمی کنن!!...
تو اون سه قسمتی که من فعلا از سری جدید دیدم...بیشتر روال عادیه!!...آنالیز و پیدا کردن اثر انگشت و ...ولی تو سری قبل یه کارایی می کردن آدم تو کفش می موند!! :P...ولی ان شا الله اگه خدا بخواد و توکل بر او و ... ;D اینم جلب مخفی و باحال و خفن میشه!!...الان اولشه!

نه خیر...میتونی حدس بزنی چی میشه چون که سری قبل رو دیدی و برات تازه نیست...ولی سری قبل چون اولن بارت بود داشتی میدیدی برات تازکی داشت و خوب خوب نمیتونستی حدس بزنی چی میشه....
برای اینه...بعدشم...الآن که سومین قسمت نیست ..... یه خیلی رو ندیدی!!!!!

خیلی با حال تر از قسمت قبلشه ولی شما هم بیکارینا سریال های تلویزیون رو نقد میکنین!!!!!!!!!!!!!!!

هر چی خوبه نگاه کن ...مهم نیست از کجا.....ولی واقعا عالیه....

منم یه مدت که میدیدم خیلی خوشم میومد
من کلا ین نوع برنامه ها رو خیلی خوشم میاد یادتون باشه یه زمانی هم " پرونده های راکد " رو میداد اونم خیلی باحال بود

اما هیچ کدوم از اینا " کاراگاهان جدید " که یه مدت کانال 4 میذاشت نمیشه

اون یه چیز دیگه بود... این مبحث واقعا جالبه

جرم شناسی و شیمی جنایی و ...

خیلی خوبه....!!
کسی سایتی رو سراغ نداره که بشه زبون اصلی شو دانلود کرد یا خرید؟؟؟؟؟

Back
بالا