دقت کنید لطفا.من نوشته بودم هم امریکا و هم المان.قاعدتا سر یک کلاس نمی تونن برای دخترا یک برنامه اموزشی و برای پسرا یک برنامه ی اموزشی اجرا کنند!!به نقل از پارسا :1- اینجا ننوشته مدارس رو جدا کنند. نوشته برنامه آموزشی متفاوت باشه.
2- از کی تا حالا آلمان شده آمریکا ؟
من همچنین جسارتی نمی کنم.(کی جرات داره؟)کلاس ها فرق داره ولی تفاوت روحیات دختر و پسر هم برای بوجود اوردن یک فضای اموزشی که منظور همون مدرسه ست موجب میشه تا مدارس به کلی جدا بشن.(کاش میشد سایتو هک کرد تا یه سری مطالب رو بشه.)ببخشید جمله ی اخرم ربطی نداشت .به نقل از پارسا :خیلی ببخشید ها ! شما بنده رو چی فرض کردید ؟ یعنی من نمی فهمم شما ارسالتون رو ویرایش کردید دیگه ؟؟!!
اتفاقا می شه ! توی مدارس شما ، برنامه ی کلاس های تجربی و ریاضی فرق نداره ؟
نه خانوم نیست ولی این که آدم یه حرفیو با این قاطعیت بزنه بعد بره ویرایشش کنه خیلی جالب نیست...به نقل از scorpio :ویرایش جزو تخلفات در سایته؟
به نقل از scorpio :تفاوت روحیات دختر و پسر هم برای بوجود اوردن یک فضای اموزشی که منظور همون مدرسه ست موجب میشه تا مدارس به کلی جدا بشن.(
به نظر من شما دارین مدل اشتباهی رو در نظر میگیرن...شاید تو جامعه ی ما حرف شما درست باشه...چون خیلی وقته که پسرا و دخترا تو هیچ بخشی از اجتماع جز توی دنشگاه که اونم داره وارد جداسازی جنسیتی میشه کنار ه نبودند...ولی نمیشه اینو به کل دنیا تعمیم داد...به نظرم اگه ثابت بشه که بهتره دخترا و پسرا در یک مدرسه و کلاس درس بخونن تو همین جامعه ی خودمون هم میشه در طول یک زمان با فراهم کردن زمینه ی این کار مثلا اول از کلاس های زبان یا کمک آموزشی...یه شرایطی به وجود آورد که تو مدارس و جامعه مشکلی پیش نیاد و عادی بشه...به نقل از niloofar n :به نظر من اگه مختلط نشه بهتره اخه الان كه مدارس مختلط نيس چه جامعه اي داريم كه مدارس هم مختلط بشه . باعث افت تحصيلي دانش اموزا مي شه ضمنا چرا اينقدر اين جا تهاجمي بحث مي شه؟؟؟
به نقل از persianboy1373 :به نظر من شما دارین مدل اشتباهی رو در نظر میگیرن...شاید تو جامعه ی ما حرف شما درست باشه...چون خیلی وقته که پسرا و دخترا تو هیچ بخشی از اجتماع جز توی دنشگاه که اونم داره وارد جداسازی ج ن س یتی میشه کنار ه نبودند...ولی نمیشه اینو به کل دنیا تعمیم داد...به نظرم اگه ثابت بشه که بهتره دخترا و پسرا در یک مدرسه و کلاس درس بخونن تو همین جامعه ی خودمون هم میشه در طول یک زمان با فراهم کردن زمینه ی این کار مثلا اول از کلاس های زبان یا کمک آموزشی...یه شرایطی به وجود آورد که تو مدارس و جامعه مشکلی پیش نیاد و عادی بشه...
اگه الان این کارو بکنن خیلی بد میشه اما اگه از اول مختلط بود واسه رو کم کنی هم که بود رقابت بالا میگرفتبه نقل از b.95 :ببينم........اگه مدارس ما مختلط بشه،به نظرتون دانش آموزای ما جنبشو دارن؟
يا به عبارتی خيلی افتضاح نميشه؟
(منظورم همه ی مدارسه..سمپاد و غير سمپاد)
من واقعا امیدوار شدم... :)به نقل از ندا مکرم :واسه شرايط فعلي حرف شما درسته، چون اكثر ماها با محدوديت بزرگ شديم و اين برامون عادي نيست كه تو يه جمعي درس بخونيم كه دختر و پسر در كنار هم باشن و با هم تعامل داشته باشن. در نتيجه وضع خوبي پيش نخواهد آمد تو همون سال هاي اولش. ولي خب ببينين، اين تغييرات و فرهنگ سازي بايد به مرور صورت بگيره. تاكيد مي كنم به مرور...اگه همين الان همه ي مدارس مختلط بشن، به جرات مي گم افتضاح ميشه!
جوامع غربي هم كه اين قدر همه عادي و خوب با اين موضوع برخورد مي كنن، به خاطر اينه كه اين مراحل رو پشت سر گذاشتن. مسلماً اونا هم از اولش مثل الان برخورد نمي كردن با جنس مخالفشون.
ميشه گفت چند نسل سوخته داشتن/خواهيم داشت، اما در عوض بعدش خوب ميشه و به اون فرهنگي كه مي خوايم مي رسيم.
و اين كه من هميشه به يه چيز اعتقاد داشتم و اون اين بوده كه رفتار ديگران به رفتار خودمون برمي گرده. من نوعي اگه جنبه داشته باشم، با قرار گرفتن تو چنين جمعي مشكلي برام پيش نمياد و باعث افت تحصيليم نمي شه!
پس بهتره اين قدر جامعه و... رو مقصر ندونيم و لااقل سعي كنيم با وجود اين شرايط، هركدوممون يه قدمي برداريم واسه فرهنگ سازي...تابع شرايط و جمع نباشيم. اگه اكثريت فلان جور رفتار مي كنن وقتي يه دختر/ پسر مي بينن، ما مثل اونا رفتار نكنيم...
كاملاً درسته.
همین آدم های بی جنبه توی همین محیط و شرایط و محدودیت ها به این اخلاق رسیدن و یه جور عقده شده براشون...اگر میخوایم جامعه مون بیشتر از این به فساد کشیده نشه باید یه برنامه ریزی بلند مدت وجود داشته باشه...به نقل از Toobiii :به نظر من نه تنها باعث پيشرفت تحصيلي نميشه بلكه باعث پسرفت هم ميشه.وقتي اينقدر آدم بي جنبه تو اجتماع هست كه با ديدن دو تا غير هم جنس فوري مي خوان جلب توجه كنن و شماره ميدن و ....فكر نكنم ديگه بشه تو اين مدارس درس خوند.البته اين ها به خاطر محدوديت ها ي ايجاد شدست.الان مي خوان معلماي مرد رو از مدارس دخترونه بندازن بيرون اونوقت شما به فكر مدارس مختلط اين؟!!!
نه، اين طور هم كه ميگين نيست...كار يكي دو ماه نيست. چند سالي طول مي كشه تا درست بشه. خودتون هم گفتيد، طي سال ها به وجود اومده، ولي چند سال؟ احتمالاً به 700 سال يا بيشتر مي رسه!!به نقل از Alireza95 :مختلط کنن یه یه ماهی افتضاح می شه ولی بعدش جنبش پیدا می شه چون این بی جنبگی طی سال ها به وجود اومده.
من گفتم که اشتباهه چون دختر ها و پسر ها با هم ه سن بلوغ نمیرسند این کار مناسب نیست چون احتیاجاتشون متفاوته باید مدارس دخترانه راهنمایی رو با پسرانه دبیرستان با هم کنند دی:به نقل از ندا مکرم :نه، اين طور هم كه ميگين نيست...كار يكي دو ماه نيست. چند سالي طول مي كشه تا درست بشه. خودتون هم گفتيد، طي سال ها به وجود اومده، ولي چند سال؟ احتمالاً به 700 سال يا بيشتر مي رسه!!
فكر نكنم كسي با برنامه ريزي بلند مدت مشكلي داشته باشه، اگه داره بگه با دليل منطقي كه ببينيم كي قانع ميشه، شايد من دارم اشتباه مي كنم!
اين برنامه ريزي بلند مدت چه جوري بايد باشه به نظرتون؟ يعني شامل چه چيزايي بشه دقيقاً و چه جوري اجرا بشه؟ اول از كجا شروع بشه بهتره؟
ايده هاتون رو همه بگين با دليل.
يعني شما با برنامه ريزي بلند مدت موافق نيستي؟ :ديبه نقل از فائزه موحدیان فر :من گفتم که اشتباهه چون دختر ها و پسر ها با هم ه سن بلوغ نمیرسند این کار مناسب نیست چون احتیاجاتشون متفاوته باید مدارس دخترانه راهنمایی رو با پسرانه دبیرستان با هم کنند دی: