خوبه خودتون جواب خودتونو میدید . اگه بتونم گیر بیارم عالی میشه . هیچکی نداره ؟؟؟؟؟!به نقل از amin.rgh :کتاب رو چرا از آقای عزیززاده یا همون نقره ( که اگه داشت گرفته بودی تا حالا ) نمیگیری ؟
راستش من اصول رو دارم ولی کپی که بود به هم وصل نکرده بودم ... هر قسمتیش یه جا رفته ... و بعضی قسمت هاش هم که هست مرتب نیست ...به نقل از @Hosein@ :خوبه خودتون جواب خودتونو میدید . اگه بتونم گیر بیارم عالی میشه . هیچکی نداره ؟؟؟؟؟!
به نقل از @Hosein@ :نه به هیچ کی دسترسی ندارم . جز خدا هم کسی رو ندارم . شما نمی تونی این کتاب رو جمع و جورش کنی ؟
اگه این کار رو بکنی ( و کلا اگه من این کتاب رو بگیرم) این جا رو تبدیل می کنیم به مرکز پخش اصول و عمل .
خیلی ممنون ، این کار که قابل شما دوست عزیز رو نداره .به نقل از @Hosein@ :خدا پدر و مادرتو نگه داره . از جوونیت خیر ببینی . لطف بزرگی می کنی . در برنامه ی من خوندن اصول در تابستونه .
من تا اون موقع صبر می کنم . شما هم که مرحله ی دوم رو در پیش داری خب خوب بخون . مثل من صبحا که میرم مدرسه بیا
یه سر به اینترنت هم بزن . برات آرزوی موفقیت می کنم .
به نقل از @Hosein@ :عزيزان . من عمري دنبال اين كتاب بودم و بالاخره نسخه اصلي كتاب رو از يكي از دوستام گرفتم . هيچ چيز دندون گيري نيس . فكر نكنيد كتاب خفنيه و هر كي بخوندش طلا ميشه و ...
. اگه مي خوايد موضوع خاصي رو ياد بگيريد ، مبحثو بگيد بچه ها كتاباي خوبو معرفي مي كنن ...