كتاب ستاره شناسي اصول و عمل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zirkhaki
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

zirkhaki

کاربر فوق‌حرفه‌ای
سلام . كسي مي دونه كه اين كتاب رو بايد چه جوري تهيه كرد (اصول و عمل)
از هيچ فروشگاهي مي شه خريد ؟ هيچ ترجمه ي فارسي ازش تو اينترنت هست ؟

پاسخ : كتاب ستاره شناسي اصول و عمل

فکر نکنم این کتاب رو بتونی از هیچ کتاب فروشی بدست بیاری !!!
باید از یکی کپی بگیری یا مثل من ( که تماس گرفتم انتشارات گفتن حتی یک نسخه هم نمونده . به من گفتن برو از کتابخونه ی امام رضا بگیر ) :دی برو از اون کتابخونه بگیر و کپی کن !!!

دوستان اگه کسی این کتاب رو داره و می تونه برام کپی کنه و بفرسته (کل هزینه رو میدم) اینجا بگه .
لطفا و خواهشا

آره کتابش معلوم نیس اصلا گیر بیاد .
من ندارمش متاسفانه

کتاب رو چرا از آقای عزیززاده یا همون نقره ( که اگه داشت گرفته بودی تا حالا :دی) نمیگیری ؟
اگه رصد خونه ای نزدیکتون هست ، کتاب خونه ی اون جا هم داره !

به نقل از amin.rgh :
کتاب رو چرا از آقای عزیززاده یا همون نقره ( که اگه داشت گرفته بودی تا حالا ) نمیگیری ؟
خوبه خودتون جواب خودتونو میدید . اگه بتونم گیر بیارم عالی میشه . هیچکی نداره ؟؟؟؟؟!

به نقل از @Hosein@ :
خوبه خودتون جواب خودتونو میدید . اگه بتونم گیر بیارم عالی میشه . هیچکی نداره ؟؟؟؟؟!
راستش من اصول رو دارم ولی کپی که بود به هم وصل نکرده بودم ... هر قسمتیش یه جا رفته ... و بعضی قسمت هاش هم که هست مرتب نیست ...
به فامیلی دوستی در تهران یا مشهد دسترسی نداری ؟

نه به هیچ کی دسترسی ندارم . جز خدا هم کسی رو ندارم . شما نمی تونی این کتاب رو جمع و جورش کنی ؟
اگه این کار رو بکنی ( و کلا اگه من این کتاب رو بگیرم) این جا رو تبدیل می کنیم به مرکز پخش اصول و عمل .

به نقل از @Hosein@ :
نه به هیچ کی دسترسی ندارم . جز خدا هم کسی رو ندارم . شما نمی تونی این کتاب رو جمع و جورش کنی ؟
اگه این کار رو بکنی ( و کلا اگه من این کتاب رو بگیرم) این جا رو تبدیل می کنیم به مرکز پخش اصول و عمل .

راستش الان درگیر مرحله دو هستم ( چقدر هم درگیر مرحله دو هستم ها :دی ) وقت هم که زیاد نیست ! اما تلاشم رو میکنم که جمع و جورش کنم ... اگر کمی طول کشید جمع و جور شدنش شما ببخش

خدا پدر و مادرتو نگه داره . از جوونیت خیر ببینی . لطف بزرگی می کنی . در برنامه ی من خوندن اصول در تابستونه .
من تا اون موقع صبر می کنم . شما هم که مرحله ی دوم رو در پیش داری خب خوب بخون . مثل من صبحا که میرم مدرسه بیا
یه سر به اینترنت هم بزن . برات آرزوی موفقیت می کنم .

به نقل از @Hosein@ :
خدا پدر و مادرتو نگه داره . از جوونیت خیر ببینی . لطف بزرگی می کنی . در برنامه ی من خوندن اصول در تابستونه .
من تا اون موقع صبر می کنم . شما هم که مرحله ی دوم رو در پیش داری خب خوب بخون . مثل من صبحا که میرم مدرسه بیا
یه سر به اینترنت هم بزن . برات آرزوی موفقیت می کنم .
خیلی ممنون ، این کار که قابل شما دوست عزیز رو نداره .
خیلی خوبه که تا اون موقع صبر میکنی ... تا بعد از مرحله ، که خیلی نمونده ، جمع و جور میکنم اصول و عمل رو اون موقع ، بعد از مرحله دو ، برات می فرستمش ... امیدوارم مشکلی نباشه .
بازم ممنون ، منم برای تو آرزوی موفقیت می کنم !

من این کتاب رو توی کتاب خونه مدرسه پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من این کتاب و از آقای ایرجی که اون موقع معلممون بودن گرفتم و از روش کپی گرفتم!!!آقای ایرجی 10 -15 سال اینو خریده بودن!تمام فارسی هم هس!
هرکی خواست میتونم بش غرض بدم!!!

واقعا چه نظر سنجیه مسخره ایه !!! [-(

الان فرض کنید من بگم میشه پیدا کرد . اون وقت شما به مراد دلتون میرسید ؟ ;D

اول اینکه نظرسنجی تاپیکتون ناکارآمده ! ;D
دوم ... من یه سرچ کردم در مورد این کتاب ، این اطلاعاتو بدست آوردم (!)‌‌‌ :

توی سایت راسخون نوشته تاریخ نشر کتاب ۱۳۶۶ه ! قطعا الان نمیتونین راحت پیداش کنین
توی این سایت ام یه فایل برای دانلود گذاشته شده ، نمیدونم درسته یا نه ... میتونین امتحانش کنین

• لایک
امتیازات: N.M

من رفتم انقلاب دنبال این کتاب،گفتن دیگه چاپ نمیشه.
یکی از دوستام هم که المپیاد نقره نجوم داشت،گفت همه ی زیر و روی انقلاب رو گشته و پیدا نکرده،بعد دو سال یکی بهش داده!

عزيزان . من عمري دنبال اين كتاب بودم و بالاخره نسخه اصلي كتاب رو از يكي از دوستام گرفتم :o . هيچ چيز دندون گيري نيس . فكر نكنيد كتاب خفنيه و هر كي بخوندش طلا ميشه و ...
. اگه مي خوايد موضوع خاصي رو ياد بگيريد ، مبحثو بگيد بچه ها كتاباي خوبو معرفي مي كنن ...

به نقل از @Hosein@ :
عزيزان . من عمري دنبال اين كتاب بودم و بالاخره نسخه اصلي كتاب رو از يكي از دوستام گرفتم :o . هيچ چيز دندون گيري نيس . فكر نكنيد كتاب خفنيه و هر كي بخوندش طلا ميشه و ...
. اگه مي خوايد موضوع خاصي رو ياد بگيريد ، مبحثو بگيد بچه ها كتاباي خوبو معرفي مي كنن ...

در مورد نجوم کروي بهترين کتابا چي هستن؟؟ بهترين نشر براي فيزيک هاليدي کدومه؟ :-/

تو كتاباي فارسي كتاب نجوم كروي (نويسنده : اسمارت) رو ملت مي خونن .
مركز نشر دانشگاهي

Back
بالا