پاسخ : کدام کنسول؟
واقعا نکته جالبیه که دوستان به خودشون زحمت جمع آوری مطالب و نوشتن یه مقاله درست حسابی و مناسب رو نمی دن و فقط فقط با یه نظرسنجی ساده سر و ته تاپیک هارو هم میارن ! بابا دمتون گرم !
PS3 محصول سال 2008 شرکت Sony به نظر من یکی از افتضاح ترین کنسول های جهان بود ! در این کنسول فقط بر روی قطعات گرافیکی و گیم پلی دستگاه کار شده و ظاهر بسیار ساده ای داره ! کلا کی این شرکت Sony میخواد یه تنوعی تو محصولاتش بده خدا داند ؟!! حتی شکل دسته های بازی این کنسول از ورژن 1 تا همین ورژن 3 به طور عجیبی کاملا مشابه و دارای کمترین تفاوت بوده ! PSL یا Play Station Live این کنسول بسیار ضعیف بود به طوری که تعداد پلیر آنلاین های این کنسول حتی از سایت های بازی آنلاین هم کمتره ! قیمت گرون بازی های این کنسول و عدم Save اونها رو سیستم یکی دیگه از نقاط ضعف این دستگاه بود !! اما در کنار اینها این کنسول از لحاظ گرافیک و سطح Game Play هیچ رقیبی نداره و واقعا بی نظیره اما این مزیت پوشنده تمام معایب دیگر این کنسول نیست ! درکل من از 10 نمره 4 رو به این کنسول میدم !
اما در مورد XboX360 : بدون شک پدیده ای تحسین برانگیز Microsoft هست که با اینکه حدود یک سال و نیم زودتر از PS3 وارد بازار شد اما همچنان پلیر ها این کنسول رو ترجیح میدن ! درسته از لحاظ کیفیت و گرافیک به PS3 نمیرسه اما قرار دادهای ممتد و کلان Microsoft با شرکت های ساخت گیم باعث شده اکثر بازی های روز دنیا مختص این کنسول باشن و کنسول رقیب یعنی PS3 رو از نعمت به روز بودن بازی محروم کنند ! کمتر بازی ای پیدا میشه که به طور کاملا اختصاصی برای Ps3 ساخته بشه ! شبکه گسترده و فوق العاده Xbox live واقعا تحسین بر انگیزه ! زیبایی خود دستگاه و همچنین دسته گیم های خوش دست این کنسول از مزایای دیگر این کنسول هست ضمن اینکه هم قیمت خود دستگاه و هم قیمت بازی هاش بسیار مناسبت از PS3 هست ! درکل خود شرکت Sony هم شکستش رو در ساخت دستگاه PS3 قبول داره با اینکه این کنسول روز اول 2 میلیون دلار فروش داشت اما رفته رفته از طرفداران اون کاسته شد و نظر ها دوباره به سمت Xbox360 برگشت ! نمره من به Xbox از 10 نمره 8 هست .
PSP : Play Station Portible رو نمیشه به طور کامل یه کنسول به حساب آورد اما یک محصول پرطرفدار از شرکت Sony هست که در دو مدل Fat و Slim ساخته شده که مدل Slim هم از امکانات بیشتری برخورداره و هم زیبایی بیشتری نسبت به مدل Fat داره ! وزنش هم تقریبا 20 گرم از مدل دیگه کمتره پس به عنوان یه کنسول قابل حمل بیشتر قابل قبوله ! از نظر گرافیک بازی ها هم در سطح خوبیه . نمره از 10 به این کنسول : 6
Wii : واقعا دستگاه جالبیه ! گرچه فروش و استقبال خوبی نداشته اما طرفداران خاص خودش رو داره ! این دستگاه نسل جدیدی از کنسول هاست که برای اولین بار تحرک بدنی با بازی کامپیوتری ادغام میشه ! و این کار از طریق یه شاسی که در دست بازیکن قرار میگیره انجام میشه و تمام حرکات پلیر رو به دستگاه منتقل میکنه . یکی از معایب این دستگاه این هست که کمتر شرکتی حاضر میشه بازی ای با این پیچیدگی بسازه که با توجه با هر حرکت پلیر حرکت متفاوتی نشون بده و در نهایت هم از فروش کلان بهرمند نشه !!! بنابراین بازی های مختص این کنسول انگشت شماره ! نمره من از 10 به این کنسول 5/6
و در نهایت کنسول DS : یکی از جالب ترین کنسول های ساخته شده که واقعا دارای بازی های جذاب و سرگرم کننده ای هست ! من خودم شخصا این کنسول رو به PSP ترجیح میدم چون هم کوچک تر و سبک تره و هم سبک جالبی داره ! یه چیزی تو مایه های آتاری دستیه رنگیه
نمره من به این کنسول : 7
بیشتر از این مطلب طولانی نمیکنم وگرنه میشه حتی واسه میکرو هم مقاله نوشت
در نهایت از بین تمام کنسولها من Xbox360 رو انتخاب میکنم