این کنگره به طور همزمان در تمام استان برگزار شد تا برگزیدگان برای ورود به مرحله ی کشوری انتخاب شوند.
دانش آموزان در این کنگره در چهار رشته ی حفظ ویژه ی قرآن،حفظ قرآن،قرائت قرآن و مفاهیم قرآن در دو مرحله به رقابت با یکدیگر پرداختند.
این کنگره در تهران در دبیرستان علّامه حلّی برگزار شد.
رادمان جان یکم بیشتر توضیخ میدادی خوب !
من خودم از شرکت کننده هاش بودم. مرحله کشوری رو هم دادیم. (من + پوریا).
این هم متن خبرش از خود سایتش :
رئيس محترم سازمان آموزش و پرورش استان........
با سلام و تحيت، پيرو بخشنامه شماره 100/5667/104 مورخ 23/8/86، بدينوسيله فهرست شهرهاي ميزبان و ميهمان را در مرحله انتخابي مسابقات رشتههاي حفظ، قرائت و معارف قرآن کريم هفدهمين کنگره سراسري قرآن کريم سمپاد به شرح زير به استحضار ميرساند.
همچنين در اين خصوص، موارد زير را به استحضار ميرساند:
۱- مرحله انتخابي هفدهمين کنگره سراسري قرآن کريم سمپاد، از ساعت 9 صبح پنجشنبه ۱۶/12/86 لغايت ساعت 14 روز جمعه 17/12/86 برگزار خواهد شد و تغيير تاريخ و ساعت برگزاري مسابقات مجاز نميباشد.
۲- مراکز آموزشي دخترانه و پسرانه استعدادهاي درخشان در شهر ميزبان، زير نظر نمايندگي استعدادهاي درخشان در استان، ميزباني مسابقات را در جنس مربوطه بر عهده خواهند داشت. همچنين، در شهرهايي که مراکز راهنمايي و دبيرستان استعدادهاي درخشان مجزا هستند و به شکل مجتمع اداره نميشوند، با هماهنگي دو مرکز راهنمايي و دبيرستان و با تقسيم وظايف و هزينهها، مسابقه به شکل متمرکز و در يکي از مراکز راهنمايي يا دبيرستان برگزار خواهد شد.
۳- لازم است مراکز ميزبان پس از تمهيد مقدمات لازم، با ارسال دعوتنامه به مراکز ميهمان خود، اطلاعات مورد نياز در خصوص شرايط برگزاري مسابقات را در اختيار ميهمانان خود قرار دهند. همچنين لازم است رونوشت دعوتنامه به دبيرخانه کنگره (شماره نمابر 22010667 - 021) نيز ارسال گردد.
4- دعوت از تيم داوران رشتههاي حفظ و قرائت قرآن كريم بر عهدۀ مركز ميزبان است. مركز ميزبان ميتواند در صورت تمايل از ميهمانان خود بخواهد هر كدام يك نفر داور جهت عضويت در تيم داوري، همراه كاروان خود اعزام نمايند./
5- به منظور ايجاد وحدت رويه و نظارت بر حسن اجراي مسابقات در مناطق مختلف، نمايندگاني از ستاد مرکزي سمپاد به هر يک مراکز ميزبان مسابقات اعزام خواهند شد. لازم است مديران محترم مراکز آموزشي ميزبان در خصوص چگونگي برگزاري مسابقات با ناظر اعزامي همکاري و هماهنگي نمايند.
6- اسامي دانشآموزان برگزيده جهت شرکت در مسابقات مرحله انتخابي، متعاقباً اعلام خواهد شد. گفتني است تنها کساني که نامشان از سوي دبيرخانه کنگره اعلام ميشود اجازه حضور در مسابقات مرحله انتخابي را دارند و اعزام نفرات اضافي يا جايگزين به هر نحو، تنها با مجوز کتبي دبيرخانه کنگره مجاز خواهد بود.
اسامی برگزیدگان دومین مرحله این آزمون هم مشخص شده. من دیگه توضیح زیاد نمیدم. فقط این لینک رو ببینین : http://nodet.net/news/newsview.asp?id=150
خبر خود سایت سازمان هستش.
مرحله سوم تهران هستش. پس فردا شروع میشه. من + پوریا (از مدیران سابق) هم هستیم. علاقه زیادی دارم تا با دوستان دیداری داشته باشم. اگر کسی از اعضای سایت در محل مسابقات هستش یا خودش از شرکت کننده هاست یا میتونه بیاد من خوشحال میشم باهم دیدار حضوری داشته باشیم. فقط کافیه به من پیغام بده.
این دیدار برای آشنایی هرچه بیشتر باهم و تقویت دوستی هامون هستش.
سلام
من هم اون سال توي اون كنگره شركت كردم... خودم هم جزو برگزيدگان مرحله سوم بودم...
ولي متاسفانه توفيق پيش نيومد با شما آشنا شم...
امسال منتظر اومدن بخشنامه كنگره نوزدهم هستيم...
ان شاء الله بتونم اونجا شما رو زيارت كنم
كدوم سال داوري ها در حد ليگ آزادگان هم نبود؟؟ سالي كه ديزين برگزار شد؟؟؟ لطفا بيشتر توضيح بده... مثلا مرحله مسابقات (شهري... منطقه اي... كشوري) محل برگزاري مسابقات... رشته اي كه شما در اون شركت كرده اي... و ...
كدوم سال داوري ها در حد ليگ آزادگان هم نبود؟؟ سالي كه ديزين برگزار شد؟؟؟ لطفا بيشتر توضيح بده... مثلا مرحله مسابقات (شهري... منطقه اي... كشوري) محل برگزاري مسابقات... رشته اي كه شما در اون شركت كرده اي... و ...
قبل از تاسیس لیگ برتر، لیگ اصلی ایران، لیگ آزادگان بود و الان لیگ یک ایران، با این عنوان فعال هستش(بحث فوتبالی شد!!!)
به نقل از nodetstu :
من از مرحله منطقه اي شما خبر ندارم!!!
ولي مرحله منطقه اي كنگره هفدهم كه برگزار شد در شهر نيشابور ما برگزار شد...
من كه خودم هم جزو شركت كننده ها بودم!!! مسئول برگزاريش بودم... كه با چونه زدن با مدير 4 نفر از داور هاي مسابقات اوقاف نيشابور (كه يك نفر اول بين المللي و ديگر اول كشوري نيروهاي مسلح رو داشت) رو براي داوري آوردم... فكر نمي كنم داوري اون سال بد بوده باشه...
اما من نبايد نظر بدم!!! بچه هاي مشهد و سبزوار بايد انتقاد كنن!!!