درسته دست شما درد نکنه ولی من می واستم راههای دیگه ای را که به نظرتان می رسد بگوییدبه نقل از فائزه موحدیان فر :کار های مختلفی هست
که بهترینش ازمایشات هست
البته همه چیز قابل ازمایش نیست
مطالعه هم خوبه
به نقل از فائزه موحدیان فر :من نگفتم ازمایشات 100 سال پیش
تو میتونی ازمایش های جدیدی بکنی
شیمی بدون ازملیش اصلا ممکن نیست
تو اگه مواظب باشی نمیمیریبه نقل از The Skeptical :اگر کتاب جدید مبانی شیمی تجزیه ی اسکوگ را بخونی تو بخش ایمنی در آزمایشگاه جواب خودتون را میگیرید. دوست عزیز آیا می دونی تا حالا چند نفر در آزمایشگاه مرده اند؟! اصل مهم این است هرگز تنها کار نکنی و نکته مهم اینه که کدوم مربی آزمایشگاه در سطح دبیرستان حوصله داره تا از این کارها انجام بده؟!
من خودم عاشق اینجور آزمایشات هستم اما مشکلات زندگی به آدم اجازه نمیده تا دنبال این چیز ها بره!!
خوب خیلی ها وسایل آزمایشگاه در اختیار ندارندبه نقل از فائزه موحدیان فر :اره نمیشه ولی شیمی علم ازمایش هست
اونایی که نمیشه رو باید مطالعه کرد
خب الان که عصر سنگ نیست میتونی از نت استفاده کنیبه نقل از sjrezayy :خوب خیلی ها وسایل آزمایشگاه در اختیار ندارند
درستهبه نقل از فائزه موحدیان فر :خب الان که عصر سنگ نیست میتونی از نت استفاده کنی
خیلی موثره که بچه ها همین جا هم خیلی از سایت های خوب رو معرفی کردن
بعضی از کتاب های جدید هم درباره ی ازمایشات دارن(منظورم از جدید نتایج جدید بود)
خب من هم برای کسانی که گفتم که وسیله های ازمایشی ندارن(جواب حرف خودت بود!)به نقل از sjrezayy :درسته
ولی همونطور که میدونید آزمایشات مجازی برگرفته از آزمایش های واقعی اند
نه منظور من این بود که بعضی آزمایشات توی دنیای مجازی جای ندارندبه نقل از فائزه موحدیان فر :خب من هم برای کسانی که گفتم که وسیله های ازمایشی ندارن(جواب حرف خودت بود!)
منظورت از دعوا پست ها بود؟!!!به نقل از happiestchemist :چه جالب..هی دعوا میکنین..
اما برای کشف باید ازمایشاش خفن باشن ادماشم خفن باشن..اب کلر دزست کردن نیست که..کشفه..یه چزیه که ازمایشها تا حالا بهش جواب ندادن..انقدر باید ازمایشگاش خفن باشه که..اونقدر که به چیزی برسی که ادما تا حالا نرسیدن تو کل دوران..اونا هم که الاف نبودن محقق بودن..کل عمرشون کار کردن