سلام پارسا جان، شرمنده من 2 روز نبودم!به نقل از پارسا .ح :این بخش فقط شده طالع بینی و مشاوره و پرت و پلا X-(
خیلی داغونه باید سختگیری روشو بیشتر کنید [-(
به نقل از صدف :خوب گفت و شنود اجتمایی هاست و پست هاش هم شمرده نمیشه،چه فرقی داره؟؟؟؟
مثلا چیا؟ خوب چیزایی که خودت میزنی هم زیاد با بقیه فرقی نداره، ولی خوب اگه فکر میکنی اینجوریه خودتم میتونی بحثای متفاوت راه بندازی!به نقل از پارسا .ح :منظورم اینه که اکثر بحث هاش توی یه ردن و باید توی یه موضوع دیگه گفته شه .
خوب وقتی میدونین که واسه بالا رفتن درجشون نمیان اونجا که پست بدن خوب پس حتمن یه دلیلی داره که همینجوری اسپم میدن دیگه!به نقل از GCD :خوب پستاش شمرده نمیشه بخاطر اینه که ملت برای بالا رفتن درجه کاربریشون نیان اونجا اسپم بدن، نه اینکه هرکی هرچی خواست بگه
موافقتم خفن ....به نقل از صدف :راستی یه بدی هم داره که پست ها اونجا شمرده نمیشن اونم اینه که میان هر بهسه نامربوطی رو توی یه بخش مینویسن واسه اینکه پستا شمرده بشن!
خوب خیلیا نمیدونن، منم سعی میکنم حتی الامکان اسپما رو پاک کنم، تاپیکای نامربوط رو با دلیل منتقل، قفل یا حذف کنم و...به نقل از صدف :خوب وقتی میدونین که واسه بالا رفتن درجشون نمیان اونجا که پست بدن خوب پس حتمن یه دلیلی داره که همینجوری اسپم میدن دیگه!
خوب چی کارشون دارین بزارین هرچی دوست دارن بگن!!!
راستی یه بدی هم داره که پست ها اونجا شمرده نمیشن اونم اینه که میان هر بهسه نامربوطی رو توی یه بخش مینویسن واسه اینکه پستا شمرده بشن!
)میدونم بحس با س سه نقطه هست اما نمیتونم کارش کنم (
خوب آخه نامربوط که نمیشه باشه!! گفت و شنود اجتماییه!شاید من بخوام اصلآ یه تاپیک بزنم درباره عمه و عموم حرف بزنم!به نقل از GCD :خوب خیلیا نمیدونن، منم سعی میکنم حتی الامکان اسپما رو پاک کنم، تاپیکای نامربوط رو با دلیل منتقل، قفل یا حذف کنم و...
درسته، ولی هرچیزی رو که قرار نیست اونجا بگی!به نقل از صدف :خوب آخه نامربوط که نمیشه باشه!! گفت و شنود اجتماییه!شاید من بخوام اصلآ یه تاپیک بزنم درباره عمه و عموم حرف بزنم!
خوب eeeee مثال بودبه نقل از GCD :درسته، ولی هرچیزی رو که قرار نیست اونجا بگی!
عمه و عموت به بقیه چه ربطی دارن؟
بازم میگم، تو آزادی هرچیزی که میخوای بگی، تا وقتی که به کسی ضرر نزنه و در اینجا خلاف قوانین هم نباشهبه نقل از صدف :خوب eeeee مثال بوداما خوب شاید دوست داشته باشم دربارشون حرف بزنم
باشه.......به نقل از GCD :بازم میگم، تو آزادی هرچیزی که میخوای بگی، تا وقتی که به کسی ضرر نزنه و در اینجا خلاف قوانین هم نباشه
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,17918.0/topicseen.html#quickreplyبه نقل از پارسا .ح :همه چیز شده مشاوره و این که من این بدبختی رو دارم و کمکم کنید و اینم خوشگله
من آخرین پستام درباره ی آشپزی اونم به خاطر اینه که عملکردم رو ببینن و بخش آشپزی رو تاسیس کنن
اینا هم بحث اجتماعیه، اینجا جامعه مجازی سمپادی هاست و توی جامعه همه افراد با هم زندگی میکنن، مشکلاتشون باهمه و به هم کمک میکننبه نقل از پارسا .ح :همه چیز شده مشاوره و این که من این بدبختی رو دارم و کمکم کنید و اینم خوشگله
من آخرین پستام درباره ی آشپزی اونم به خاطر اینه که عملکردم رو ببینن و بخش آشپزی رو تاسیس کنن
منظورم این نیستبه نقل از GCD :اینا هم بحث اجتماعیه، اینجا جامعه مجازی سمپادی هاست و توی جامعه همه افراد با هم زندگی میکنن، مشکلاتشون باهمه و به هم کمک میکنن
تو تاپیک آشپزی رو زدی و انتظار داری بقیه هم ازت حمایت کنن، خوب بقیه هم همین انتظار رو دارن و حق خودشون میدونن درباره موضوع مورد علاقه اشون یا مشکلشون بحث کنن، تو دوست داری درباره آشپزی یا عمو پورنگ یا غذای مورد علاقه ملت بحث کنی، بقیه هم دوست دارن مشکلاتشون رو بیان کنن، مسائل مورد علاقشون رو بگن، سوالاشون رو بپرسن و...
تا زمانی که تو دوست داری همه به افکارت احترام بزارن، تو هم به اونا احترام بزار
دقیقا از چه نظر توی یه جهته؟به نقل از پارسا .ح :منظورم این نیست
اینه که اکثر بحثا رفتن توی یه جهت بنابراین میشه یه انجمن زیر مجموعه بزنید مثلاً
تا یه خورده بحث ها متفاوت بشن
بهتره یه دور دیگه بخش رو نگاه کنیبه نقل از پارسا .ح :گفتم که
همشون راجع به اینه که کمکم کنید بیاید کمکتون کنم
قبول دارم که همه دارن حرفشونو میزنن ولی میشه اینا رو توی یه جای دیگه گذاشت