چجوری میشه حساب رو شارژ کرد؟به نقل از oo00oo :نه عزیزم اینجوریا نیستش مثلا ببین من
خودم ایرانسل وایمکس دارم استفاده میکنم 128 ماهی 3 گیگ
میشه ماهی 12480 تومان که اونو پرداخت میکنم با کارت شارژ بیشتر در میاد واسم مثلا مایه های 13000 و بالاتر
در واقع فقط کافیه اون مبلغ 12480 رو استفاده کنی
بعدش اینکه هرچقدر بیشتر از اون مقدار بریزی توش هم میمونه واسه ماهه بعدت
و هر دوره هم از 1 ماه شروع میشه تا 1 ام ماه دیگه..
و باید تو این مدت مصرفش کنی.
و اگه مثلا 15 ام بری تازه ثبت نام دیگه مبلغش 12480 تومان نیست بلکه خیلی کمتره چون فقط واسه 15 روز میمونه
سوالی داشتی در خدمتم
به نقل از GCD :من وایمکس رو پیشنهاد می کنم به دوستان، البته برای کسایی که منطقشون ساپورت ADSL نداره یا ISP ها طول میدن برای وصل کردن، پایداری وایمکس در کیلوبایت دانلود از ADSL مخابرات بیشتره (البته من وایمکس رو در اکباتان تهران استفاده می کنم که سیگنالش خوبه) و مثلا 128ی که من دارم همیشه دانلود 16.5kBps میده
اما ضعفش در مقایسه با iso ها اینه که مثلا سرعت 128ش از 128 بیشتر نمیشه، دانلود شبانه و این چیزای مجانی نداره و طرح های تشویقی هم نداره
چجوری میشه حساب رو شارژ کرد؟
کلاتو بندا هوا. منم ۱۲۸ دارم.سرعتش به طور میانگین ۸ کیلوبایت بر ثانیس. بعضی اوقات شده به مدت ۲ دیقه سرعت دانلودم رو ۴۰۰ بایت! فیکس بوده!به نقل از GCD :ایشون کمی بی انصافی کردن! جایی که پوشش وایمکس خوبه تنها خرج یک مودم معمولیه!
من خودم توی اکباتان زندگی می کنم که پوشش سبز داره، مودمم BM632w هست
سرویس 128 دارم و راضیم ازش! قطعیاش نادره (فقط اول این ماه کمی اذیت کرد که بخاطر آپدیت سیستم ecare بود گویا)، سرعت همیشه روی 16.512 ثابته (سرعت نرمال وایمکس) و خرج الکی هم نداشته
البته من توی طرح مبعث گرفتم که همه چیز نصف قیمت شد
چیزهایی مثل 19 تومن برای کابل و آنتن، 200 تومن برای مودم outdoor و امثالهم الکیه! مگر این که کسی دیوونه باشه و با وجود این که در مناطق قرمزه وایمکس استفاده کنه!
ضعف هایی که سیستم ایرانسل داره:
کنترل پنل ecare اس پیچیده و پر باگه - پشتیباناش فنی نیستن - بعضی وقتا تداخل با سیستم GSM پیش میاد و یک لحظه کوچولو قطع میشه
وگرنه کلا خوبه و پول اضافی نمیگیره
اما باز هم دو نکته رو تاکید می کنم:
1. وایمکس رو زمانی بگیرید که یا جابجاییتون زیاده یا سایر استانداردها رو نمیتونید بگیرید
2. وایمکس ایرانسل نسبت به ISP های دیگه یک گرونی کوچیکی داره، مثلا 128 3گیگ رو میده 12500 که طبیعیه، چون وایمکسه!