تستی یا تشریحی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تستی یا تشریحی؟؟؟

• تستی

رای‌ها: 36 78.3%
  • تشریحی

رای‌ها: 10 21.7%

• رای‌دهندگان
    46

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
امتحان بهتره تستی باشه یا تشریحی؟؟؟
چرا؟؟؟

پاسخ : تستی یا تشریحی؟؟؟

چون از راه عرفان هم میتونی جواب بدی!

به نقل از زهرا.ج :
چون از راه عرفان هم میتونی جواب بدی!
بله!!!اینم حرفیه:دی

پس فقط تستی :دی البته مزایای دیگه ای هم داره..

به نقل از زهرا.ج :
پس فقط تستی :دی البته مزایای دیگه ای هم داره..
مخالفم!!تشریحی بهتره

بستگی به درس داره...اگه تاریخ باشه تشریحی بهتره :دی

به نقل از زهرا.ج :
بستگی به درس داره...اگه تاریخ باشه تشریحی بهتره :دی
اگه ریاضی باشه 100% تشریحی

بستگی به امتحان داره!!!

تستي ... چون تقلب در اون آسون تره

آخه اینم شد سوال ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ملومه تستی , هم علمی تره و بهترین شیوه ی سنجش , هم اینکه وسط امتحان کلی کمک میرسه !(منظورم امدادهای الهی)(البته SMS هم نقش بسزایی داره )

تستی
اخه هم به چشم کمتر فشار میاد و هم از راه شانس و ده بیست سی چهل و اینا هم میشه استفاده کرد

تستي
چون من خيلي از تحليل هايي رو كه ميكنم اصلا نميتونم بنويسم و به زبان نوشتار بيارم..بعضي چيزارم ذهني حساب ميكنم واگه بخوام
بنويسم كلي بايد وقت صرف كنم كه در اين مورد خيلي تنبلم!

هیچ کدوم. یه معلم داشتیم تو دبستان که میگفت: تست تشریح! :)) :)) :))

به نقل از Amir Joon :
ملومه تستی , هم علمی تره و بهترین شیوه ی سنجش , هم اینکه وسط امتحان کلی کمک میرسه !(منظورم امدادهای الهی)(البته SMS هم نقش بسزایی داره )
سوالای تستی علمی ان؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کی تا حالا شانس شده علم؟!؟!؟؟!شاید احتمالش خیلی کم باشه اما یکی به صورت کاملا شانسی میتونه با سوالای تستی تو یه امتحان 20 بگیره در حالی که یکی که واقعا درس خونده به سختی 18 میگیره.قطعا تشریحی خیلی بهتره.به نظرم تست فقط یه راهه واسه راحت شدن تصحیح برای مصححا!من که 100%مخالف تستم!

به نقل از Amir Joon :
من این سوالو کردم چون اختلاف نظر خیلی زیاده!
دوم اینکه به قول روژین کجای سوالای تستی علمیه؟؟؟؟؟؟

البته تا حد زیادی بستگی به خودِ طرف داره، این که تا چه حد قدرت بیان قوی‌ای داشته باشه.
اگه یه نفر انشای خوبی داشته باشه، می‌تونه توی امتحان تشریحی از سوالی که مثلن نصفشو یاد داره، نمره‌ی کامل بیاره! ;D
ولی توی تستی قضیه فرق می‌کنه، شما فقط می‌تونید یه گزینه رو انتخاب کنید، بدون هیچ دلیل و توضیحِ مکتوبی؛ نه کم‌تر و نه بیش‌تر. اگه واقعن سوالی رو یاد نداشته باشید، باید از خیرش بگذرید، چون دو حالت وجود داره، یا درست یا غلط. اما تو تشریحی این‌طور نیست! خیلی راحت می‌شه یه درصدی از نمره رو گرفت! ;D
من خودم به شخصه امتحان تشریحی رو ترجیح می‌دم، چون فکر می‌کنم این‌جوری می‌تونم مصحح رو مجاب کنم که بهم نمره‌ی خوبی بده! ;D

به نقل از مهران محمودی :
البته تا حد زیادی بستگی به خودِ طرف داره، این که تا چه حد قدرت بیان قوی‌ای داشته باشه.
اگه یه نفر انشای خوبی داشته باشه، می‌تونه توی امتحان تشریحی از سوالی که مثلن نصفشو یاد داره، نمره‌ی کامل بیاره! ;D
ولی توی تستی قضیه فرق می‌کنه، شما فقط می‌تونید یه گزینه رو انتخاب کنید، بدون هیچ دلیل و توضیحِ مکتوبی؛ نه کم‌تر و نه بیش‌تر. اگه واقعن سوالی رو یاد نداشته باشید، باید از خیرش بگذرید، چون دو حالت وجود داره، یا درست یا غلط. اما تو تشریحی این‌طور نیست! خیلی راحت می‌شه یه درصدی از نمره رو گرفت! ;D
من خودم به شخصه امتحان تشریحی رو ترجیح می‌دم، چون فکر می‌کنم این‌جوری می‌تونم مصحح رو مجاب کنم که بهم نمره‌ی خوبی بده! ;D
شدیدا موافقم!

علمی تره چون فقط باید جواب و بگی تا نمره بگیری در حالی که تو تشریحی هر ***** که بنویسی می تونی نمره بگیری ! یعدشم معتبرترین امتحانای دنیا تستی اند نه تشریحی

چرا تستی بهتره؟
اگه بخوای رو یه سوال فکر کنی یه عالمه وقت میره!
تشریحیو یه چرت و پرتی مینویسی جواب از توش در میاد!حل کردنیاشم که راحته!

به نقل از Amir Joon :
علمی تره چون فقط باید جواب و بگی تا نمره بگیری در حالی که تو تشریحی هر ***** که بنویسی می تونی نمره بگیری ! یعدشم معتبرترین امتحانای دنیا تستی اند نه تشریحی
اولا اینکه یه چیزی تو دنیا انجام بشه دال بر درست بودنش نیست!
دوما،فقط بعضی معلما به چرت و پرتایی که بچه ها تو تشریحیا مینویسن نمره میدن،نه همشون!

Back
بالا