- شروع کننده موضوع
Sampadik
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تــهران
امتحان بهتره تستی باشه یا تشریحی؟؟؟
چرا؟؟؟
چرا؟؟؟
بله!!!اینم حرفیهبه نقل از زهرا.ج :چون از راه عرفان هم میتونی جواب بدی!
مخالفم!!تشریحی بهترهبه نقل از زهرا.ج :پس فقط تستی البته مزایای دیگه ای هم داره..
اگه ریاضی باشه 100% تشریحیبه نقل از زهرا.ج :بستگی به درس داره...اگه تاریخ باشه تشریحی بهتره
به نقل از Amir Joon :آخه اینم شد سوال ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ملومه تستی , هم علمی تره و بهترین شیوه ی سنجش , هم اینکه وسط امتحان کلی کمک میرسه !(منظورم امدادهای الهی)(البته SMS هم نقش بسزایی داره )
سوالای تستی علمی ان؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کی تا حالا شانس شده علم؟!؟!؟؟!شاید احتمالش خیلی کم باشه اما یکی به صورت کاملا شانسی میتونه با سوالای تستی تو یه امتحان 20 بگیره در حالی که یکی که واقعا درس خونده به سختی 18 میگیره.قطعا تشریحی خیلی بهتره.به نظرم تست فقط یه راهه واسه راحت شدن تصحیح برای مصححا!من که 100%مخالف تستم!
من این سوالو کردم چون اختلاف نظر خیلی زیاده!به نقل از Amir Joon :آخه اینم شد سوال ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ملومه تستی , هم علمی تره و بهترین شیوه ی سنجش , هم اینکه وسط امتحان کلی کمک میرسه !(منظورم امدادهای الهی)(البته SMS هم نقش بسزایی داره )
شدیدا موافقم!به نقل از مهران محمودی :البته تا حد زیادی بستگی به خودِ طرف داره، این که تا چه حد قدرت بیان قویای داشته باشه.
اگه یه نفر انشای خوبی داشته باشه، میتونه توی امتحان تشریحی از سوالی که مثلن نصفشو یاد داره، نمرهی کامل بیاره!
ولی توی تستی قضیه فرق میکنه، شما فقط میتونید یه گزینه رو انتخاب کنید، بدون هیچ دلیل و توضیحِ مکتوبی؛ نه کمتر و نه بیشتر. اگه واقعن سوالی رو یاد نداشته باشید، باید از خیرش بگذرید، چون دو حالت وجود داره، یا درست یا غلط. اما تو تشریحی اینطور نیست! خیلی راحت میشه یه درصدی از نمره رو گرفت!
من خودم به شخصه امتحان تشریحی رو ترجیح میدم، چون فکر میکنم اینجوری میتونم مصحح رو مجاب کنم که بهم نمرهی خوبی بده!
اولا اینکه یه چیزی تو دنیا انجام بشه دال بر درست بودنش نیست!به نقل از Amir Joon :علمی تره چون فقط باید جواب و بگی تا نمره بگیری در حالی که تو تشریحی هر ***** که بنویسی می تونی نمره بگیری ! یعدشم معتبرترین امتحانای دنیا تستی اند نه تشریحی