- شروع کننده موضوع
مرضیه
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قم
میشه لیست استاد نجوم هایی که می شناسین با اسم و مشخصات کامل و در صورت دسترسی میل یا شماره شون رو هم بزارین .
شما نگران اونش نباشید . ما قرار گزینش کنیم و اگه مجبور بشیم از هر جایی که بشه استاد جور می کنیم .به نقل از ماجده :شما بايد بگردين بين دانشآموزان سابق مراكز منطقه خودتون كسي رو پيدا كنيد كه در نجوم رتبه آورده باشه يا نجوم سرش بشه و ازش خواهش كنين بهتون درس بده، وگرنه خوب مثلا من الان بيام اسم و شماره 10 تا استاد از شهر خودمون رو بنويسم اينجا به چه دردتون ميخوره.
ضمنا ميتونين از هيئتهاي علمي دانشگاهها هم كمك بگيريد و پرس و جو كنيد.
حالا کاظمی که عددی نیست بخواد فرار کنهبه نقل از فاطمه خانم :ببین باید اول مدرسمون آدم شه وگرنه هرکی بیاد مث کاظمی فرار میکنه.
دلیلش اینه که نجوم تو مدارس صاحاب ندارهبه نقل از amin.rgh :خب ، احتمالا من از سال دیگه سمپاد اهواز باشم ... کسی استاد می شناسه که توی اهواز باشه ؟ یا حاضر باشه اهواز بیاد گاهی ؟
مرضیه خانم فکر نکنم به خاطره تهدیده آقای مطهری باشه ...کسی چیزی نگفته چون یا معمولا نجومی نیستن یا نجومیاش این طرف نمیان ... چرا نمی دونم ...
ممنون ولی ایشون چند بار مدرسمون اومدن و ما هم یه بار با هاشون کلاس داشتیم که فقط گفتیم چی خوندیم و ایشون گفتن چی کار کنیم و هر چی گفتیم فلان چیز رو برامون توضیح بدین گفتن جلسه ی بعد .به نقل از silence :شما آقای سجاد مهدی زاده رو تو مدرسه شهید قدوسی می شناسید؟ ( الان پیش دانشگاهی هستن ) ایشون خیلی مقام های مختلفی تو مسابقات و المپیادهای نجوم کشوری آوردن! یادمه از وقتی ما دوم راهنمایی بودیم و ایشون سوم راهنمایی بودن به ما توی یه ساعت فوق العاده نجوم درس می دادن و واقعا هم با این که دانش اموز بودن فوق العاده درس می دادن!
من شمارشون رو ندارم ولی شاید برادرم داشته باشه ( ازش می پرسم) خیلی تو نجوم آدم باتجربه ای هستن چون خیلی زود کارشونو شروع کردن و خیلی هم زود پیشرفت کردن در واقع به نظر من یکی از نوابغ نجوم قم هستن! توصیه می کنم با ایشون حتما صحبت کنید!
بابا لیسانس فیزیک که خیلی کمک میکنهبه نقل از 13 :بابا اینکه خوبه!باس ما یه لیسانس فیزیک آورده بودن که درس بده در حالی که نجوم کروی بلد نبود!