بازی انقلابی !

• شروع کننده موضوع

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎
توليد نخستين بازي رايانه اي با محوريت انقلاب همزمان با سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي توسط بنياد ملي بازي هاي رايانه اي معاونت امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي آغاز شد.
اين بازي‌که توليدآن طي‌يک سال انجام‌ خواهد شد، داستان يک دانشجوي سال اولي است که در دانشگاه با گروهي از مبارزان انقلاب همراه و به مرور با نظريات و اعتقادات امام خميني (ره) آشنا مي شود و در مبارزات شرکت مي کند.
داستان بازي انقلاب با توجه به اسناد و پژوهش هاي مستند توليد خواهد شد و متشکل از چند مرحله مختلف (که هر کدام تنوع خاصي دارند) است.
نخستين بازي"انقلاب اسلامي" در سبک مخفي کاري و استراتژيک Stealth-Action طراحي ‌شده ‌و بازيکن در بازي بايد به دور از ديد ماموران ساواک ،ماموريت‌هاي مختلفي از قبيل حضور در جلسات مخفي شبانه، پخش اعلاميه و شعار نويسي را به انجام برساند.
ماموريت هاي بازي در مکان هايي متفاوت که هر کدام يادآور حال و هواي روزهاي انقلاب است، اتفاق خواهند افتاد.
اين نخستين بازي رايانه اي درباره انقلاب اسلامي ايران است که توسط بنياد ملي بازي هاي رايانه اي توليد خواهد شد.
منبع : ايرنا http://irna.ir/

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی،کامپیوتر(کوتاه)،ادبیات،شیمی(تنوع؟!)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی
پاسخ : بازی انقلابی !

میگم سال بعد کارگاه اینو بزاریم که مسئولین از ما خوششون بیاد ول کننمون!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به قول برخی دوستان (ازچند نفر شنیدم) اگر سال بعدی باشه و اگر کارگاهی باشه !

من شنیدم بازی های ایرانی هرچند زیاد قوی نیستند اما در حد خودشون خوب ساخته شدن. به هرحال نباید انتظار داشت شرکت های ایرانی با شرکتی مثل EA games رقابت کنه.

Mohzens

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ری
پاسخ : پاسخ : بازی انقلابی !

به نقل از محمد مطهری :
به قول برخی دوستان (ازچند نفر شنیدم) اگر سال بعدی باشه و اگر کارگاهی باشه !

من شنیدم بازی های ایرانی هرچند زیاد قوی نیستند اما در حد خودشون خوب ساخته شدن. به هرحال نباید انتظار داشت شرکت های ایرانی با شرکتی مثل EA games رقابت کنه.
همون EA Games هم گند کاری بیش نیست. نمونش گیم های مربوط به Harry Potter یا ...! بهتر بود Ubisoft یا Microsoft Games یا .. رو مثال میزدید... :D

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

با Ubisoft که اصلا قابل مقایسه نیست!
اما گمون نمی کنم یه ساله ساخته بشه، ولی اگه بشه خیلی جای امیدواریه!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

چرا یه مقایسه هایی می شه کرد! البته اگه نخوایم اول کار مثه اونا باشیم!

ولی بازی های ایرانی بازی خوبی نیستنا ! چون داستان و خط سیر اتفاقاتش اصلا خوب نیست! ایرانی ها فعلا که داشتن روی تکنیک ها و موتور های پایه کار می کردن و دنبال این بودن که گرافیک ار بقیه کم نداشته باشن، ولی بعضی وقت ها یه بازی فلش دوبعدی به خاطر اینکه یه داستان یا خط اتفاقات جالبی داره، با گرافیک متوسط خودش شما رو عاشق خودش می کنه!

Mohzens

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ری

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
چرا یه مقایسه هایی می شه کرد! البته اگه نخوایم اول کار مثه اونا باشیم!

ولی بازی های ایرانی بازی خوبی نیستنا ! چون داستان و خط سیر اتفاقاتش اصلا خوب نیست! ایرانی ها فعلا که داشتن روی تکنیک ها و موتور های پایه کار می کردن و دنبال این بودن که گرافیک ار بقیه کم نداشته باشن، ولی بعضی وقت ها یه بازی فلش دوبعدی به خاطر اینکه یه داستان یا خط اتفاقات جالبی داره، با گرافیک متوسط خودش شما رو عاشق خودش می کنه!
نه انصافا کریم خان زند چون با موتور بازی اوبلیلیون ساخته شده بود قشنگ بود...یا نجات بندر منو یاد سبک Commandos مینداخت... :)

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من نگفتم حالا گرافیک خیلی پایینه که ! گفتم داستان هامون مشکل داره :D

Mohzens

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ری

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
من نگفتم حالا گرافیک خیلی پایینه که ! گفتم داستان هامون مشکل داره :D
غیر از مبارزه با استبداد و ... چی میتونه باشه؟! اگه نباشه که ارشاد مجوز نمیده. ::)

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نظر من بازی های ایرانی در نوع خودشون بد نیستن ، ولی مسئله شون عین رسانه های ملی می مونه ! منظورم اینه که با سیاست های خاصی درست میشن تا ذهن ما رو تا حدودی منحرف کنن !

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

چه جالب بازی های غربی که هدفش معلومه وآشکارا به دین وتفکراسلامی ومیهن پرستانه ماتوهین میکنه افکاررو منحرف نمیکنه اما بازی درموردانقلاب ایران منحرف کنندست.

بالا