- شروع کننده موضوع
Sylar
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای
- شهر
- اصفهان
من نزدیک ۳ ساله که دیگه تلویزیون ایران را نگاه نمیکنم. دلیلش هم این بوده که با دیدن ۵ دقیقه از هر سریال تا تهش را میشه فهمید.
معمولا فیلمها اعصاب خورد کنن و اگر هم کمدی باشن دیگه تیکه هاشون بی مزه شده!
اگر سریال یا فیلم خارجی هم نشون بده از بس سانسور داره که فیلم کاملا به گند کشیده میشه! تازه مترجمهاشون هم ماله عهد بوق هستند و ترجمه درستی ارائه نمیدن!
چیزی که هیچ وقت یادم نمیره این بود که مترجم فیلم مقصد نهایی ۳
iPod را محافظ چشم! ترجمه کرده بود!
(البته ماهواره هم تماشا نمیکنم چون هیچی نداره!)
وقتی چند تا سریال آمریکایی را دنبال کردم دیگه بشون معتاد شدم! چون هم برای تقویت زبان فوقالعاده مفید بود و هم اینکه واقعا سریال بود! و آدم موقع دیدنش احساس نمیکرد وقتش تلف شده!
حالا کنجکاو شدم بدونم کسای دیگه ای هم هستن که سریالهای آمریکایی را دنبال کنند یا نه! و اینکه بیشتر از چی ملت خوششون اومده!
اگر سریالی بود که لیست نکرده بودم خوشحال میشم یک توضیح کوتاه در مورد موضوع سریال و سبکش بدید!
آخرش هم یک نظر سنجی دیگه هست که میخواستم ببینم بچه های سمپادی نظرشون راجع به این سریالها چیه!(یک تیر و دو نشون!)
معمولا فیلمها اعصاب خورد کنن و اگر هم کمدی باشن دیگه تیکه هاشون بی مزه شده!
اگر سریال یا فیلم خارجی هم نشون بده از بس سانسور داره که فیلم کاملا به گند کشیده میشه! تازه مترجمهاشون هم ماله عهد بوق هستند و ترجمه درستی ارائه نمیدن!
چیزی که هیچ وقت یادم نمیره این بود که مترجم فیلم مقصد نهایی ۳
iPod را محافظ چشم! ترجمه کرده بود!
(البته ماهواره هم تماشا نمیکنم چون هیچی نداره!)
وقتی چند تا سریال آمریکایی را دنبال کردم دیگه بشون معتاد شدم! چون هم برای تقویت زبان فوقالعاده مفید بود و هم اینکه واقعا سریال بود! و آدم موقع دیدنش احساس نمیکرد وقتش تلف شده!
حالا کنجکاو شدم بدونم کسای دیگه ای هم هستن که سریالهای آمریکایی را دنبال کنند یا نه! و اینکه بیشتر از چی ملت خوششون اومده!
اگر سریالی بود که لیست نکرده بودم خوشحال میشم یک توضیح کوتاه در مورد موضوع سریال و سبکش بدید!
آخرش هم یک نظر سنجی دیگه هست که میخواستم ببینم بچه های سمپادی نظرشون راجع به این سریالها چیه!(یک تیر و دو نشون!)