شمار مردانی که طنز میپردازند در همه کشورها بسیار بیش از زنان است. آیا واقعا زنان طنزپرداز نیز وجود دارند؟ و یا دست کم زنانی که تلاش میکنند طنز بپردازند؟
چرا بیشتر طنزپردازان مرد هستند؟ چه چیز سبب میشود زنان به شوخی و طنز کمتر علاقه نشان دهند؟ چرا در جوامع بسته، جوک و طنز به یک واکنش فراگیر و گسترده تبدیل میشود؟ آیا در این جوامع که اساسا نیز «مذکر» هستند، هورمون مردانه «تستوسترون» فعالیت «سوپاپ سیاسی» را تنظیم میکند؟ به ویژه اگر به این نظر کارشناسان توجه داشته باشیم که «طنز به خودی خود جنبهای از نابودی دیگری را در خود نهفته دارد و آدم میخواهد با طنز طرف مقابل را از نظر اجتماعی نابود کند».
هورمونهای مردانه آدم را شوخ میکند. این نتیجه بررسیهای یک پژوهشگر انگلیسی بر اساس مطالعه بر روی رهگذران یک شهر کوچک در بریتانیاست. بنا بر این پژوهش، طنز رابطه تنگاتنگی با خشونت دارد که راه خود را در بیان شفاهی میجوید. شمار مردانی که طنز میپردازند در همه کشورها بسیار بیش از زنان است.برای نمونه در آلمان در برابر یازده مرد طنزپرداز تنها به نام چهار زن میتوان برخورد که دو تن از آنها تبار آلمانی ندارند.
(دانشکنداش مرد بودن دیگه ...چه خودشونم میگیرن حالا! این همه ما خانوم و دختر خانوم ها تو همه چی اول بودیم یکمم شماها!)
*پ.ن : با تشکر ، اسپَم ها پاک شدند . مطالب مهم پست رنگی شد . کوییــ ـن
مردا اگه بامزه باشن واقعا بامزه اند و حرف معموليم كه ميزنن ادم ميميره از خنده ما نمونشو تو فاميل زياد داريم اينجور مردا خيلي fun اند منم از اين دسته خوشم مياد ولي دسته بعد مردهايي هستند كه احساس بامزگي ميكنن و اصلا هم بامزه نيستند اگه بين حرفاشون يكي هم بامزه در بياد من كه نمي خندم و اين دسته خيلي رو نرو بنده هستند
خانوم ها و آقایان گرامی به نظرتون یکم زیادی دیگه اسپم ندادید؟!
پ.خ وا3 من نیستا میتونید سوالاتون و حرفاتون و به هم پ.خ کنید!
اگه ادامه بدید مجبور میشم گزارش کنم
مردها ممکن است زنها را به دلیل نفهمیدن معنای لطیفههایشان تمسخر کنند ، اما تحقیقات نشان داده است افرادی که دیرتر از همه به موضوعی میخندند دارای خنده طولانیترین نسبت به بقیه هستند.
این تحقیقات نشان میدهد زنان در هنگام تحلیل کردن جوکها بیشتر از مغزشان استفاده میکنند و بیشتر نیز از آن لذت میبرند.
زنان ممکن است یک جوک را دیرتر از مردان متوجه شوند و نسبت به مردان انتظار کمتری دارند که یک لطیفه ممکن است خنده دار باشد ، اما تحقیقات نشان میدهد زنان از این لطیفهها لذت بیشتری میبرند.
در این تحقیقات که توسط دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است و قسمتی از یک مطالعه بزرگتر بود تا دانشمندان به چگونگی پردازش مطالب خنده دار در مغز پی ببرند ، مشخص شد زنان نسبت به مردان از قسمتهای بیشتری از مغزشان استفاده میکنند تا مطالب طنز و کمدی را متوجه شوند.
در این تحقیقات به 10 مرد و 10 زن کارتونهای سیاه و سفید نشان داده شد و در این حال از فعالیت مغزی آنها عکسبرداری شد.
این افراد توسط دکمههایی میزان خندهدار بودن یک کلیپ را مشخص میکردند و در همین حال میزان فعالیت مغزی آنها توسط اسکنرهایی بررسی میشد و همچنین مدت زمانی که طول میکشید تا آنها به یک موضوع واکنش نشان دهند اندازه گیری شد.
در این مطالعات مشخص شد زنان از قسمتی در مغز که وظیقه درک زبان و تحلیلهای پیچیده را دارد بیشتر از مردان استفاده میکنند.
همچنین آنها نسبت به مردان دیرتر متوجه موضوع یک لطیفه یا مطلب خندهدار میشوند ، اما این تفاوت خیلی کم است.
همچنین این بررسیها نشان میدهد زنان کمدیهای پیچیده را به موضوعات سادهتر ترجیح میدهند.
پروفسور آلان ریس مدیر مرکز تحقیقات مغزی در استنفورد که این مطالعات را انجام داده است در این باره گفت : یافتههای ما با چگونگی عکسالعمل زنان و مردان به موضوعات خندهدار هماهنگی دارد.
زنان انتظار کمتری دارند که یک مطلب خنده دار باشد ، اما زمانی که متوجه آن میشوند لذت بیشتری از آن میبرند.
اما مردان پاسخ کاملا متفاوتی به این موضوع دارند.آنها انتظار دارند تا معنای یک لطیفه را به سرعت بفهمند ، اما زمانی که متوجه معنا نمیشوند بیشتر احساس افسردگی میکنند .
عزیزم یک عده پرفسور نشستن به این نتایج رسیدن! دختر همسایتون نبوده که همینطوری حرفشو نقض میکنی(استثناعات در نظر گرفته شود شاید دختر همسایه شما پرفسور باشد!!!!!!!)
پاسخ : زنها جوک را دیر میگیرند، اما به آن خو
به نظرم جاي بحث داره چون ممكنه يه سري چيزا از نظر زنا بيمزه تر جلوه كنه اين جا هم گفتن كه كارتون نشون دادن بعد بنا به خنده دار بودن دكمه زدن پس سليقه و با ذوق بودنم مطرحه
محققان دانشگاه دلور به تازگی دریافته اند حس حسادت که از توانایی تضعیف پر اعتماد به نفس ترین افراد دنیا نیز برخوردار است واقعا افراد را کور می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، طی مطالعه ای بر روی گروهی از زوجهای داوطلب، دانشمندان دریافتند برانگیختن حس حسادت در میان افراد مختلف تاثیر بسیار شدیدتری بر روی زنان حسود می گذارد. در این آزمایش زوجها در کنار یکدیگر و پشت رایانه های مجزایی که توسط یک پرده از هم جدا شده بود قرار گرفتند. زنان داوطلب باید از میان یکسری از تصاویر مرتبط با طبیعت و معماری تعدادی تصویر را انتخاب می کردند و در عین حال باید از تصاویر آزار دهنده و ناخوشایندی که در میان این تصاویر قرار داشتند نیز چشم پوشی می کردند.
در این میان آزمایش کنندگان با برانگیختن حس حسادت زنان داوطلب نسبت به همسران خود دریافتند زنانی که از حس حسادت شدید برخوردارند، نسبت به برانگیختگی این احساس بیشتر آزرده شده و در نتیجه تصاویر ناخوشایند موجود در آزمایش تاثیر بیشتری بر روی آنها گذاشته و توانایی خود را در دیدن و انتخاب تصاویری که مورد نظر محققان بود از دست می دادند.
بر اساس نتایج به دست آمده محققان دانشگاه دلور اعلام کردند به نظر می آید مغز در سازماندهی اطلاعات ویژه احساسی عملکردی عجیب دارد و از این رو زمانی که داوطلبان در هنگام دریافت سیگنالهای حسادت تصاویر آزار دهنده را بر روی نمایشگر رایانه مشاهده می کردند چشم پوشی از آنها برایشان امری سخت و غیر ممکن بود.
بر اساس گزارش لایو ساینس، محققان باور دارند زمانی که محرکهای احساسی به وجود می آیند توجه فرد را به سوی خود جلب می کنند و در نتیجه تمرکز فرد بر روی دیگر رویدادهایی که در همان لحظه در حال رخ دادن هستند، مختل خواهد شد. این رویداد برای افرادی که به اضطراب مبتلا هستند تاثیرات شدیدتری به جا خواهد گذاشت و با افزایش شدید سطح اضطراب و تشویش، تمرکز و نیروی بینایی این افراد را به شدت مختل خواهد کرد.