فرشید جون اراده کنی سایتو به آتیش میکشم!به نقل از GCD :بله برادر! من هم از ابتدا میدانستم قصدشان پیچاندن است، اما گفتم بگذار تیر نهاییشان را نیز بزنند!
سایتو چجوری به آتیش میکشی؟به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :فرشید جون اراده کنی سایتو به آتیش میکشم!
(اینقدر رسمی حرف نزن)!
ما که بجز پیچ جوابی نشندیم!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :وقتی که آقای مطهری در تاپیک "لیست تمامی عناوین اعتراضات " همه ی جواب ها رو دادند ، عملا تحقیقات بی معنی شد .
من همچین چیزی رو تا حالا نشنیده بودم کی همچین حرفیو زده؟به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :وقتی که آقای مطهری در تاپیک "لیست تمامی عناوین اعتراضات " همه ی جواب ها رو دادند ، عملا تحقیقات بی معنی شد .
به نقل از GCD :ما که بجز پیچ جوابی نشندیم!
واقعآ راس گفتن که قصد پیچوندن دارید من باور نکردمبه نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :وقتی که آقای مطهری در تاپیک "لیست تمامی عناوین اعتراضات " همه ی جواب ها رو دادند ، عملا تحقیقات بی معنی شد .
میشه بگی ماهم بدونیم؟به نقل از peg0a2h1 :چرا من جواب شنیدم!
به نقل از peg0a2h1 :چرا من جواب شنیدم!
به نقل از fade to black :واقعآ راس گفتن که قصد پیچوندن دارید من باور نکردم
ایشون جوابارو کاملآ طرف دارانه گفتن
خسه نباشید با این همه تحقیقات!
به نقل از peg0a2h1 :چرا من جواب شنیدم!
به نقل از GCD :بله! ما هم اگه با چشم و گوشی غیر از منطق حس کنیم، مثل تو میبینیم و میشنویم!
از الان ارتقا ات رو تبریک میگم!
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد:
اما کسی که خودشو به خواب زده، هرگز:
شاید برای شما رفع شده باشه ولی برای منو خیلی کسای دیگه رفع نشدهبه نقل از p.sh :دیگه چی برای شما ها مبهم باقی مونده .فک کنم مشکلات همه رفع شد.نشد؟
برا اینا؟!به نقل از p.sh :دیگه چی برای شما ها مبهم باقی مونده .فک کنم مشکلات همه رفع شد.نشد؟
شما وخیلی کسای دیگه هیچی رو نمیپذیریدبه نقل از پردیس :شاید برای شما رفع شده باشه ولی برای منو خیلی کسای دیگه رفع نشده
کلا بچه ها خیلی مسئله رو بزرگ میکننبه نقل از 3ggerman :برا اینا؟!
بپرس ببین میدونن رفع مشکل چیه یا نه.
تو این چند هفته گند زدن.هی اعتراض.مدیر اومد جواب داد.سعی کرد منطقی جوو از اینا بگیره که جوگیر نباشن.ولی اتمسفرشون بالاس.نمیدونم...بهتره که بگم نمیدونم چرا این مسخره بازیا رو تو سایت در اوردن.دارن شورشو در میارن.فک میکنید مدیر بودن شخصی به اسمه امیر و بقیه حرفاشون تنها دلیلیه که اینا شورش کردن؟من که نمیدونم شاید...خود این جی30دی تاپیک میزنه حق و چه میدونم چی و میگه درسته که حق برقرار و.. .نمیشه.حالا یهو به این نتیجه رسیدند که حقو خوردند؟!! جالبه نه؟