نه اتفاقا با صندلی راحت تر میشه تقلب کرد ، البته اگه کلاستون کوچیک باشه و تعداد زیاد ....به نقل از golpesar :رو صندلی دوروس نمیشه خوابید واسه تقلب هم خوب نیس وقتی یه گندی می زنی میشه زیر نیمکت بری اما زیر صندلی نمیشه رفت
برامون یه سال صندلی گذاشتن اینقد اعتراض کردیم تا با همون نیمکت ها عوضش کردن صندلی راحت تر از نیمکت هس ولی بار معنوی نیمکت یه چیز دیگس. ادم احساس می کنه واسه ی در س اومده.
والا ما از دبستان صندلی داشتیم ، الآن دیگه حرفه ایم ، با هر روشی بخوای ، واست تقلب میکنیم ....به نقل از golpesar :خوب کلاس ما تعداد کمه ولی مساحتش چند هکتاری میشه.
رو نیمکت اگه دو تا دست چپی و راستی با هم باشن عالی میشه
تازه میشه وقتی رفتی طرف دوستت بگی رو صندلی سر خوردمو اتفاقی بود اما رو صندلی نمی شه گفت که صندلی سر خورد.
اینجا اسپم میشه ، شرمنده .....به نقل از golpesar :پس چند تا روش بگو تا یاد بگیریم
چون واسه ی امتحانا صندلی میزارن
چرا اسپم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از golpesar :اخه چرا ؟
بگو کجا تا بیایم .پولشو با هم کنار میایم
ارائه بده ، ببینم چی میشه .....به نقل از golpesar :نه .چرا کلاس خصوصی مگه پ.خ بده.
پس روش تقلب رو ارائه میدم تا اسپم نشه.
به نقل از 3ggerman :فقط نیمکت..
ولی ما صندلی داریم.
نیمکت خیلی حال میده.کرم ریختناش...تقلبا که خب هیچی...کلا صفا داره... .
هی جوونی...
مگه رو نیمکت نمیشه تلقب نوشت من که یه خودکار پاک کن خریدم تا بعد از نوشتن تقلب ها بعد از امتحان پاکشون کنم اخه من خیلی مرد منصفی هستم به فکر اموال دولتی هم هستم.به نقل از peg0a2h1 :حداقل رو این صندلیا میشه تقلب نوشت....