ملیکا جان شکوه و حافظ فقط انگلیسی دارن ...به نقل از Whisper of Life :تو مشهد حافظ و کانون زبان و شکوه و بیان هستن...
من خودم کانون می رم خیلی هم خوب تدریس می کنن...
میگم در جریان باشی خودم بودم توشون حافظ روسی و آلمانی و فرانسوی رو دارهبه نقل از NΞg@гeh :ملیکا جان شکوه و حافظ فقط انگلیسی دارن ...![]()
همان طور که محسن گفت روند فرانسه اینطوری نیست که جایی بری مدرک بده معتبر باشه. باید بری یک آموزشگاه بعدش به یک جایی رسیدی میتونی یک سری آزمون ها رو شرکت کنی. چندتا متد آموزش فرانسه هست. در واقع چندتا کتاب مختلفن. یکیش alter ego هست (اگر اشتباه ننویسم) و یکیش cafe creme . اولی خیلی سنگینه و هم تدریس و هم یادگیریش سخته. خیلی حجم بالاست برای کسانیه که میخوان زبان دوم یاد بگیرن بیشتر ، نه کسی که میخواد زبان خارجی یاد بگیره. ولی cafe سبک تره و بیشتر به درد ما میخوره. با شناختی که از شما دارم و میدونم سرت شلوغه و دانشگاه اینا اذیت میکنه بهتره بری سراغ جایی که cafe درس میدن. من خودم تو آموزشگاه زبان ایران مهر cafe میخونم. راضی هم هستم. البته به استاد هم بستگی داره ولی خب زیاد حق انتخاب نداری در مورد یادگیری فرانسه.به نقل از مهســـــــــــــا :برای آموزش زبان فرانسوی، تو تهران چه آموزشگاه هایی خوب هستن که مدرکشون معتبر باشه؟
آهان مرسی :) بعد این آموزشگاهی که گفتید کجا هست؟کی باید مراجعه کرد؟صف داره؟!به نقل از محمّد :همان طور که محسن گفت روند فرانسه اینطوری نیست که جایی بری مدرک بده معتبر باشه. باید بری یک آموزشگاه بعدش به یک جایی رسیدی میتونی یک سری آزمون ها رو شرکت کنی. چندتا متد آموزش فرانسه هست. در واقع چندتا کتاب مختلفن. یکیش alter ego هست (اگر اشتباه ننویسم) و یکیش cafe creme . اولی خیلی سنگینه و هم تدریس و هم یادگیریش سخته. خیلی حجم بالاست برای کسانیه که میخوان زبان دوم یاد بگیرن بیشتر ، نه کسی که میخواد زبان خارجی یاد بگیره. ولی cafe سبک تره و بیشتر به درد ما میخوره. با شناختی که از شما دارم و میدونم سرت شلوغه و دانشگاه اینا اذیت میکنه بهتره بری سراغ جایی که cafe درس میدن. من خودم تو آموزشگاه زبان ایران مهر cafe میخونم. راضی هم هستم. البته به استاد هم بستگی داره ولی خب زیاد حق انتخاب نداری در مورد یادگیری فرانسه.
به نقل از A breath of full of peace :تو مشهد حافظ و کانون زبان و شکوه و بیان هستن...
من خودم کانون می رم خیلی هم خوب تدریس می کنن...
اون بیان که گفتین اینقدر ازش کپی برداری کردن و هرکسی که قهر کرد اسم آموزشگاهشو گذاشت بیان که مجبور شد خودش اسمش عوض کنه.همون بیانی که نبش چهارراه دانشجو بود شده موسسه مترجم هنوز هم مدیریتش دکتر هادی زاده است.
سایتش هم تو گوگل سرچ کردم اینه
motarjemehamzaman.ir
× پست متوالی ترکیب شد .