1024 کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 218 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم مدال المپیاد یادش به خیر قدیما... دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه بازم ریاضی! 2010/3/8 #1 به نظرتون واقعا نمره ی مرحله اول تو مرحله دوم تاثیر داره؟؟؟ چقدر؟ پس چرا تا حالا هیچ وقت رسما اعلام نکردن؟ اگه چیزی میدونین لطفا بگین!
به نظرتون واقعا نمره ی مرحله اول تو مرحله دوم تاثیر داره؟؟؟ چقدر؟ پس چرا تا حالا هیچ وقت رسما اعلام نکردن؟ اگه چیزی میدونین لطفا بگین!
eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/8 #2 پاسخ : تاثیر نمره ی مرحله اول در مرحله دوم !! تا اونجایی که من شنیدم ریاضی تاثیر نداره کامپیوتر تا پارسال تاثیر داشت ولی با توجه به این که امسال روز اول قراره تستی باشه فکر کنم این قضیه منتفی بشه
پاسخ : تاثیر نمره ی مرحله اول در مرحله دوم !! تا اونجایی که من شنیدم ریاضی تاثیر نداره کامپیوتر تا پارسال تاثیر داشت ولی با توجه به این که امسال روز اول قراره تستی باشه فکر کنم این قضیه منتفی بشه