monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/9 #1 20 مثلث قائم الزاويه داريم به اضلاع قائمه 1و2.چگونه ميتوان با 20 تا از اين مثلث ها يك مربع ساخت؟ خيلي سوال قشنگيه.....
20 مثلث قائم الزاويه داريم به اضلاع قائمه 1و2.چگونه ميتوان با 20 تا از اين مثلث ها يك مربع ساخت؟ خيلي سوال قشنگيه.....
goooogooooli کاربر حرفهای ارسالها 476 امتیاز 557 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران! شهر تهران مدال المپیاد زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد! رشته دانشگاه دندان پزشكي 2010/3/9 #2 پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه یعنی الان بشینیم درست کنیم عکسش رو بندازیم اینجا؟
monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/9 #3 پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه آره ديگه.... پس چي؟ حالا تو روش فك كن.
monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/10 #4 پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه تعجب کردی از این همه معما آره؟ بعدا یه تاپیک جدید وا میکنم توضیح میدم
@Sigm کاربر حرفهای ارسالها 433 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ... رشته دانشگاه ... 2010/3/10 #5 پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه من جوابو پیدا کردم : (حالا فک کردنش هیچی ، کشیدن و آپلود کردنش منو کشت یه + بدین خستگیم درآد ) یه سایت آپلود هم اگه میشه معرفی کن ، این خیلی طول میکشه.
پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه من جوابو پیدا کردم : (حالا فک کردنش هیچی ، کشیدن و آپلود کردنش منو کشت یه + بدین خستگیم درآد ) یه سایت آپلود هم اگه میشه معرفی کن ، این خیلی طول میکشه.
@Sigm کاربر حرفهای ارسالها 433 امتیاز 43 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ... رشته دانشگاه ... 2010/3/11 #6 پاسخ : مثلث هاي قائم الزاويه خوب حل کردم چرا قفل نشد؟!!