مقاله نویسی

به نظر شما رویه فعلی انجمن مقالات چگونه است؟

• رای‌دهندگان
    6
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
سلام

در حال حاضر در بعضی تاپیک های علمی و من نمی دونم شاید توی فلسفی و دیگر شاخه ها پست هایی می خوره که ارزش علمی بیشتری در مقایسه با یک پست داره. و خب توی انبوهی از پست های دیگه گم می شه. باید برای بعضی هایش یک تاپیک جداگانه زد. اگر قسمتی با عنوان مقالات داشته باشیم می شه برای تحقیق دقیق تر عمل کرد. اینطوری معتبر تر هم هست. شیوه مقاله نویسی رو زیان فراسی سال دوم یاد داده. منظورم نوشتن مقاله هایی به شکل استاندارده. حتی می شه یک گروه مقاله نویسی در قسمت گروه های مدنی گذاشت و اونها مقاله ها رو آماده کنند.

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : مقاله نویسی

پیشنهادات شما خیلی خوب هستن؛ قسمتیش قابل اجراست، بعضی هاش خوب نیست اجرا بشه، بعضی ها هم نمی شه...
از انرژی ای که برای سایت می زارین، ممنونم.
پیشنهادات خودتون رو هم آروم آروم بگین :D

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

امممم دوباره سلام

درخواست دارم که دوباره این طرح پیگیریـ شه، بچه ها بیان صحبت کنن و هر کس نظرش رو بگه. پست قبلی مربوط به دوسال پیشه!! من دوباره یه توضیح می دم، شاید بد گفتم کسی متوجه نشده:

[فقط یه چیزی رو بگم. این اگه بخواد اجرا شه، احتمالا باید پروسه انرژی بر و طولانی مدتی باشه، پس لطفا حوصله بخرج بدین و هیچ پیشنهاد و فکری رو دریغ نکنین.]

ببینید قسمت های مختلفی از سایت هست که کاربران فعالیت هایی رو ارائه می دن که جنبه علمی داره. مثلا چی؟ مثلا میان یه مقاله عملی رو از یه جایی کپی پیست می کنن!! تازه اسم منبع اش رو هم نمی گن. خب این جالب نیست خیلی .. البته نه فقط همین و نه در این حد، بعضی ها گاها فعالیت های کلاس بالاتری هم دارن. چیزی که خودشون نوشته باشن یا به هر حال دخل و تصرفی توش داشته بوده باش (عجب فعلی!) به هرحال کاری که می کنن می تونه در قالب قشنگ تری نسبت به پست اول یه تاپیک ارائه بشه.

خیلی خوب می شه که یه گروه مقاله نویسی شکل بگیره، یه انجمن مقاله نویسی و یه تیم که مقاله نویسی رو به شکل علمی تر و دقیق تر آموزش بده و به طبع یه سری که یاد بگیرین!

البته اینجا فقط صحبت از مقالاتیه که جنبه گردآوری و تالیف دوباره رو داره. (یه چیزی یکم باکلاس تر از کپی پیست!) البته همچین چیزی اسمش واقعا مقاله هستا! مگه فک کردین این دانشجوها مقاله می دن، مثلا خیلی خفن ایده دادن و دانشمندن همشون؟!؟ البته باز ما همچین چیزی هم مدنظر نداریم. چیزی بینابین کپی پیست و مقالات علمی گردآوری

چه سوژه هایی رو داریم؟

مثلا انجمن پزشکی ، بهداشت و سلامت ... (راستش من توی صفحه اول کلی از تب های انجمن ها رو بستم و فقط همین یکی رو می بینم!) اما خب کلا انجمن های علمی ما توی علوم ریاضی، زیست و شیمی و فیزیک و همچنین ادبیات و تاریخ و ... جالبتره که فعالیت چنین انجمن هایی در قالبی مثل الگوی بالایی باشه نه چیزی که الان هست. چون توی این شیوه الانی، دوتا بدی داریم:

یک ) ارزش گذاری کاربرا روی اون سوژه علمی مورد نظر کمه (بخاطر ذات تاپیک فروم و اینا)
دو ) حجم جواب ها و فعالیت های زائد و اسپم ها و نظرات بیخود الکی بالاست

به هر حال وجود یه بخش مقالات و مقاله نویسی توی سایت خیلی مفیده و از حجم کپی پیست های انجمنی هم کم می کنه. به علاوه این که میشه این رو با نشریه سمپادیا و فعالیت های دیگه هم مرتبط کرد. فعلا همین! خب؟!

ویرایش: میشه مسابقه مقاله نویسی هم راه انداخت! و همون تیمی که گفتم داورای مسابقه باشن و یه رنک(نشان) به عنوان نشان مقاله نویسی هم به برنامه سایت اضافه بشه! ارزش گذاری یه مقاله بر اساس موضوعش و جامع بودنش - ابتکارش - نگارشش و اینا

پ.ن: و یا به جای یه انجمن، تبدیل به یه بخش از سایت بشه در کنار همون فهرست/مشخصات/پخ/... به عنوان بخش مقالات

پ.ن2: بخصوص بخش آموزشش برای خود بچه ها هم خوبه و کلی تجربه کسب می کنن (توی بخش تمرین و طرحش)

ممنان!

• لایک
امتیازات: dorna

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : مقاله نویسی

خیلی عالی بنظر میرسه والبته نیاز به کار زیادی هم خواهد داشت اما جالب میشه و خیلی از تاپیک ها پتانسیل مقاله سازی دارن که میتونن مسیولین این انجمن شناساییشون کنن
میتونیم یک بانک مقالات داشته باشیم و مقالات استخراج شده از تاپیک یا مقالات نوشته شده توسط بچه ها درش به اسم خودشون ثبت شه و یک نشان یا نوعی امتیاز برای کاربران به دنبال داشته باشه

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

عزیز من
مقاله نویسی یک کار خیلی شاخه ! یعنی یک دانشجو اگر بتونه طی ۴ سال لیسانس یک مقاله بده (مقاله واقعی٬ نه کپی پیست) کلی ارزش علمیش بالاست ! مقاله نویسی هم اصول و روش‌هایی داره که حتی تو دوران لیسانس هم به کسی یاد نمیدن. اگر منظورت مقاله منطبق بر استانداردهای علمی و نگارشیه که باید بگم نه من و نه شما و نه هیچ کس تو این فروم بلد نیست تا به کسی یاد بده. اگر هم منظورت از مقاله ٬ یک چیزی شبیه به مقاله‌های دبیرستانیه که باید بگم یاد دادن نداره و همه بلدن. البته اصولی در کار نیست تو مقاله های دبیرستانی که کسی بلد باشه یا نه :D ولی احتمالا تو منظورت همون مطالب علمی موجود توی این سایت های علمیه. نوشتن اونها هم وقت و انرژی میخواد و فایده ای هم نداره.

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

چرا اینقد بزرگش می کنید! خب ببینید قرار نیست تمام استاندارد ها و قواعدش رو حفظ کنیم اما قرار هم نیست جور دیگه ای باشه، در واقع قراره تلاش کنیم تا اونجا که می تونیم این قواعد رو به کار ببریم. و در مورد اینکه کسی هم بلد هست یا نه (!) اونایی که دوره سه ماهه المپیاد رفتن (نمی دونم شاید فقط دوره زیست)، یه برنامه مقاله نویسی علمی رو براشون گذاشتن، به هر حال یه سری تجربه دارن و اونایی هم که الان فارغ التحصیل هستن و دانشگاهی شدن فک کنم توی محیط دانشگاه تا حدودی آشنا شدن (در مورد رشته پزشکی که مطمئنم). الان دید شما به این قضیه خیلی همه و هیچه! قراره فقط یه بیسیک فراهم بشه و یه موقعیت که بچه ها با یه چیزایی آشنا بشن و در آینده بیشتر به این جهت ها برن و بقیه راه رو خودشون ادامه بدن. گفتم که مقاله ها هم جنبه گردآوری دوباره و تالیف داره. یعنی الزاما ایده ها و پتانسیل هایی آنچنانی برای محتواش لازم نیست. فقط همون سبک کلی قضیه اس که اهمیت داره.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اگر میخوای آموزش بدی شروع کن توی یک تاپیک توی انجمن علمی آموزش بده. اگر هم میخوای گروه مقاله نویسی تشکیل بدی بازم یک تاپیک بزن هرکس خواست همکاری میکنه. من احساس میکنم اون چیزی که تو میخوای اتفاق نمیافته. حالا تو سعیت رو بکن.

بالا