پاسخ : سايت مال كي باشه؟
به نقل از مدیـــر بازنشستــه :
سایت مال کی باید باشه؟
ببینم شما وقتی یک شرکت بزنی و در اون اقدام به خدمات رسانی به افراد خاصی بکنید ، آیا مالکیت شرکت تحت اختیار اون افراد خواهد بود یا شما؟
وقتی شما یک پمپ بنزین تاسیس می کنی و دیگران میان و بنزین میزنن ، آیا بنزین زدن آن ها حق مالکیت ایجاد می کنه براشون؟
سمپادیا
سمپادیا یک موسسه سهامی خاص است . اما خدماتش عمومیه. ایده سمپادیا مشمول مالکیت عمومی میشه اما خود سمپادیا مالکیت خصوصی داره.
مثل اینه که بر اساس قوانین الکترونیک شما یک مدار طراحی بکنی. مدار متعلق به شماست اما قوانین نه.
هدف شما
شما با این نظرسنجی میخوای چی رو اثبات کنی؟ حتی اگر 100 درصد افراد بگن این سایت مال کاربران هست ، بازهم فرقی نمی کنه. چون این سایت تحت مالکیت عده خاصی (من و چند نفر دیگه که شما نمیشناسین احتمالا) است. اما استفاده از این سایت برای کاربران سمپادیه. مالکیت کاربردیش مال سمپادی هاست اما مالکیت حقوقیش نه.
چرا اينقدر ميترسيد همتون؟ اتفاقي افتاده مگه؟
چي شده كه يه نظرسنجي اينقدر بهمتون ميريزه؟
من هيچ قصد خاصي ندارم و نداشتم و نخواهم داشت، به اندازه كافي هم به اين سايت بدهكار هستم كه نخوام خرابش كنم، و برامم ارزش داره، اونقدر هم فهم دارم كه بفهمم كه اين سايت، مال شماست، شما هزينه شو ميديد، شما مسئولشيد، شما ادارش ميكنيد، شما...
كسي نخواست اينجا رو از شما بگيره
با اين نظر سنجي ها، فقط خواستم نظر كاربرا رو بدونم. مطمئن باش اگه ميخواستم كاري بكنم، حد اقلش اين بود كه توي سمپادسيتي عضو ميشدم و توي امضام، ده برابر سايز معمولي مينوشتم بيايد اينجا.
اگه دارم اين نظر سنجي ها رو برگزار ميكنم، به خاطر اينه كه طرح هايي دارم براي بهبود سمپاديا، اگر هم يادت باشه، كه مطمئنا نيست، توي تابستون باهات در موردش حرف زدم.
الان هم ديدم نه خير، انگار قرار نيست شماها كاري كنيد، خواستم بيام مستقيما باهاتون حرف بزنم، گفتم بزار قبلش ببينم جو كاربراي سايت چجوريه،آيا بچه ها اصلا ميلي به همكاري دارن يا نه، يا چقدر از چارت تشكيلاتي اينجا باخبرن، ديديد كه ، نظر سنجي هام تفاوتشون خيلي كمه، به خاطر اينكه ميخواستم دقتش بالا باشه، چون روش فكر كردم.
آقاي مطهري، اگر من ميخواستم كاري كنم كه به ضرر سايت تموم شه، اولا كه الان مدير يه بخش به اين بزرگي از اين سايت نبودم ( لااقل اين شناختو از شما مديران گرامي دارم كه به بهانه بها ميديد)،
اگه ميخواستم كاري كنم، ميتونستم خيلي راحت توي همون دعواهاي چند وقت پيش ، جو رو خراب كنم، يا لاقل سعيمو بكنم
ميتونستم به چند تا كاربري كه بهم پيشنهاد ...دادن نگم كه صبر كنن تا مديرا تصميم بگيرن
ميتونستم توي تاپيك ها جوري بچه ها رو به آرامش دعوت نكنم كه حتي همكلاسي هام بهم بگن ماكيواليست
...
من نميگم خيلي آدم مهمي هستم توي سايت، اما لاقل يه كاربري هستم كه بيشتر از هزار تا پست اينجا داده، و نزديك يك ساله كه تا جايي كه تونسته براي اين سايت وقت گذاشته، چه زماني كه هيچ پستي نداشتم، چه وقتي كه مدير بخش عكاسي بودم، چه الان كه مدير بخش اعتقادي هستم
آقاي مدير بازنشسته ي محترم، من بلد نبودم به خاطر درسم بشينم توي خونه درس بخونم؟؟
بلدنبودم جاخالي بدم و ماهي يه بار پيدام شه توي سايت؟؟
من خر نيستم توي اين دوره ي زماني، وقتي فقط چندماه به بزرگترين امتحان زندگيم مونده، روزانه چندين ساعت وقتمو بزارم پاي سايتي كه قصد دارم خرابش كنم
اونقدر بي خرد نيستم كه به خاطر اينكه اسمم زير انجمن نوشته بشه، روزي3 ساعت بيام هزار جور پست ... رو بخونم و پاك كنم و... و آخرشم به همه ي عالم و آدم بدهكار باشم
آقاي مطهري، شما خيلي خيلي بيشتر ازمن براي سمپاديا زحمت كشيدي، هرچند منتي نه سر منه نه سر هيچ يك از كاربراي اينجا، كسي شما رو مجبور به اين كار نكرد و كارهاي با ارزشت هم بدون اين كاربرا، هيچ ارزشي نداره!
من اندازه تو كار نكردم براي اين سايت، شايد قابل مقايسه هم نباشه، اما به جرات ميگم بين اين هزار و اندي پستي كه دادم توي اين فروم، حتي يك خط مطلب پيدا نميكني كه نشون بده من قصدي داشتم به جز پيشرفت سايت.اما خب طبيعتا كارها و تلاش هاي يه كاربر معمولي، اندازه يك مدير كلي كه ... هست نمود نداره.
سمپاديا مال شماست، پولشو ميدي، حق داري هر كاري دلت ميخواد توش بكني، اما اينجا فقط بحث پولش نيست، بحث عمر يه سري جوونه، بحث با ارزش ترين لحظاتيه كه توي اين مملكت ميگذره و ماها گذاشتيم پاي اين فروم.
از پست هاي مسخره بازي توي كل كل دختر و پسرا گرفته تا بحث هاي علمي المپياد ها تا فلسفه هاي من درآوردي و تا حرف ها و درد دل هاي كاربرايي كه هر چند وقت پاك ميشه!
آقاي مطهري، من يه كاربرم
يه كاربري كه تقريبا 1هزارم زندگي 17 سالشو گذاشته پاي اين سايت. كاربري كه همه ي خوشحاليش اينه كه تونسته با چندتا سمپادي از جاهاي مختلف كشور آشنا شه
خيلي كاراي بهتر ميتونستم بكنم، اما نكردم و اومدم توي اين فروم پست دادم، هيچ منتي هم نه سر شما و نه سر هيچكس ديگه اي نيست، چون به خاطر خودم اين كارو كردم
شماهم هر كاري كردي به خاطر خودتبوده، پس كسي حق نداره هيچ منتي بزاره كه من فلان و تو فلان
يه ديدگاه خيلي بهتري داشتم نسبت بهت، اماواقعابا خوندن اين پستت متاثر شدم
دلم سوخت
خيلي برام سنگين تموم شد كه بعد از اين همه فعاليت ، يكي بياد اينجوري بهم بگه هدف شما اينه و اونه
واقعا خجالت داره
اي كاش يه كمي نگاه به سوابق من ميكردي، يكي از پست هاي منو ميخوندي ، بعد ميومدي اين حرفو ميزدي
اينم ميزارم به حساب فشا ر درس و ....
به نقل از Arash Badie Modiri :
خب فکر کنم صاحبش اومد! مگه تو درس نداری؟!
منم همینو میگم! فکر نکنم اینا به این راحتی دست از اسپم ور دارن! باید مدیرا اجازه بدن اینا انقد تاپیک بسازن تا نیاز های درونیشون بر طرف بشه!
هه
خدا رو شكر كه كارمون به جايي رسيده كه امثال تو بيان اينجوري حرف بزنن.
و خدا رو شكر كه كار امثال مطهري به جايي رسيده كه حرفي كه ميزنن، يه مشت خود شيرين بايد بيان ازش دفاع كنن
آقاي محترم، اينا اسپم نيست
اينا حرف هاي منه، عقايدمه
چيزاييه كه به خاطر اومدم اينجا
يه دونه از اين پست هاي من به هزار تا پست ها ي مزخرف تو ميارزه كه بلد نيستي چجوري بايد حرف بزني
كه فقط ياد گرفتي به راحتي با چشم بسته دهنتو باز كني و توهين كني به حرف هاي اطرافيانت
واقعا برات متاسفم، چون با اين سن و سالت، هنوز اينقدر متوجه نيستي كه چجوري بايد حرف بزني،
كه هرچيزي كه براي تو بي مفهوم بود، كلا بي مفهوم نيست
كه حق نداري به هيچ كسي و تحت هيچ شرايطي توهين كني
به عنوان يه دوست، يه برادر، يه هم سايتي! بهت توصيه ميكنم خودتو اصلاح كن، ياد بگير چجوري توي جامعه برخورد كني، اگه فردايي كه رفتي توي جامعه، اينجوري باشي، به جز يه مشت آدم... ،آدم هايي كه مثل خودتن، اطرافتو نميگيرن
-----
خلاصه اينكه من كاربر اين سايتم ، فكر هايي دارم براي پيشرفتش، نه پيشرفت سمپاديا، پيشرفت بچه هاي سمپاد، حالا توي هر قالبي كه ميخواد باشه
الان، خوشبختانه يا متاسفانه تنها قالبي كه موفق شده يه مشت سمپادي رو دور هم جمع كنه، اينجا بوده و من موظف هستم به اين سايت كمك كنم، چون خودمو در قبال سمپاد و سمپادي ها مسئول ميدونم
اگر هم قدمي براي تخريب اين سايت بردارم، مطمئنا بخشوده نخواهم شد