هدفمند کردن فعالیت ها

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
با سلام!

این پیشنهاد من مربوط می شه به یک سری مسابقات بزرگ درون سایتی که خیلی به بالارفتن جذابیت فروم و هدفمند کردن فعالیت ها کمک می کنه. دقت کنید که خیلی کارها می شه برای بالارفتن جذابیت سایت انجام داد اما اینکه هدفمند کنیم فعالیت ها رو (من راستی نیستما!) خیلی مهمه و بدست آوردنش هم راحت نیست.

الان شما نگاه کنید، پست های چرند و پرند خیلی زیاده. همش هم از این نظر سنجی ها و نفر قبلیتو، ماه تولد و غیره و ذالکه. اینها همش وقت تلف کردنه. اینها اعتیاد به نت میاره. (من خودم تجربه دارم که می گم) اگر ما بیایم توی این سایت و یک فعالیت مفید انجام بدیم، اون وقته که می تونم به سایتمون بنازیم. وگرنه تعداد اعضا و میزان فعالیت از کمیت هاست و نه کیفیت ها.

در این راستا چی کار می شه کرد؟ ما می تونیم که کاربرا رو مجبور به فعالیت مفید بکنیم؟ خب مسلما نه! و نمی تونیم هم مباحث بی ارزش رو ببندیم و آزادی رو از اون ها بگیریم. انگیزه تنها راهه.
انگیزه از راه های زیادی ایجاد میشه. توی این پست من پیشنهاد مسابقات درون سایتی رو مطرح کردم چرا که مسابقه یک موضوع کنترل شده است (دقیقا همون چیزی که ما می خوایم متوجه کاربر کنیم) و عامل ایجاد انگیزه.

حالا چندتا رشته که می شه این مسابقات رو برگزار کرد:

- معما: می شه با همکاری مدیران انجمن معما مسابقه های معما برگزار بشه. البته ما همین الان هم همین وضعیت رو در این انجمن داریم. اما من منظورم به شکل گسترده ای اهست که حتی مثلا لینکش رو هم بزنیم گوشه سایت که "مسابقه معماها! بشتابید " و از اینا!

- هنری: در زمینه های مثل نقاشی، خط، عکاسی

- وبلاگ نویسی: که کاربرا ضمن معرفی وبلاگ خودشون، در نظرسنجی بهترین وبلاگ مسابقه هم شرکت می کنند.

- مقاله نویسی: یک چیزایی در مورد مقاله نویسی قبلا گفته بودم. (لینک) می شه مقاله نویسی رو به شکل های مسابقاتی و گروهی هم به راه انداخت.

- شعر: دقت کردید که تعداد قابل توجهی از اعضای اینجا شاعرن؟

- موسیقی: من از موسیقی هیچی سرم نمی شه اما به نظرم می شه مسابقه ای راه انداخت.

البته همه اینها رو که من گفتم نمی شه با هم راه انداخت. چون اگر همش قرار باشه در سطح وسیعی برگزار بشه که هیچ کدومش برگزار نمی شه! " سنگ بزرگ نشانه نزدن است. "

از همون اول هم دو تا فاکتور رو پر رنگ کردم. بالا رفتن جذابیت فروم و هدفمند کردن فعالیت ها. این دوتا با هم دیگه ارزش دارند. ما کاربرای با استعدادی توی سایت داریم. شاید بعضی هاشون همیشه انگیزه نداشته باشن. چون وقتی که می یان توی سایت می بینن که کلی تاپیک اسپم خور زده شده، ترغیب می شن که اونها هم اسپم بدن و پستهاشون رو زیاد کنن. یکی باید به اینها بها بده، مخصوصا توی همچین سایتی که همه سمپادین و همه با استعداد. این تاپیک مربوط به سری نظراتی برای بهبود وضعیت فعالیت های سایت و بیایید دست در دست هم دهیم و اینا هست. قدم اول رو من با این مسابقات درون سایتی برداشتم، قدم های بعد؟

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : هدفمند کردن فعالیت ها

قسمت کوچکی از اینها توی این فروم اجرا می شود (-شده)
قرار بود گروه های مدنی که راه میفتن، این جور چیزها رو هم پیگیری کنن؛ ولی بچه ها به جای دنبال کردن ایجاد گروه های مدنی، وقت صرف سوال پرسیدن در مورد "پول سایت" و "پارتی سایت" و ... کردن... این کارها واقعا انرژی ما رو برای دنبال کردن اهداف درست گرفت؛ ولی به زودی ابزار ایجاد علاقه توی سایت درست می شه (;

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
قسمت کوچکی از اینها توی این فروم اجرا می شود (-شده)
قرار بود گروه های مدنی که راه میفتن، این جور چیزها رو هم پیگیری کنن؛ ولی بچه ها به جای دنبال کردن ایجاد گروه های مدنی، وقت صرف سوال پرسیدن در مورد "پول سایت" و "پارتی سایت" و ... کردن... این کارها واقعا انرژی ما رو برای دنبال کردن اهداف درست گرفت؛ ولی به زودی ابزار ایجاد علاقه توی سایت درست می شه (;
اگه واقعا این سوالا بیهوده و مضحکن چرا جواب میدین؟؟؟
بیخیالشون شین!!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از ɱɨἅ¡₭ :
اگه واقعا این سوالا بیهوده و مضحکن چرا جواب میدین؟؟؟
بیخیالشون شین!!
همین سوال های مضحک، سایت رو خراب میکنه !! یارو رو هوا میاد می گه اگه نگین پول اینجا از کجا میاد من از سایت می رم؛ بعد شما بخونی می گی لابد یه خبری هست که اومده چیزی گفته !!!
بعد توی پ.خ ازش می پرسم چیه، چی شنیدی ؟! می گه یکی به من یه چیزی در مورد پول سایت گفته؛ می گم چی؟ می گه قسم داده نگم !! بعد می گه البته یه روزی دوستت بوده، ولی الان دشمنت ه !!
جواب می دیم، این وضع برداشتشون ه.. جواب ندیم که دیگه ...

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
همین سوال های مضحک، سایت رو خراب میکنه !! یارو رو هوا میاد می گه اگه نگین پول اینجا از کجا میاد من از سایت می رم؛ بعد شما بخونی می گی لابد یه خبری هست که اومده چیزی گفته !!!
بعد توی پ.خ ازش می پرسم چیه، چی شنیدی ؟! می گه یکی به من یه چیزی در مورد پول سایت گفته؛ می گم چی؟ می گه قسم داده نگم !! بعد می گه البته یه روزی دوستت بوده، ولی الان دشمنت ه !!
جواب می دیم، این وضع برداشتشون ه.. جواب ندیم که دیگه ...
ولی به هر حال از خیلیاشون میشه چشم پوشی کرد!اگه کارای سایت سخت نبود که الان شما مدیر نبودی :D

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

یه بار یه مسابقه ای برگزار شد توی سایت
این کارها خیلی مفید هستن
مسابقات علمی هم نیاز داره سایت

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

برای موسیقی هم میشه مسابقه گذاشت.اما باید جایزه تعیین کنید تا بچه ها تشویق شن.مثلا 200تا+ :D

بالا