همه جا که حتما نباید حرف بزنین ، یه جا عین بچه آدم بگیرین بشینین ....به نقل از settareh :پس راهنماییا چی بگن؟!
من ساکت باشم حوصلم میسرهبه نقل از mgh-nano :همه جا که حتما نباید حرف بزنین ، یه جا عین بچه آدم بگیرین بشینین ....
تو مگه راهنمایی ؟به نقل از fade to black :من ساکت باشم حوصلم میسره
نه ولی روحم جوونهبه نقل از mgh-nano :تو مگه راهنمایی ؟
عین بچه ی آدم نشستن : دست به سینه میشینی ، اینور اونور ت هم نگاه نمیکنی ....به نقل از settareh :من که نشستم!!! حرف هم که نمیزنم...تایپ میکنم!
آفرین ...به نقل از settareh :باشه الان دست به سینه نشستم و فقط کیبوردو نگاه میکنم. این رو هم فقط با زبونو دماغم تایپ کردم.
چشم !به نقل از عـلــــــــــــي :دوستان انقد اسپم ندين الان ميان مي قفلن ها
از ما گفتن بود
ای من بیام اون مغز خوشگلت رو بخورم که چقد باهوشی!!به نقل از fade to black :من ساکت باشم حوصلم میسره
مشکل ما اینه که بدون آزمون ورودی اومدیم اول ....به نقل از yashar21173 :ای من بیام اون مغز خوشگلت رو بخورم که چقد باهوشی!!
جگر گوشه ی من شما الان میتونی نظر بدی به جای اسپم!!!
منم راهنمایی بودم و خیلی خوشحال میباشم!! ولی کسایی هم که نبودن چیز زیادی رو از دست ندادن!
تازه تو مدرسه ما که کسی از بیرون نیومده همه رفتن مرکز 2 هی میان اونارو میکوبن تو سر ما!!!
اخه چرا؟
ما چی کم داریم؟
exactlyبه نقل از mgh-nano :مشکل ما اینه که بدون آزمون ورودی اومدیم اول ....
به ما هم بچه هایی که از بیرون اومدن میگن ، هم مسوولا ....به نقل از yashar21173 :exactly
مگه به شما هم همینو میگن؟؟؟؟
جدا؟
واااااااااااااای اینا دیگه کین؟
همینجور اسکی میرن فکر میکنن ما خریم نمیفهمیم!!
انقد به ما گفتن که ما استاد شدیم پیشگویی میکنیم!!!
هم میاد بگه بچه ها بلند میگن دیگه یارو ساکت میشه!!
حالا کسایی که از بیرون اومدن بیان یکم اینجا حرف بزنن بینیم اونا چه درد و دلی دارن؟
به نقل از mgh-nano :به ما هم بچه هایی که از بیرون اومدن میگن ، هم مسوولا ....
دردمون 2 تاست ...