پاسخ : وای به حال سمپادی ها!!!
خوب منطقه رو به هم ریختی ها!
مدیریت زمان
"خداییش واقعا این همه وقت خالی ما ها داریم؟؟؟؟
چقدر خوب می شه اگر فکر کنیم ببینیم به جای اینجا اومدن چه کارایی می شه کرد؟؟؟"
مدیریت زمان یه کار کاملا شخصیه و بستگی به توانایی های هر فرد داره. تو نمی تونی بگی "ماها چقدر وقت خالی داریم" چون غلطه! وقت های خالی افراد اصلا با هم قابل مقایسه نیست، یک شهود برای اثبات این حرفم اینه که من مثلا روزنامه خونی و وبلاگ خونی و بحث فروم رو جزو وقت آزادم می دونم، تو نه!
اما! با توجه به تعداد پست هایی که تا حالا تو فروم داشتی، یا بدونی که تا حالا تجربه ای تو بحث ها نداشتی، افکارتو بیرون نریختی، و فقط انتقاد بی مورد کردی. هر چند این انتقاد ها که مربوط به فلسفه ی وجودی چنین سایتی است، قابل تقدیره
تیزهوش ممکلت!
"آیا واقعا ماها به عنوان تیزهوش های این ممکلت این همه وقت اضافی داریم که میایم اینجا و چنین بحث هایی می کنیم؟؟؟"
من و تو تیزهوش ممکلت نیستیم! ما شاید درس خون های این ممکلت باشیم.. تیزهوشی در نوع دیدنه، در طرز فکره... ببینم تا حالا تو بحص های آزاد طرز فکر افراد رو بررسی کردی؟
اطلاعاتت رو از کجا می گیری؟
چقدر روزنامه می خونی؟ چقدر خبرها رو دنبال می کنی؟ آیا اخبار روزنامه ها و خبرگزاری ها رو قبول داری؟ فکر نمی کنی خبرهاشون کاملا درست نباشه؟ شاید بگی این بحث های "خاص" تو فروم به درد نخورن.. ولی خیلی از اونایی که تو اون بحث ها شرکت کردند، یه خبری از یه جایی داشتند و بالاخره حرفی برای گفتن داشتند که به خودشون زحمت حرف زدن دادند. اگه بی ارزشند، چرا خودت دست به کار نمی شی و بحث رو به سمت درست هدایت نمی کنی؟ (معذرت می خوام، بد برداشت نکنیا، اما! انگار ماها عادت کردیم که همه چیز آماده و سالم باشه، بریزیم و استفاده کنیم و در برخی موارد خرابش کنیم، شهود: طبیعت در روزهای تعطیلات؛ مدارس نمونه کشوری که ناگهان از هم فروش پاشید و مثال های سیاسی که اینجاها جای گفتن نیست!!)
فروم- سایت- خودمون اینا!
"خوب در جواب این ها همه، یک جمله می گم و اون هم اینکه من خودم دومین طراح سایت و تالار گفتگو مدرسمون بودم که توی جشنواره سایتهای مدارس سمپاد سوم شد و تا آخرین روزهای کارش حدود 2000 نفر کاربر داشت"
من خودمم طراحی وب می کردم، چنین مسابقاتی در سمپاد وجود نداره...

فقط یکی هست که آموزش پرورش و یکی سازمان فنی حرفه ای و یکی دیگه رو مجله جوان(؟) برگزار می کنه..
احتمالا هم طراحی نکردی فروم رو.. از فروم آماده استفاده کردی.. برادر من، اگه طراحی فروم به این آسونی بود که تا حالا ما ها واسه این سایت یه فروم طراحی کرده بودیم! تا حالا سایت سمپادی ای وجود نداشته که 2000 کاربر داشته باشه.. من از 7 سال پیش این موراد رو دنبال می کردم.
سرباز ها، کاربران
"در ضمن، 1300 نفر که چیزی نیست، به نظر شما 10000000 سرباز امریکایی توی عراق دارن کار درستی می کنن؟؟؟ خسته "
سرباز ها فرمانبردار کسی دیگه ای هستند، ما ها اختیار داریم!
غلط- درست
حرف های تو از دید خودت و هم فکرات درسته.. هیچ کس از ما ها نمی تونه بگه دارس اشتباه می گی :)
بیا..
از این سایت نرو.. وجود تو این جا ضروریه! اینجا مدیران حود کامه ای داره! :پی (دروغ گفتم!)
و تو می تونی در بهتر شدن سایت با نظراتت و انتقاداتت کمک کنی.. چون فکرت با بقیه تو بعضی موارد فرق می کنه و این سایت رو تک بعدی بودن
(محمد مطهری فقط یک بعده؟:دال) نجات می ده!
خیلی از مدیران فروم و سایت معذرت می خوام که در مورد اهداف و خود سایت این طور راحت حرف زدم در صورتی که تو حوزه کار های من نیست و به من مربوط نمی باشد!