وای به حال سمپادی ها

• شروع کننده موضوع shazde koochooloo
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

shazde koochooloo

مهمان
سلام
من تازه عضو این فروم شدم.
یه سوالی برام پیش اومد
آیا واقعا ماها به عنوان تیزهوش های این ممکلت این همه وقت اضافی داریم که میایم اینجا و چنین بحث هایی می کنیم؟؟؟
یکی عکس از مدرسه می زاره
یکی میگه موبایل چیه؟؟
یکی دیگه در مورد احمدی نژاد چیز می زنه
و...

خداییش واقعا این همه وقت خالی ما ها داریم؟؟؟؟
چقدر خوب می شه اگر فکر کنیم ببینیم به جای اینجا اومدن چه کارایی می شه کرد؟؟؟
:-\

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني
پاسخ : وای به حال سمپادی ها!!!

این کار ها اونقدر ها هم که فکر می کنی مزخرف نیستن
یعنی یکی از مهم ترین ابعاد زندگی آدم ها ارتباط با بقیس
تبادل نظر ... بحث... و از این جور حرف ها
این که الان خیلی مطالب علمی رو بدونیم چیز خوبی اه اما مهارت های اجتماعی(مثلا بحث های اجتمایی و دینی و سیاسی و مدرسه ای مون) چیزیه اگه اگه الان درکشون نکنن دیگه بعدا خیلی دیره اما حالا 2 سال دیگه کوانتوم بدونیم ضرر جبران ناپذیری نکردیم ( تازه اینجا پر از مطالب علمی اه روز و مفید اه)
اینجا چرت و پرت هم زیاده قبول دارم می تونیم نریم اما فایدش بیشتر اه در کل

یه سر به زندگی اون دانش مندا که خیلی کارهای توپی بزنی متوجه می شی تو جوونی بیشتر فراقت خیال داشتن

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از shazde koochooloo :
سلام
یه سوالی برام پیش اومد
آیا واقعا ماها به عنوان تیزهوش های این ممکلت این همه وقت اضافی داریم که میایم اینجا و چنین بحث هایی می کنیم؟؟؟
یکی عکس از مدرسه می زاره
یکی میگه موبایل چیه؟؟
و...

انسان در پشت هر کاری که میکنه یک چیزی داره به اسم اختیار. من اختیار دارم در بحثی شرکت کنم همونطور که شما اختیار دارید در بحثی شرکت نکنید.
شما اولش با زیر سوال بردن مسائل مطرح شده در سایت ابراز نارضایتی میکنید بعدش کل سایت و انجمن های اونو(ذات کار) وقت تلف کردن میشمرید.
اگر برای کاربران سایت اپسیلونی شعور و فهم قائل بودید همچین حرفی نمیزدید.
چون مسلما ما اونقدر قدرت درک داریم که بدونیم چی کار میخواییم بکنیم. از طرفی کاری که شما کردید (پست زدن در سایت) کاملا با حرفی که میزنید در تناقضه!
من میدونم که جر و بحث کردن با شما فایده ای نداره چون از صحبتاتون مشخصه که ذهنتون در محدوده ی خاصی بسته شده.
ولی بد نیست بدونید زندگی توی همون نقطه تموم نمیشه!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

دلیل نمیشه همه ی کسایی که میان اینجا بیکار باشن که! از اینجا خیلی استفاده های مفید تری هم میشه کرد. درسته، یه سری تاپیک های اون مدلی هستن، ولی تاپیک های خیلی جالب و علمی و به درد بخور هم هست. میشه با کمک همدیگه بهترش هم کرد!
با جوجه هم موافقم. این جا یه جاییه واسه تبادل نظر...بحث...با کسایی که یه وجه اشتراک بزرگ با تو دارن...سمپادین
همه ی وقت آدم نباید باشه درس اونم فقط در محدوده ی کتاب که.

• شروع کننده موضوع

shazde koochooloo

مهمان

به نقل از Sylar :
انسان در پشت هر کاری که میکنه یک چیزی داره به اسم اختیار. من اختیار دارم در بحثی شرکت کنم همونطور که شما اختیار دارید در بحثی شرکت نکنید.
شما اولش با زیر سوال بردن مسائل مطرح شده در سایت ابراز نارضایتی میکنید بعدش کل سایت و انجمن های اونو(ذات کار) وقت تلف کردن میشمرید.
اگر برای کاربران سایت اپسیلونی شعور و فهم قائل بودید همچین حرفی نمیزدید.
چون مسلما ما اونقدر قدرت درک داریم که بدونیم چی کار میخواییم بکنیم. از طرفی کاری که شما کردید (پست زدن در سایت) کاملا با حرفی که میزنید در تناقضه!
من میدونم که جر و بحث کردن با شما فایده ای نداره چون از صحبتاتون مشخصه که ذهنتون در محدوده ی خاصی بسته شده.
ولی بد نیست بدونید زندگی توی همون نقطه تموم نمیشه!

مرسی از همه
ببینید یه بحثی هست توی منطق به نام مغالطه
فکر می کردم اینجا با بقیه جاها فرق داشته باشه اما گویا شما ها حوصله ی خوندن بادقت پست ها رو ندارین
1. من نگفتم اینجا بحث علمی نمی شه
2. خودم حاضرم باهاتون بحث کنم که بهتون اثبات کنم اینایی که ما داریم می خونیم به هیچ دردمون نمی خوره
3. خواهش می کنم یه بار دیگه مثال های من توی پست اول رو بخونید
4. خیلی جالب برداشت می کنید. من بیچاره اولین پستم رو اینجا زدم و شما به همین راحتی شخصیت منو فهمیدید؟؟ خیلی جالبه
5. هر کسی قدرت انتخاب داره. قبول. اما آیا همه ما ها انتخاب های درست می کنیم و یا آیا اگر هم هدفی پشت کارمون باشه اون هدف صددرصد درسته؟؟ اگر اینجوریه که ما آدم ها دیگه نیازی به راهنما نداشتیم.
6. این نوع جواب شما دیگه آخر جالبه. انصافا من به فهم طرف مقابلم توهین کردم یا شما با اون پست خشنتون؟؟

من تنها حرفی که زدم(خط آخر) این بود که آیا واقعا این بهترین کاریه که می تونیم انجام بدیم؟؟
در ضمن اگر توجه کنید من افعال رو متکلم به کار بردم. یعنی خودم هم توی این قضیه هستم

(در مورد مغالطه هم اگر بخواید جواب می دم)

یه چیزی رو هم یادم رفت بگم: بالا رفتن سطح اجتماعی و توانایی بحث کردن، به هیچ وجه با گفتن اینکه چه جوری بمیریم و یا اینکه چه آرزویی داریم امکان پذیر نیست

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

مرسی از همه
ببینید یه بحثی هست توی منطق به نام مغالطه
فکر می کردم اینجا با بقیه جاها فرق داشته باشه اما گویا شما ها حوصله ی خوندن بادقت پست ها رو ندارین
1. من نگفتم اینجا بحث علمی نمی شه
2. خودم حاضرم باهاتون بحث کنم که بهتون اثبات کنم اینایی که ما داریم می خونیم به هیچ دردمون نمی خوره
3. خواهش می کنم یه بار دیگه مثال های من توی پست اول رو بخونید
4. خیلی جالب برداشت می کنید. من بیچاره اولین پستم رو اینجا زدم و شما به همین راحتی شخصیت منو فهمیدید؟؟ خیلی جالبه
5. هر کسی قدرت انتخاب داره. قبول. اما آیا همه ما ها انتخاب های درست می کنیم و یا آیا اگر هم هدفی پشت کارمون باشه اون هدف صددرصد درسته؟؟ اگر اینجوریه که ما آدم ها دیگه نیازی به راهنما نداشتیم.
6. این نوع جواب شما دیگه آخر جالبه. انصافا من به فهم طرف مقابلم توهین کردم یا شما با اون پست خشنتون؟؟

من تنها حرفی که زدم(خط آخر) این بود که آیا واقعا این بهترین کاریه که می تونیم انجام بدیم؟؟
در ضمن اگر توجه کنید من افعال رو متکلم به کار بردم. یعنی خودم هم توی این قضیه هستم

(در مورد مغالطه هم اگر بخواید جواب می دم)

یه چیزی رو هم یادم رفت بگم: بالا رفتن سطح اجتماعی و توانایی بحث کردن، به هیچ وجه با گفتن اینکه چه جوری بمیریم و یا اینکه چه آرزویی داریم امکان پذیر نیست

کسی که متن اولتون را با حوصله بخونه در قدم اول این برداشتو میکنه که شما قصد انتقاد به محتوای سایت دارید. که خوب امری درسته و من در این مرحله با شما موافقم
کسی که متن شما را برای بار دوم بخونه با کلماتی برخورد میکنه که ذهنیت به وجود میاره که شما با کل کار یعنی شرکت در Forum مخالف هستید.
............................ به جای اینجا اومدن چه کارایی می شه کرد؟؟؟
شما اگر مخالف با ذات کار یعنی شرکت در Forum نبودید چنین حرفی نمیزدید. بلکه میگفتید که به جای گفتن این جور مباحث
میشه مباحث بهتری ارائه داد ! که خوب اگر خودتون پاکار هستید بسم الله

من از بحث علمی صحبت نکردم. چیا که داریم میخونیم؟ منظورتون درسه یا مباحث مطرح شده در سایت؟
مثال های ارائه شده توسط شما کاملا درسته ولی حرفی که در پایان زدید معنی دیگه ای را ارائه میده.
کسی از شناخت شما صحبت نکرد. من از سطح بینشتون صحبت کردم که در اثر حرفی بوده که در پایان متنتون زدید.
من گفتم شماکه انقدر ناراضی هستید مجبور نیستید شرکت کنید. جبهه گیری شما در مقابل ۱۳۰۰ نفر کاربر سایته. سوال من اینه که شما چطور فکر میکنید
که هدف این ۱۳۰۰ نفر غلطه و طرز تفکر خودتون درسته؟ برای همین خودتون هم به حرف خودتون توجه نکردید که لزوم نداره هرکی هر کاری انجام میده(یا حرفی که میزنه) درست باشه.

همونطور که گفتم شما اومدن مارو توی این سایت وقت تلف کردن بیان کردید که فکر میکنم هممون به دید توهین ببینیمش

احیانا مغالطه با غلط کردن رابطه ای نداره ؟ :D

خوب شما فکر میکنید بی تاثیره . من معتقدم بی تاثیر نیست.
راستی شما متکلم به کار بردید چون همگی سمپادی هستیم.

اگر شما دو جمله آخرتون را اشتباه بیان کردید و منظور دیگه ای داشتید من همین جا ازتون معذرت میخوام :)

راستی میخواستم بگم استفاده از شکلک X-( به متنتون(بالای متن) لحن طلبکارانه میبخشه! (;

• شروع کننده موضوع

shazde koochooloo

مهمان

به نقل از Sylar :
کسی که متن اولتون را با حوصله بخونه در قدم اول این برداشتو میکنه که شما قصد انتقاد به محتوای سایت دارید. که خوب امری درسته و من در این مرحله با شما موافقم
کسی که متن شما را برای بار دوم بخونه با کلماتی برخورد میکنه که ذهنیت به وجود میاره که شما با کل کار یعنی شرکت در Forum مخالف هستید.شما اگر مخالف با ذات کار یعنی شرکت در Forum نبودید چنین حرفی نمیزدید. بلکه میگفتید که به جای گفتن این جور مباحث
میشه مباحث بهتری ارائه داد ! (;
خوب در جواب این ها همه، یک جمله می گم و اون هم اینکه من خودم دومین طراح سایت و تالار گفتگو مدرسمون بودم که توی جشنواره سایتهای مدارس سمپاد سوم شد و تا آخرین روزهای کارش حدود 2000 نفر کاربر داشت

به نقل از Sylar :
کسی از شناخت شما صحبت نکرد. من از سطح بینشتون صحبت کردم که در اثر حرفی بوده که در پایان متنتون زدید.
من گفتم شماکه انقدر ناراضی هستید مجبور نیستید شرکت کنید. جبهه گیری شما در مقابل ۱۳۰۰ نفر کاربر سایته.(;

خوب دیگه بد تر شد. این اتفاقا نشون دهنده توانایی شما در بحث کردنه(یا بهتره بگم عدم توانایی) چرا که اگر شما دلیلی قانع کننده برای کارتون و یا حرفتون دارید باید بیاید و دلیل بگید. اینکه به راحتی صورت مساله رو پاک کنیم و بگیم که: خوب نیا اینجا
بدترین کار ممکنه و طبیعتا این باعث می شه که امثال من دیگه چنین بحث هایی اینجا شروع نکنیم. چون می بینم که کسی بحث کردنو بلد نیست و میاد با یه سری کار هایی که نمی دونه آخرش به کجا می رسه شروع به تخریب طرف مقابل می کنه

به نقل از Sylar :
میکنید
که هدف این ۱۳۰۰ نفر غلطه و طرز تفکر خودتون درسته؟ برای همین خودتون هم به حرف خودتون توجه نکردید که لزوم نداره هرکی هر کاری انجام میده(یا حرفی که میزنه) درست باشه.

همونطور که گفتم شما اومدن مارو توی این سایت وقت تلف کردن بیان کردید که فکر میکنم هممون به دید توهین ببینیمش
(;

من نمی گم که من دارم حرف درستی می زنم. اما اینو می گم که همه باید فکر کنن و با دلیل کار کنن. من برای حرفم دلیل دارم. اگر شما هم دارید بسم الله

در ضمن، 1300 نفر که چیزی نیست، به نظر شما 10000000 سرباز امریکایی توی عراق دارن کار درستی می کنن؟؟؟ (:|

به نقل از Sylar :
کسی

احیانا مغالطه با غلط کردن رابطه ای نداره ؟ :D

خوب(;

تقریبا یه همیچین چیزیه . اما فکر نمی کردم یه روزی مجبور بشم برای یه تیزهوشانی مغالطه رو توضیح بدم. :D خلاصش اینکه پیچوندن یه بحث، دور زدن طرف مقابل، و نتیجه گیری های نامربوط رو می گن مغالطه

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

خوب در جواب این ها همه، یک جمله می گم و اون هم اینکه من خودم دومین طراح سایت و تالار گفتگو مدرسمون بودم که توی جشنواره سایتهای مدارس سمپاد سوم شد و تا آخرین روزهای کارش حدود 2000 نفر کاربر داشت

خوب دیگه بد تر شد. این اتفاقا نشون دهنده توانایی شما در بحث کردنه(یا بهتره بگم عدم توانایی) چرا که اگر شما دلیلی قانع کننده برای کارتون و یا حرفتون دارید باید بیاید و دلیل بگید. اینکه به راحتی صورت مساله رو پاک کنیم و بگیم که: خوب نیا اینجا
بدترین کار ممکنه و طبیعتا این باعث می شه که امثال من دیگه چنین بحث هایی اینجا شروع نکنیم. چون می بینم که کسی بحث کردنو بلد نیست و میاد با یه سری کار هایی که نمی دونه آخرش به کجا می رسه شروع به تخریب طرف مقابل می کنه

من نمی گم که من دارم حرف درستی می زنم. اما اینو می گم که همه باید فکر کنن و با دلیل کار کنن. من برای حرفم دلیل دارم. اگر شما هم دارید بسم الله

در ضمن، 1300 نفر که چیزی نیست، به نظر شما 10000000 سرباز امریکایی توی عراق دارن کار درستی می کنن؟؟؟

تقریبا یه همیچین چیزیه . اما فکر نمی کردم یه روزی مجبور بشم برای یه تیزهوشانی مغالطه رو توضیح بدم. خلاصش اینکه پیچوندن یه بحث، دور زدن طرف مقابل، و نتیجه گیری های نامربوط رو می گن مغالطه

به جای این همه متن نوشتن میتونسید در یک جمله بگید منظورم در جمله آخر اشتباه بیان شده.
همونطور که گفتم اگر یک نفر طلبکار شه که چرا مثلا داری اینجا این کار را میکنی عاقلانه ترین کارش اینه که بگید مجبور نیستی اینجا وایسی
دلیلش هم اینه که کاری که داری انجام میدی برات مهم تره تا اینکه یک نفر دیگه را متقاعد کنی که کاری که داری انجام میدی باید انجام بشه! یا به عبارت دیگه وقت خودت و اونو تلف کنی. یعنی همین کاری که داریم من و شما میکنیم.

من انقدر تجربه های متفاوت کردم که حتی به خودم اجازه نمیدم که با قاطعیت تمام بگم ۵۰۰۰ سرباز آمریکایی در عراق دارند کار اشتباهی انجام میدند.
برای خودتون تاحالا پیش نیومده که صد در صد مطمئن باشید نسبت به موضوعی ولی بعدش متوجه بشید دقیقا برعکس چیزی بوده که فکر میکردید؟
فکر میکنم کم کمش یک مثال در ذهن همتون باشه!

برای همین گفتم ذهنتون بستس. چون هنوز نمیتونید تصور کنید یک نفر باشه که نیاز به دونستن مغالطه نداشته.
در کل فکر میکنم بودن در این انجمن به نفع شما باشه.

همونطور که گفتم بحث کردن من و شما به نتیجه نمیرسه . چون جفتمون مطمئنیم که داریم از حق سخن میگیم.
برای همین برای جلوگیری از تلف کردن وقت من و شما من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
اگر بخوام با کسی بحث کنم مشکلات خیلی بزرگتری هممون داریم که به اونا میپردازم.

دوستان خودشون آزادند هر طور دلشون میخواد برداشت کنن

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

سلام
یه سوالی برام پیش اومد
یکی عکس از مدرسه می زاره
یکی میگه موبایل چیه؟؟

و...

عنوان پستی که شما زدین: وای به حال سمپادی ها!!!
با خوندن عنوانتون چه متنساب باشه چه نه، آدم توی ذهنش شما رو مخالف با کار فعلی و ابراز نارضایتی تون رو حس می کنه!

حرف های SYLAR به نظرم مرتبط هستن! شما این نقل قول رو نگاه کنین که من جاهاییش رو بلد کردم! شاید شما چنین منظوری نداشتین و شاید داشتین! ولی ما برداشتی داریم که کاملا دست شما نیست..

در مورد هرکدوم از "یکی" ها و بقیه بلد شده ها می شه حرف زد که چرا نوشته شدن؛ ولی ظاهرا من نفهمیدم منظور شما چیه! جواب های شما به SYLAR جوری بود که با برداشت من از پست اولتون فرق داشت!

توضیحی، تصحیحی، چیزی؛ تشکر :D

• شروع کننده موضوع

shazde koochooloo

مهمان

به نقل از Sylar :
به جای این همه متن نوشتن میتونسید در یک جمله بگید منظورم در جمله آخر اشتباه بیان شده.
همونطور که گفتم اگر یک نفر طلبکار شه که چرا مثلا داری اینجا این کار را میکنی عاقلانه ترین کارش اینه که بگید مجبور نیستی اینجا وایسی
دلیلش هم اینه که کاری که داری انجام میدی برات مهم تره تا اینکه یک نفر دیگه را متقاعد کنی که کاری که داری انجام میدی باید انجام بشه! یا به عبارت دیگه وقت خودت و اونو تلف کنی. یعنی همین کاری که داریم من و شما میکنیم.

من انقدر تجربه های متفاوت کردم که حتی به خودم اجازه نمیدم که با قاطعیت تمام بگم ۵۰۰۰ سرباز آمریکایی در عراق دارند کار اشتباهی انجام میدند.
برای خودتون تاحالا پیش نیومده که صد در صد مطمئن باشید نسبت به موضوعی ولی بعدش متوجه بشید دقیقا برعکس چیزی بوده که فکر میکردید؟
فکر میکنم کم کمش یک مثال در ذهن همتون باشه!

برای همین گفتم ذهنتون بستس. چون هنوز نمیتونید تصور کنید یک نفر باشه که نیاز به دونستن مغالطه نداشته.
در کل فکر میکنم بودن در این انجمن به نفع شما باشه.

همونطور که گفتم بحث کردن من و شما به نتیجه نمیرسه . چون جفتمون مطمئنیم که داریم از حق سخن میگیم.
برای همین برای جلوگیری از تلف کردن وقت من و شما من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
اگر بخوام با کسی بحث کنم مشکلات خیلی بزرگتری هممون داریم که به اونا میپردازم.

دوستان خودشون آزادند هر طور دلشون میخواد برداشت کنن

خیلی خوشحال شدم که همین اول فهمیدم چه جور آدم هایی اینجا هستن و دیگه هیچ وقت حرف جدی اینجا نمی زنم.
نمی دونم دنبال چی هستین؟؟ بحث مگه دیگه چیه؟؟ من دارم از اول می گم آقایون... خانوما... این یه سواله
کسی اگر جواب داره بیاد و جواب بده

اونوقت این طرز برخورد شماست. واقعا متاسفم. اینو دارم مستقیم می گم که براتون متاسفم. مطمئنم که همه آدم های باشعور و با فهمی هستین اینجا. اما در این مورد واقعا نمی دونم چی بگم.
حال حرف زدن ازم گرفته شد.
هی میگه بحث... خب اسم این کاری که داریم می کنیم چیه؟؟؟؟ اگر خیلی دوست دارید بحث کنیم خب یه دلیل بیارید.

البته الان دیگه هیچ تمایلی ندارم. چون شما هی دم از فهم و بحث می زنید اما فقط در مقابل بلدید توهین کنید.

c3sium.hr843

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بوشهر

یه مسئله ای...
مگه سمپادی جماعت باید بره بمیره؟
عزیزه من هر کسی یه وقت آزاد واسه خودش داره هرکس هم خوب میدونه چی چرت و پرته چی چرت و پرت نیست. شما اگه فکر می کنی وقتت داره تلف میشه دیگه اینورا نیا باشه؟

saeed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی فناوری اطلاعات

خوب منطقه رو به هم ریختی ها! :D

مدیریت زمان
"خداییش واقعا این همه وقت خالی ما ها داریم؟؟؟؟
چقدر خوب می شه اگر فکر کنیم ببینیم به جای اینجا اومدن چه کارایی می شه کرد؟؟؟"

مدیریت زمان یه کار کاملا شخصیه و بستگی به توانایی های هر فرد داره. تو نمی تونی بگی "ماها چقدر وقت خالی داریم" چون غلطه! وقت های خالی افراد اصلا با هم قابل مقایسه نیست، یک شهود برای اثبات این حرفم اینه که من مثلا روزنامه خونی و وبلاگ خونی و بحث فروم رو جزو وقت آزادم می دونم، تو نه!

اما! با توجه به تعداد پست هایی که تا حالا تو فروم داشتی، یا بدونی که تا حالا تجربه ای تو بحث ها نداشتی، افکارتو بیرون نریختی، و فقط انتقاد بی مورد کردی. هر چند این انتقاد ها که مربوط به فلسفه ی وجودی چنین سایتی است، قابل تقدیره (;

تیزهوش ممکلت!
"آیا واقعا ماها به عنوان تیزهوش های این ممکلت این همه وقت اضافی داریم که میایم اینجا و چنین بحث هایی می کنیم؟؟؟"
من و تو تیزهوش ممکلت نیستیم! ما شاید درس خون های این ممکلت باشیم.. تیزهوشی در نوع دیدنه، در طرز فکره... ببینم تا حالا تو بحص های آزاد طرز فکر افراد رو بررسی کردی؟

اطلاعاتت رو از کجا می گیری؟
چقدر روزنامه می خونی؟ چقدر خبرها رو دنبال می کنی؟ آیا اخبار روزنامه ها و خبرگزاری ها رو قبول داری؟ فکر نمی کنی خبرهاشون کاملا درست نباشه؟ شاید بگی این بحث های "خاص" تو فروم به درد نخورن.. ولی خیلی از اونایی که تو اون بحث ها شرکت کردند، یه خبری از یه جایی داشتند و بالاخره حرفی برای گفتن داشتند که به خودشون زحمت حرف زدن دادند. اگه بی ارزشند، چرا خودت دست به کار نمی شی و بحث رو به سمت درست هدایت نمی کنی؟ (معذرت می خوام، بد برداشت نکنیا، اما! انگار ماها عادت کردیم که همه چیز آماده و سالم باشه، بریزیم و استفاده کنیم و در برخی موارد خرابش کنیم، شهود: طبیعت در روزهای تعطیلات؛ مدارس نمونه کشوری که ناگهان از هم فروش پاشید و مثال های سیاسی که اینجاها جای گفتن نیست!!)

فروم- سایت- خودمون اینا!
"خوب در جواب این ها همه، یک جمله می گم و اون هم اینکه من خودم دومین طراح سایت و تالار گفتگو مدرسمون بودم که توی جشنواره سایتهای مدارس سمپاد سوم شد و تا آخرین روزهای کارش حدود 2000 نفر کاربر داشت"
من خودمم طراحی وب می کردم، چنین مسابقاتی در سمپاد وجود نداره... (; فقط یکی هست که آموزش پرورش و یکی سازمان فنی حرفه ای و یکی دیگه رو مجله جوان(؟) برگزار می کنه..
احتمالا هم طراحی نکردی فروم رو.. از فروم آماده استفاده کردی.. برادر من، اگه طراحی فروم به این آسونی بود که تا حالا ما ها واسه این سایت یه فروم طراحی کرده بودیم! تا حالا سایت سمپادی ای وجود نداشته که 2000 کاربر داشته باشه.. من از 7 سال پیش این موراد رو دنبال می کردم.

سرباز ها، کاربران
"در ضمن، 1300 نفر که چیزی نیست، به نظر شما 10000000 سرباز امریکایی توی عراق دارن کار درستی می کنن؟؟؟ خسته "
سرباز ها فرمانبردار کسی دیگه ای هستند، ما ها اختیار داریم!

غلط- درست
حرف های تو از دید خودت و هم فکرات درسته.. هیچ کس از ما ها نمی تونه بگه دارس اشتباه می گی :)

بیا..
از این سایت نرو.. وجود تو این جا ضروریه! اینجا مدیران حود کامه ای داره! :پی (دروغ گفتم!)
و تو می تونی در بهتر شدن سایت با نظراتت و انتقاداتت کمک کنی.. چون فکرت با بقیه تو بعضی موارد فرق می کنه و این سایت رو تک بعدی بودن (محمد مطهری فقط یک بعده؟:دال) نجات می ده!

خیلی از مدیران فروم و سایت معذرت می خوام که در مورد اهداف و خود سایت این طور راحت حرف زدم در صورتی که تو حوزه کار های من نیست و به من مربوط نمی باشد!

فاطمه طباطبای

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
مدال المپیاد
فیزیک-ریاضی

به نقل از c3sium.hr843 :
یه مسئله ای...
مگه سمپادی جماعت باید بره بمیره؟
عزیزه من هر کسی یه وقت آزاد واسه خودش داره هرکس هم خوب میدونه چی چرت و پرته چی چرت و پرت نیست. شما اگه فکر می کنی وقتت داره تلف میشه دیگه اینورا نیا باشه؟
منم باحرفات موافقم.هرکسی یه وقت آزاد داره واین که ما از وقت آزادمون برای توی اینترنت رفتن استفاده میکنیم و نمیریم تو خیابونا دنبال ولگردی نشونه ای از سمپادی بودنومونه.
بعدم دلیل نمیشه وقتی کسی سمپادیه روزانه 20 ساعت درس بخونه.ما از بقیه کارای اضافی میزنیم و به اینترنت رفتن اضافه میکنیم.

chatton

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan

به نقل از فاطمه خانم :
منم باحرفات موافقم.هرکسی یه وقت آزاد داره واین که ما از وقت آزادمون برای توی اینترنت رفتن استفاده میکنیم و نمیریم تو خیابونا دنبال ولگردی نشونه ای از سمپادی بودنومونه.
بعدم دلیل نمیشه وقتی کسی سمپادیه روزانه 20 ساعت درس بخونه.ما از بقیه کارای اضافی میزنیم و به اینترنت رفتن اضافه میکنیم.

یه سمپادی باید بتونه با برنامه ریزی به تمام کاراش برسه....نت هم در زندگی امروزه یه بخش مهمی رو تشکیل میده و در کنار درس و تفریحات دیگه بودنش واقعا لازمه...اما اگر کسی هم دوست داشت جور دیگه ای از 24 ساعت شبانه روزش استفاده کنه کسی جلوشو نگرفته....با فاطمه هم کاملا موافقم

bahar_taheri

کاربر فوق‌فعال
شهر
قم

اول اینکه نمی شه یه کم ملایم تر با هم صحبت کنید! [-( بعدم اینکه ایجاد ارتبلط لازمه برنامه ریزی هم که بکنید به همه کاری می رسید و قرار نیست اگه سمپادی شدید زندگی نکنید باید یاد گرفت توانایی ها رو بالا برد تا بیشتر برای با هم بودن وقت داشته باشیمن اگه قرار باشه فقط درس خوند که نمی شه

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

جامعه الکترونیکی سمپادیا .

شما توی جامعه میگردین ، میرین بستنی فروشی ، با دوستاتون وقت میگذرونین ، در مورد چیزای مختلف بحث می کنید ، شاید هم دعوا کنید و ... خیلی چیزها هم یاد میگیرین. یاد میگیرین که چطور فکر مخالف رو تحمل کنید یا با دشمنتون دوست بشین ! افراد حاضر در جامعه رو هم بر مبنای گفته هاشون و رفتارهاشون درجه بندی می کنید.

این طور میشه که شما آمادگی ورود و حضور در جامعه رو به دست میارین.

این جا شکل مجازی یک جامعه هست. اگر گردش با دوستان یا بحث و دعوا باهاشون از نظر شما وقت تلف کردن باشه ، سایت سمپادیا هم باید همین شرایط رو برای شما داشته باشه.

زندگی صرفا در اینکه { بشینی شب تا صبح درس بخونی تا بتونی بری دانشگاه خوب و مدرک بگیری و بری سر کار } نیست ! زندگی خیلی مهارت های دیگه هم میخواد.

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای