Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,042 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2010/3/22 #1 کسی هست؟؟؟
narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/3/22 #2 پاسخ : minesweeperباز های عزیز رکورداتونو هم بگین مثلا بیگینر من 6 ثانیه بود
EhsanJ کاربر فوقحرفهای ارسالها 682 امتیاز 254 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد دانشگاه دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2010/3/22 #3 پاسخ : minesweeperباز های عزیز من رکوردم 7 ثانیه س!البته یه ذره شانسی بود ولی بهترین رکوردم تا به الان بوده!
پاسخ : minesweeperباز های عزیز من رکوردم 7 ثانیه س!البته یه ذره شانسی بود ولی بهترین رکوردم تا به الان بوده!
Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2010/3/22 #4 پاسخ : minesweeperباز های عزیز من که این قدر خنگم! فقط بیگینرشو بلدم بازی کنم!!
Shadow! کاربر حرفهای ارسالها 503 امتیاز 235 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 مشهد شهر مشهد 2010/3/23 #5 پاسخ : minesweeperباز های عزیز از تو تنظیمات میتونین تعداد مین ها رو به 1 کاهش بدین بعد با یک ضرب و در یک ثانیه واسه خودتون رکورد بزنین
پاسخ : minesweeperباز های عزیز از تو تنظیمات میتونین تعداد مین ها رو به 1 کاهش بدین بعد با یک ضرب و در یک ثانیه واسه خودتون رکورد بزنین
narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/3/23 #6 پاسخ : minesweeperباز های عزیز به نقل از Shadow! : از تو تنظیمات میتونین تعداد مین ها رو به 1 کاهش بدین بعد با یک ضرب و در یک ثانیه واسه خودتون رکورد بزنین کلیک کنید تا باز شود... ولی ما داریم از حالت های استاندارد حرف می زنیم راستی میشه رفت تو رجیستری و فایل ماینسوییپر رو ادیت کرد و برای خیلی سختش بزاری 1 ثانیه :)
پاسخ : minesweeperباز های عزیز به نقل از Shadow! : از تو تنظیمات میتونین تعداد مین ها رو به 1 کاهش بدین بعد با یک ضرب و در یک ثانیه واسه خودتون رکورد بزنین کلیک کنید تا باز شود... ولی ما داریم از حالت های استاندارد حرف می زنیم راستی میشه رفت تو رجیستری و فایل ماینسوییپر رو ادیت کرد و برای خیلی سختش بزاری 1 ثانیه :)
ßehianoa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 211 امتیاز 16 2010/4/8 #7 پاسخ : minesweeperباز های عزیز 2 ثانیه ! حالا اسکرین شاتشو آپ میکنم. ولی باور کنید. فقط شانسی بود.
parastoo کاربر نیمهحرفهای ارسالها 222 امتیاز 213 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر طهران مدال المپیاد ریاضی! دانشگاه ؟! رشته دانشگاه معماری! :دال 2010/4/8 #8 پاسخ : minesweeperباز های عزیز 6 ثانیه بیگینر . بعدیش 47 . اخریم 2:32 !
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/4/9 #9 پاسخ : minesweeperباز های عزیز Advanced 97 ثانیه ! جالب ترین بازی کامپیوتری هست که من دیدم
ehsango کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی بروجرد شهر بروجرد مدال المپیاد ریاضی و ادبی 2010/4/25 #10 پاسخ : minesweeperباز های عزیز beginner: 2 intermediate: 37 expert: 145 میتونید با نرم افزار Minesweeper Clone هم بازی کنید. از سایت Minesweeper.com هم رکوردهای جهانیشو نگاه کنید!
پاسخ : minesweeperباز های عزیز beginner: 2 intermediate: 37 expert: 145 میتونید با نرم افزار Minesweeper Clone هم بازی کنید. از سایت Minesweeper.com هم رکوردهای جهانیشو نگاه کنید!