نحوه انتخاب مدیران

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای
سلام به همگی
چند تا سوال دارم(مدیران لطفا جواب بدند):
1 _ مدیران چگونه انتخاب می شوند؟
2_ آیا فعالیت در سایت مبناست؟
3_تعداد موضوعات وپاسخ های ارسال شده مهم است؟
4_خانم آرمیتا ثابتی اشرف و اقای محسن علایی به چه دلیل مدیر داخلی شده اند؟
5_آیا نیازی به مدیران بیشتر است؟
متشکرم.

لطفا به مسائل مربوط به سایت منتقل شود.

*به انجمن مناسب منتقل شد .

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : مدیران جدید؟

مدیران داخلی بعدی کی انتخاب میشن؟
واسه مدیر شدن باید کار خاصی انجام داد؟

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی،کامپیوتر(کوتاه)،ادبیات،شیمی(تنوع؟!)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی

من میشه چندتا سوال در جواب بکنم؟(من مدیر نیستم ولی خب حق جواب دادن دارم!)
احیانا شما با پردیس پاشاخانلو نسبتی دارید!؟
بعدشم،شاید مدیر شدن خانم ثابتی اشرف دلیل بر جواب های پخته ایشون بوده!(نیم پز!)و اینکه خب ایشون جاهای علمی و جاهای فرهنگی بیشتر تلاش میکنن و خیلی دیگه نابغه تشریف دارن!(:D)
ولی خب ما(بنده به شخصه)همه جای سایت رو میریم و جواب میدیم!و فقط به بیس علمیش توجه نمیکنیم!(هر چند که ممکنه جاهای علمی رو بیشتر دوست داشته باشیم!)
مدیران بیشتر رو نمیدونم ولی کلا خیلی در این باره اهمیتی نداره!
هر دو مون سمپادی هستیم و من شما رو از کنجکاوی در این باره منع نمیکنم،ولی آیا واقعا صرورت داره که اینقدر دنبال دلیل بگردید!؟در حد اینکه یک تاپیک باز کنید!؟
کلا گفتم!یک وقت آزرده خاطر نگردیدا!!!

آه راستی اضافه میکنم:دونفر مدیر جدید شدنا؟!چرا به نفر دوم ایراد نمیگیرد!؟و علت مدیریت ایشون رو نمیپرسید!؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

1. در مورد انتخاب مدیران جدید یک شرط اصلی وجود داره، شرط نیاز ! یعنی چی ؟ یعنی این که فروم نیاز به مدیر جدید داشته باشه. با توجه به فعالیت بیشتر سایت و مشغولیت های ما ، احساس می شد که مدیران جدید به سایت اضافه بشن.

2. قطعا فعالیت در سایت مبناست ! ما حتی دوستی هامون رو هم قاطی مسائل سایت نمی کنیم. شما فکر می کنی آقای بذرکار که الان تیم مدیریت اصلی هستند ، از اول با من رفیق بودند؟ خوب نه. من حتی تاحالا ایشون رو ندیدم ! یک زمانی ایشون اومدند توی سایت و مدتی فعالیت کردند و بعدا مدیر شدند. البته اولش مدیر داخلی و بعد تیم مدیریت اصلی.

3. به هیچ وجه. تعداد ارسال به هیچ وجه ارزش نداره توی این سایت. چیزی که توی این سایت ارزش داره طرز تفکر و نگرش افراده. نحوه‌ی نوشتن ، به جا جواب دادن ، درست جواب دادن ، رعایت قوانین ، مشارکت مفید و امثال این ها معیاره. توصیه می کنم اصلا به فکر بالابردن آمار ارسال هاتون نباشید. بلکه به فکر بالابردن شخصیت خودتون توی فروم باشین. این خیلی مهمه. تجربه و هم سویی افکار هم برای مهمه. مثلا همین آقای امینیان که مدیر داخلی هستند یک فروم باز حرفه ای اند. هم سویی افکار هم یعنی اینکه نحوه ی کار و طرز فکر همکارهامون باهامون همخوانی داشته باشه. یکی از دلایلی که خانوم ثابتی اشرف مدیر داخلی شدند این بود که ایشون تا حدود زیادی به طرز فکر ما نزدیک بودند. آقای علیایی هم آدم فعال و باتجربه و مثبتی هستند.

4. در حال حاضر به مدیران انجمنی فعال نیاز داریم. اما تعداد مدیران داخلی و تیم مدیریت اصلی کافیه.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : نحوه انتخاب مدیران

تموم...
تلگرافی...