تغییر که آره ، اما به نظر من - ، بازم تاکید میکنم که به نظر من ...به نقل از احمدرضا.ج :به نظرم این گروه ها که راه بیفته یه تغییری ایجاد میشه اما + هست یا - شک دارم
اگه قرار بود همه بدونن که شما مدیر نبودیبه نقل از یک مدیر :دانستن آنچه میخواهید مهم است اما دانستن چگونه به آن رسیدن مهمتر. شما نمیدونید چطور میخواید محتواسازی کنید.
خوب همه با هم همکاری میکنیم!به نقل از یک مدیر :من میدونم چطور میشه محتواسازی کرد ، اما توان اجراییش رو نداریم. چون زمان و انرژی خفن میخواد.
خب اگر زمان و انرژی داشتیم سعی می کردیم.به نقل از ɱɨἅ¡₭ :خب هر چقدر هم زمان و انرژی بخواد باید سعی کنین!!
بقیه هم کمک میکنن 100%
اول شما پیشنهادتونو بگید ما هم همه ی تلاشمونو می کنیم.به نقل از یک مدیر :خب اگر زمان و انرژی داشتیم سعی می کردیم.
کاربران بعید میدونم حاضر به همکاری واقعی باشند !
به نقل از یک مدیر :خب اگر زمان و انرژی داشتیم سعی می کردیم.
کاربران بعید میدونم حاضر به همکاری واقعی باشند !
به نقل از Dokhtare ariyaE :اول شما پیشنهادتونو بگید ما هم همه ی تلاشمونو می کنیم.
دقیقا!کلی باهتون موافقم.....الان من اینجوریم از اینجا میرم بیرون میگم اه چی شد حالا مثلا؟به نقل از احمدرضا.ج :یه سایت پر محتوا سایتی هست که آدم هر وقت اومد اونجا یه حرفی که توی محیط های روزانه نمی شنوه یاد بگیره یه کاری بکنه که اگر بعدن تنها شد نگه چه قدر زمان هدر دادم؟