بن 7!

• شروع کننده موضوع

ترنم

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
nadaram
دانشگاه
nadara,
رشته دانشگاه
nadara,
درود
شما میگید کارتو با پ.خ انجام بده.من به یکی از مدیرا 3بار در این باره پ.خ زدم جواب نداد
یکی دیگه هم گفت من رفع بن نمیکنم شمارو!
خوب بگید من تا کی باید با این اکانتم بیام؟
اون اکانتم رو میخوام.من کاربر فعالم الان!
صندوق پیغام ها 40تا ظرفیت داره!
یکی جواب منو بده
و لطفا پاک نکنید

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : بن 7!

خداوکیلی کارتونو نیگا کنین؟
یه بار با من و محمد حسین این کارو کردید دیدن هیچ اتفاقی نیفتاده...

حداقل یه دلیلی بیارین؟

به خدا این کارا خیلی سطحش دور از بچه های سمپاده، یعنی واقعا درک ما اینقد پایینه فقط با بن کردن درست میشه؟ حداقل به کاری که کردین فکر کنین یه جوابی بدین... :(

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

کلا مدیرای اینجا حال میکنن بن کنن !

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

فکر کنم جواب شما قبلا داده شده تو اون تاپیک.
اکانت بن شده دائم ، باز نمیشه.

آقای مهراب عمرانی
این سایت یک نمود خیلی خوب از بچه های سمپاده ! به نظر من اون قدرا چیز خفنی نیست که این همه سمپاد سمپاد بکنیم.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به هر حال طرز افکار فرق داره ولی این طرز برخورد واقعا شایسته ی اینجا نیست...به هر حال اون زحمت کشیده بود به اینجا رسیده بود ولی همش به خاطر یه چیز کوچولو از بین رفت...

زندگیم همینه...همیشه یه قویتری پیدا میشه که بتونه بر افراد کوچیک تر یا ضعیف تر زور بگه...چرا این فرد قوی تر کمک نمیکنه؟ حتما باید زورشو به رخ بکشه؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من اسپم ارسال کردن و تند تند تاپیک زدن رو زحمت نمیدونم. همش به خاطر یک چیز کوچولو از بین نرفت. همه چیز جمع شد یک جا و یهو از بین رفت !
بحث زور نیست. جو ندین به بحث. ما نمی تونیم اجازه بدین ادبیات فروم عوض به چنان وضعی کشیده بشه.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

همین الان فروم وضع عالی ای داره؟
وقتی روزانه 10تا تاتپیک راجع به عشق و عاشقی زده میشه، وقتی کاربرا رو هوائن...چطور میتونی اینجوری قضاوت کنی که ادبیات فروم عوض نشده؟ اگه فقط به یه نفر بود با بن کردنش مشکل حل میشد، ولی الان اصلا اینطور نیست...چون واقعا هیچ تغییری حس نمیشه...همه یا افسردن یا اینکه اصلا نمیدونن هدف فروم چیه!

همین اسپمرای با ظاهر مسخره باعث شدن سایت بالا بیاد...وگرنه عضوای عادی چطور میتونن بعد از یه مدت بازم بیان؟ اعضا دوره ای میان و میرن...با اسپمرام برخورد میشه...

ولی دلیل این بن شدن یه چیز دیگست! دلیلی که میدونیمو برای چی داری از همونایی که میدونن پنهان میکنی؟ نگفتم به همه بگو ولی یه سری میدونن و واقعا لازم نیست بزرگ مطرح بشه...ولی واقعا اون چیزی که باعثه باید اینجوری باشه؟ یعنی واقعا منطقیه؟

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

دلیلش چیه؟ شما میدونی بگو ما هم بدونیم !

تاپیک عشق و عاشقی فرقش اینه که توش فحش نیست.

شما پیشنهادی برای درست شدن این وضع داری؟ خیلی رک و روراست بهت میگم. بچه های سمپاد هیچی نیستن. تو این سایت هم صرفا برای تفریح میان و علاقه ای هم به هیچ کار مفیدی ندارن. فقط ادعاشون میشه وگرنه سال به سال هم یک مطلب علمی درست حسابی نمیخونن. یک کار درست حسابی نمی کنن. نهایت کارشون اینه که رمان بخونن. شاید پیش اومد یکی دو تا کتاب علمی خوندن اما در عمل برآیند نشون میده که هیچی بارشون نیست. کاری هم از من ساخته نیست. از این سایت هم ساخته نیست. نهایت بحثی که تو میتونی اینجا ببینی که کمی فکر میتونن بچه ها در موردش بکنن ، مصاحبه اصطحکاک هوا یا برآیند نیروهای جهانه. چون دو سه کلمه در موردش توی کتاب درسی هست.

ما ترجیح میدیم که سایت بالا نیاد ، تا اینکه توسط اسپمر بالا بیاد. فکر نکن ما خیلی حال می کنیم با این سایت. نخیر ! الانشم خیلی متاسفیم برای خودمون که کارمون شده تامین جایی برای وقت تلف کردن.

اکثریت بچه های سمپاد الاف هستند !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

برای چی طرز فکرتو منفی تر از همیشه داری میکنی؟
آدم خودش زندگی خودشو میسازه...

منم میدونم سمپاد مارو مغرور کرده، ولی به چه قیمتی؟ به قیمت افکار منفی تا ابدش؟ تو زندگی و نهایتا بدبختی تو آخرت؟ یعنی واقعا ما به اونجا میرسیم یا فقط با فکر خودمون داریم اونو میسازیم؟
چرا فکر درست حسابی و مثبت برای ایجاد یه حرکت خوب انجام نمیدیم؟ :"چون واقعا دلمون نمیخواد تا شاد باشیم یا افکار شاد داشته باشیم..."
همش به هم زور میگیم، همش میخوایم برتر باشیم، مشهور باشیم ، با دشمنامون بدترین باشیم فقط برای اینکه خودمونو ارزا کنیم که سمپادی هستیم؟
این طرز فکر غلطه چون جذبش میکنیم، باهاش خودمونو بدبخت میکنیم...

هر چی باشیم یه موجودی هستیم که ارادشو داریم...میتونیم هر وقت خواستیم به هر چی میخوایم دست پیدا کنیم...برا چی نمیتونیم؟ چون نمیخوایم و فقط بد نیگا میکنیم...

این طرز فکر آدمه که زندگیشو میسازه...این طرز فکره باعث میشه از هم دور بشیم یا به عنوان سمپادی واحد کنار هم باشیم...پس چرا واقعا میخوایم کنارش بزنیم؟
چون فکرشو میکنیم...

همه چی یه راه حل برای درست شدن داره...ولی هیچ وقت دعوا یا افکار منفی نمیتونه اونو درست کنه چون باعث میشن خراب شه...همون چیزی که ما بهش معتادیم...
هیچ نشدنی وجود نداره، همه چی هست و میشه انجامش داد...حتی میشه این جوو عوض کرد...

حالا یه سوال دارم:
"چطور فرزند کوروش با این اکانتش میتونه ادامه بده ولی با اون نه؟ وقتی که اون هست به عنوان یه موجود پس اگه بخواد کاری انجام بده هر طور بخواد میتونه، دلیلی نداره از یه نقطه باشه! چرا این بسته نمیشه اون باز نه؟"

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از یک مدیر :
یعنی چی؟!
کم تو مدرسه درس میخونیم؟!
کم امتحان داریم؟
کم میزنن تو سرمون؟!
یکی دیگه هم روش!
الاف ما هستیم؟! برین تو کشور های دیگه ببینید چه خبره! نمیدونن ریاضی چی هست اصلن! کشورشون هم پیشرفته تر از ما هست!

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

بله ما الافیم که یه ذره آخر شب یا موقعی که از سر مدرسه میایم می خوایم خستگی در کنیم!
ما الافیم که از سر صبح داریم جزوه می نویسیم و بعد از ظهر یا برای امتحان می خونیم یا تکلیف می نویسیم و بعدش تازه می یایم یه ذره تو سایت!
ما الافیم که که امتحاناتمون از بقیه مدارس سخت تره و باید براش بیشتر زور بزنیم!
ما الافیم که بعد از حل تکالیف مدرسه تازه می ریم سر وقت کارایی که توشون مهارت داریم یا برای یه هدف خاصی انجامشون می دیم!(مثل مطالعه برای المپیاد،نوشتن متون ادبی،برنامه نویسی و...)
و ما در نهایت الافیم که به حرف یکی الاف تر از خودمون اهمیت می دیم و براش شاهنامه می نویسیم!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

قراره به یه نتیجه سر بن شدن یه شخص خاص برسیم...

هر کی یه طرز فکر داره آقای مطهریم فکر میکنه، به خودش موج منفی میده میگه ما همگی الافیم...
خوب طرز فکره نباید مسخره کرد باید درستش کرد...

...حالا بحثو منحرف نکنین تا به یه جواب قانع کننده برسیم...

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

تو تعطیلات علافی حق ماست.....

کاری نداره که شما هم بفرما یه چند روز پیش فقیر فقرای علاف.....

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از مهراب عمرانی :
قراره به یه نتیجه سر بن شدن یه شخص خاص برسیم...
شما که دیدین به نتیجه ی خاصی نرسیدین!

یه نصیحت :آدم 1 بار 2 بار 3 بار اعتراض میکنه! وقتی نتیجه نگرفت دیگه خودش رو سنگ رو یخ نمیکنه!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از Death :
یه نصیحت :آدم 1 بار 2 بار 3 بار اعتراض میکنه! وقتی نتیجه نگرفت خودش رو سنگ رو یخ نمیکنه!

وقتی طرز فکر درست بشه بعدش همه چیز درست میشه...
آدم ناامید به درد نمیخوره، آدمی که فکر کنه الافه به درد نمیخوره چون فکر میکنه داره خودشو بدبخت میکنه زندگیشو خراب میکنه...

الان خیلیا این فکرو دارن ،حالا ما که حداقلش سمپادی هستیم نباید به هم کمک کنیم؟ اینم یه جور گناهه؟ من از اولش بودم و سر سخت تر اونیم که بشه روم اسمی گذاشت...چون امید دارم و نا امید نیستم...

***​

اینو به همه میگم طرز فکرتونو درست کنین...خودتون نمیخواین که نمیشه...جای تاسف داره که نباید خودمون یه روز یرو ببینیم که همه یکی شدن...لعنت به افکار مزاحم و منفی...

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از shahid :
تو تعطیلات علافی حق ماست.....

کاری نداره که شما هم بفرما یه چند روز پیش فقیر فقرای علاف.....
لطفا دیگه این بحثو ادامه ندین !
به نقل از Death :

یه نصیحت :آدم 1 بار 2 بار 3 بار اعتراض میکنه! وقتی نتیجه نگرفت دیگه خودش رو سنگ رو یخ نمیکنه!
آدم اونقدر اعتراض میکنه ، تا به نتیجه برسه ! من تجربه دارم ...

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

به نقل از یک مدیر :

بزنم تو گوشت خون بیاد ؟!
ما الافیم یا تو ؟!
بچه برو پا درست بشین 3 ماه دیگه کنکور داری نشستی پشته میزت هی بن میکنی ؟!
بزنیم از زندگی بنت کنیم ؟! :D

به نقل از یک مدیر :
شما پیشنهادی برای درست شدن این وضع داری؟ خیلی رک و روراست بهت میگم. بچه های سمپاد هیچی نیستن. تو این سایت هم صرفا برای تفریح میان و علاقه ای هم به هیچ کار مفیدی ندارن. فقط ادعاشون میشه وگرنه سال به سال هم یک مطلب علمی درست حسابی نمیخونن. یک کار درست حسابی نمی کنن. نهایت کارشون اینه که رمان بخونن. شاید پیش اومد یکی دو تا کتاب علمی خوندن اما در عمل برآیند نشون میده که هیچی بارشون نیست. کاری هم از من ساخته نیست. از این سایت هم ساخته نیست. نهایت بحثی که تو میتونی اینجا ببینی که کمی فکر میتونن بچه ها در موردش بکنن ، مصاحبه اصطحکاک هوا یا برآیند نیروهای جهانه. چون دو سه کلمه در موردش توی کتاب درسی هست.
در ضمن تو از کجا میدونی ما مطلبه علمی نمیخونیم ؟!
مگه همه چی توی این سایته مسخره خلاصه میشه ؟!
الکی واسه خودت میای حرف میزنی فک کردی استادی؟!
از زمانی که تو تو گهواره داشتی او او میکردی ما بحثه فلسفی میکردیمو دنباله آیندمون بودیم !
فک کردی کی هستی واسه خودت میبری میدوزی ؟!
اینجا همه تو یه بحث علاقه ندارن که بیای باشون بحثه جدی هم بکنی !
اگه سایته مختص به فیزیک یا زیست و این چیزا بود قبول !
اینقدر سایت هست که بار علمیه بالا داره که سمپادیا در مقابلشون چیزی نیست که بخوای بحثه علمی هم بکنی !

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از Channel :
بزنم تو گوشت خون بیاد ؟!
ما الافیم یا تو ؟!
بچه برو پا درست بشین 3 ماه دیگه کنکور داری نشستی پشته میزت هی بن میکنی ؟!
بزنیم از زندگی بنت کنیم ؟! :D
در ضمن تو از کجا میدونی ما مطلبه علمی نمیخونیم ؟!
مگه همه چی توی این سایته مسخره خلاصه میشه ؟!
الکی واسه خودت میای حرفمیزنی فک کردی استادی؟!
از زمانی که تو تو گهواره داشتی او او میکردی ما بحثه فلسفی میکردیمو دنباله آیندمون بودیم !
فک کردی کی هستی واسه خودت میبری میدوزی ؟!
اینجا همه تو یه بحث علاقه ندارن که بیای باشون بحثه جدی هم بکنی !
اگه سایته مختص به فیزیک یا زیست و این چیزا بود قبول !
اینقدر سایت هست که بار علمیه بالای داره که سمپادیا در مقابلشون چیزی نیست !

channel اینطور که تو صحبت کردی فکر کنم اکانتت مثل اکانت قبلی من به علت توهین بن بشه پس از همین الان بهت پیشنهاد میکنم بری یه اکانت دیگه برای خودت بسازی D;

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

پارازیتی ارسل می گردد: دعوا بالا می گیرد...اسپم ها شروع می شود...خشم مدیر ها نازل می شود...همه چیز دست به دست هم خواهند داد تا تاپیک قفل شود.
بیب بیب بیب بیب بیب...!

؟

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از settareh :
پارازیتی ارسل می گردد: دعوا بالا می گیرد...اسپم ها شروع می شود...خشم مدیر ها نازل می شود...همه چیز دست به دست هم خواهند داد تا تاپیک قفل شود.
بیب بیب بیب بیب بیب...!

؟

خب آره
ولی آخرش که چی تا کی میخواییم با مدیر ها شاخ تو شاخ بشیم
مدیر ها چرا یه کم کوتاه نمیان
اینطوری هر دو طرف به مشکل بر میخوریم

بالا