به نقل از محمد مطهری :یا علی ! شما هم می خوای فروم بسازی؟ لطفا هرچی میسازی فروم سمپاد نساز که دیگه واقعا تکراری میشه !
گام ها :
1. مراجعه به شرکت های هاستینگ و خرید دامنه و فضا ( در ابتدای کار 100 مگابایت کافیه)
2. دانلود سیستم فروم و نصب سیستم ( مثل نصب یک برنامه روی ویندوزه فقط باید یک دیتابیس بسازی )
3. تمام !
اطلاعات من زیاد نیست. شما لطفا کامل و گام به گام توضیح بدهید. (اگر می شود)به نقل از محمد مطهری :یا علی ! شما هم می خوای فروم بسازی؟ لطفا هرچی میسازی فروم سمپاد نساز که دیگه واقعا تکراری میشه !
گام ها :
1. مراجعه به شرکت های هاستینگ و خرید دامنه و فضا ( در ابتدای کار 100 مگابایت کافیه)
2. دانلود سیستم فروم و نصب سیستم ( مثل نصب یک برنامه روی ویندوزه فقط باید یک دیتابیس بسازی )
3. تمام !
دست شما درد نکنه. اگر سوالی بود می پرسم.به نقل از محمد مطهری :1. بلدین با ftp کار کنید؟
2. بلدین با file manager در CpanelX کار کنید؟
من توضیخ قبلیم تقریبا کامل بود ! شما امتحان کن هرجاش مشکل داشتی بپرس.
به نقل از محمد مطهری :1. بلدین با ftp کار کنید؟
2. بلدین با file manager در CpanelX کار کنید؟
من توضیخ قبلیم تقریبا کامل بود ! شما امتحان کن هرجاش مشکل داشتی بپرس.
به نقل از مجید :سلام.
من یک هاست رایگان (برای یادگیری و آزمایش) تهیه کردم. اکنون می خواهم سیستم مدیریت محتوای مامبو را روی آن آپلود کنم. اگر می شود بگویید دقیقا باید چکار کنم. من مامبو را دانلود کرده ام و نمی دانم از بین این همه فایل ، کدام را در کجا و چگونه و به چه وسیله ای آپلود کنم. لطفاداهنمایی کنید.
از وب هاست.به نقل از علی.ا.پ :از کجا هاست رایگان گرفتی؟