اون سرزمینا از اول اسمشون انگمار نبوده از موقعی که ویچ کینگ رفت اونجا اونجوری شد انگمار اسم ویچ کینگ موقعی که آدم بوده یه.به نقل از EhsanJ :آها حالا شد! ولی اسم ویچ کینگ انگمار نیست! انگمار اسم سرزمینی هست که ویچ کینگ توش حکومت میکرد. سرزمینای برفی بالای آرنور!
با این که ذاتش خراب بود ولی اگه اون نبود همه چی خراب می شد!من خیلی دلم به حالش می سوزه!بدون اون فرودو اسیر حلقه می شد!به نقل از King Dain II :اسمیگلم خوراک خنده یه!
تقریبا البته تقریبا همه نقش داشتن به قول گندالف اگه شجاعت های شاه برند و شاه دین و شاه تراندویل نبود بهد از پیروزی چیزی از سرزمین میانه باقی نمونده بود.به نقل از MOTAHARE-G :با این که ذاتش خراب بود ولی اگه اون نبود همه چی خراب می شد!من خیلی دلم به حالش می سوزه!بدون اون فرودو اسیر حلقه می شد!
اسمیگل اصلی ترین نقشو بازی کرد تو داستان
من منظورم نبرد برای حلقه بود نه چیز دیگه ای.به نقل از King Dain II :تقریبا البته تقریبا همه نقش داشتن به قول گندالف اگه شجاعت های شاه برند و شاه دین و شاه تراندویل نبود بهد از پیروزی چیزی از سرزمین میانه باقی نمونده بود.
من حالم ازش بهم میخوره!به نقل از King Dain II :اسمیگلم خوراک خنده یه!
منم برا خنده گفتم!به نقل از Death :من حالم ازش بهم میخوره!
در مورد برومیر!صد در صد باهات موافقم!منظورم همون شجاعتی که در پایان داره!...و او مردانه می جنگد!به نقل از The Lich King :به نام خدا
من به شخصه خیلی از مردمان روهان خوشم می یاد، چون بسیار شجاعن و سر نترسی دارن و هیچ وقت عقب نمی کشن و کم نمی یارن، نمونه های بارزشم تئودن و ائومر هستن که شجاعت به صورت بسیار زیبایی به تصویر می کشن.
از گندالف هم به خاطر خیلی چیزا خوشم می یاد که ذکر همشون وقت زیادی رو می بره ولی یکی از بهترین چیزهایی که در گندالف هست، استفاده از عقلش به طور مناسبه.
بورومیر و سائورون هم شخصیت های جالبی دارن، بورومیر در عین اینکه به نوعی خیانت می کنه ولی در آخر شجاعت زیادی از خودش نشون می ده و به قول یک از دوستانو او مردانه می جنگد.)) اما در مورد سائورون باید بگم در کل از شخصیت های منفی خوشم می یاد و از سائورون بیشتر به خاطر داستان نومه نور خوشم اومد که زیرکی خاصی از خودش نشون داد.
برو بابا سائورون نومه نور از بین برد به طور غیر مستقیم ولی واقعا از روهیریما خوشم میاد میدونی ریم آخر روهیریم یعنی اهالی روهان مانند گالادریم ها.فک کنم کوئنایه.به نقل از The Lich King :به نام خدا
من به شخصه خیلی از مردمان روهان خوشم می یاد، چون بسیار شجاعن و سر نترسی دارن و هیچ وقت عقب نمی کشن و کم نمی یارن، نمونه های بارزشم تئودن و ائومر هستن که شجاعت به صورت بسیار زیبایی به تصویر می کشن.
از گندالف هم به خاطر خیلی چیزا خوشم می یاد که ذکر همشون وقت زیادی رو می بره ولی یکی از بهترین چیزهایی که در گندالف هست، استفاده از عقلش به طور مناسبه.
بورومیر و سائورون هم شخصیت های جالبی دارن، بورومیر در عین اینکه به نوعی خیانت می کنه ولی در آخر شجاعت زیادی از خودش نشون می ده و به قول یک از دوستانو او مردانه می جنگد.)) اما در مورد سائورون باید بگم در کل از شخصیت های منفی خوشم می یاد و از سائورون بیشتر به خاطر داستان نومه نور خوشم اومد که زیرکی خاصی از خودش نشون داد.
آره ولی بیشتر درمورد کتاب حرف میزنیم به گفته ی الروند یا گندالف وقتی خردمند عاجز میشه کوچکترین فرد چاره گشا میشه.به نقل از M.M.Z :شخصیت سم واقعا جالبه.
کلامن فکر می کنم یکی از آموزنده ترین نکات این فیلم اینه که کوچکترین و از یاد رفته ترین افراد هم می تونن سرنوشت دنیا رو رقم بزنن و توجه کنین که سم بین همون کوچکترین ها هم یک فرد پایین دست(باغبون)حساب می شد.