نیاز به نظردهی!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس
به نظره شما کدوم یکی از اشخاص بزرگ فلسفه راجع به فلسفه درست میگن و شمام م3 اوناید؟
فلسفه در نزد ابن سينا و يا ملاصدرا يعني علم به وجود و اوصاف آن، يا نزد كانت فلسفه يعني تامل عقلاني در باب شناخت و معرفت انسان و يا فلسفه نزد ويتگنشتاين يعني تحقيق و تامل در باب زبان و ... افلاطون وجود موجود را ماهيات ثابته و ارسطو منشايت اثر و دكارت من متفكر دانسته و كانت مابعدالطبيعه را متعلق به ماهيت بشر خوانده و آن را منحصر در نقادي شناسايي انگاشته و هگل فلسفه را بكلي از معناي يونانيش كه حب دانايي است دوره كرده و آن را عين دانايي و دانندگي مطلق دانسته است.
؟

پاسخ : نیاز به نظردهی!!!

http://www.lifeofthought.com/b1.htm
این سایت خیلی خوب فلسفه رو توضیح داده .اگه حو3له ندارید تا خلاصه کنم؟

به نقل از ElAhE.M :
http://www.lifeofthought.com/b1.htm
این سایت خیلی خوب فلسفه رو توضیح داده .اگه حو3له ندارید تا خلاصه کنم؟
به هیچ وجه حوصله ندارم ! آخه الان یه رب به دوئه ! بعد بیام بحث فلسفی ! بی خیال ! :)) :)) :)) خلاصش کن کوتاه و مفید در یک خط بنویس ! من بیام نظر بدم ! با تشکر ! ;D

به نقل از ElAhE.M :
به نظره شما کدوم یکی از اشخاص بزرگ فلسفه راجع به فلسفه درست میگن و شمام م3 اوناید؟
فلسفه در نزد ابن سينا و يا ملاصدرا يعني علم به وجود و اوصاف آن، يا نزد كانت فلسفه يعني تامل عقلاني در باب شناخت و معرفت انسان و يا فلسفه نزد ويتگنشتاين يعني تحقيق و تامل در باب زبان و ... افلاطون وجود موجود را ماهيات ثابته و ارسطو منشايت اثر و دكارت من متفكر دانسته و كانت مابعدالطبيعه را متعلق به ماهيت بشر خوانده و آن را منحصر در نقادي شناسايي انگاشته و هگل فلسفه را بكلي از معناي يونانيش كه حب دانايي است دوره كرده و آن را عين دانايي و دانندگي مطلق دانسته است.
؟
دوست گلم
لطفا مورد به مورد از هم جدا کن مثلا بنویس 1- ابن سینا: ... 2- ارسطو: ... و ... اینجوری من به خورده گیج شدم و نفهمیدم کدوم نظر دقیقا مال کیه؟

آره! منم قاطی کردم.

فکر میکنم ویتگنشتاین قشنگ تر گفته.
سایت هم خوب بود یه سری حرفاش سخت درک بود و یه سری خوب.

فکر کنم بهتره عنوان تاپیک عوض بشه تا کاربر بدونه داره وارد چه عنوانی می شه!

خوندن عبارت "نیاز به نظر دهی" چه کمکی می تونه به من بکنه؟! :D

من خودم، ارسطو و بعد، سقراط رو خیلی قبول دارم. از فیلسوفای جدید هم کسی به ذهنم نمی رسه.

به نظر من كه فلسفه فقط ملاصدرايي

بدون شك فلسفه كانت رو ترجيه ميدم

شاید اگه بشه ترکیبی از ایده آلی ک افلاطون داشت رو قاطی کرد با نظام اخلاقی کانت و نقد و شکاکی محض نیچه ب اخلاق بتونیم ب ی کعبه ی آمالی برسیم 8-^

Back
بالا