برا رسکیو بچه ها فکر کنم را انداختن . ADJD بود یا TSl 230 یادم نیست . ولی از بهترین ها اینا هستن . باید دیتاشیتش رو بگیری بخونی . خیلی سخت جواب میدن . مثلا باید یه مکان کاملا ایزوله و رنگت هم باید در فاصله 6 میلی متری سنسور قرار داشته باشه یا یه چیز تو این مایع ها !
مایع دیکه؟!
به نظر من برای رباتای امدادگر ADJD اصلاْ سنسور خوبی نیست چون اولاْ ولتاژ کاریش ۳.۳ ولته که مشکل ساز میشه براتون
دومین قضیه رو هم آقا سینا کفت!
ولی TCL230 خیلی سنسور خوبیه و خیلی خوب جواب میده بهترین راهی هم که به نظر خودم میرسه اینه که با LDR تقسیم ولتاژ ببندین بدید به ADC سه تا LED قرمز سبز آبی هم می خواید که بینش سوییچ کنید.
اون نقره ایه رو که خیلی راحت میشه با adc خوند !! کاری نداره!! رنگ هم بستگی داره کجا بخوای استفاده کنی!! اما سنسور رنگ ها تا اونجایی که میدونم اعصاب خورد کنن !! تو هر شرایطی جواب نمیدن!!
خيلي ممنون بخاطر راهنمايي تون. آنوقت علت اين كه دروازه ها به رنگ آبي وزرد هستند چي هستش؟ كسي از اين موضوع اطلاعي داره؟
يك سوال ديگه هم دارم. واسه سيستم هاي مختلفي كه استفاده ميكنيم( سيستم شوت،سيستم فاصله ياب و ...) بايستي همه قسمت هارو خودمون بسازيم يا استفاده از ماژول هاي مختلف هم امكان پذيره ؟
اون رنگ ها واس پردازش تصویره!
و تشخیص دروازه خودی و حریف!
که از قبلنا مونده!
ولی الان کمتر استفاده میشه!
می تونی استفاده کنی اما با دوربین نه سنسور! چون فاصله ت باش متغیره!
2-2) ساختار:
روباتها باید منحصرا توسط اعضای دانشآموز تیم ساخته شده باشند. مربیان، والدین، معلمان و یا شرکتها نباید در ساخت و مونتاژ روبات نقشی داشته باشند.
در ساخت و ساز روبات استفاده از کیتها و ساختارهای بلوکی دیگر مجاز است. به شرطی که برای کمیته فنی مشخص شود که ساختار اساسی روبات، توسط دانشآموزان طراحی شده باشد. این بدان معنا است که تیمها مجاز هستند کیتهای تجاری را مورد استفاده قرار دهند اما این کیتها باید به مقدار قابل ملاحظهای توسط تیم تغییر یافته باشد. به عبارت دیگر اعمال دقیق دستورات دفترچه راهنمای کیت آموزشی برای ساخت و مونتاژ روبات و یا تعویض قطعات غیر اساسی، تغییر قابل ملاحظه محسوب نمیگردند.
از جمله موارد تخلف میتوان به استفاده از کیتهای تجاری که تنها به یک روش قابل مونتاژ باشند یا اینکه روباتهایی یکسان در تیمهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد و یا روبات از تیم دیگری گرفته شده باشد، اشاره کرد.
روباتها باید به گونهای طراحی و ساخته شده باشند که توسط کاپیتان تیم و به تنهایی و بدون کمک از دیگران بتوانند راهاندازی شوند.
رنگ سبز تو امدادگر خداییش دهن مارو سرویس کرد. سنسور adjd جواب میده دقیق یعنی rgb رنگ رو میده اما فاصله باید کم باشه با زمین که میشه با روش های مکانیکی کاری کرد که به زمین نزدیک باشه و مشکلی پیش نیاد. اما پیشنهاد میکنم بری سراغ روش های ابتکاری . والا ما که نتونستیم با adc سبز رو بخونیم .اما یه تیم دیگه همشهری میخوند راحت!!! بعد با led و فتوسل و فیلتر رنگ هم تست کنید شاید جواب بده اگه نه میشه کلک زد !!! ما adc سبزمون نزدیک سیاه بود . میتونی سبز رو سیاه در نظر بگیری طبق قوانین خوارزمی میتونی حالتهای مصدوم سبزو حدس بزنی همشو بخونی . اپن رو نمیدونم دیگه قوانین رو نخوندم.