قفل شدن کامپیوتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پگاه 1717
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
الان 2 3 روزه کامپیوتر ما یه چیزیش شده

اولا روشن میشد و کار میکرد بعد یهو بعد 2 3 ساعت یه صدای تیک میداد و کلا قفل میکرد. هم ماوس هم کیبرد. حتی با دکمه ی اصلی هم خاموش نمیشد فقط میشد restart کرد.

در مرحله بعد کامپیوتر روشن میشد ولی هنوز 1 دقیقه نشده بود باز قفل میکرد.

الان دیگه اصلا بالا نمیاد. همون اول که مینویسه windows قفل میکنه و دیگه هیچی خاموش هم نمیشه باید از برق کشید بیرون!

مشکل چیه؟ کاری میشه کرد؟ اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه کمکی بکنین ;D

پاسخ : قفل شدن کامپیوتر

هیچکس نظری نداره؟ خیلی اعصاب خورد کنه اینطوری... :(

کامپیوتر من هم یه زمانی مثل مال شما خاموش نمیشد و فقط باید از پشت اون دکمه ی پاورش رو می زدم تا خاموش می شد . اگه مال شما هنگ هم می کنه احتملاً یه مشکل سخت افزاری دیگه هم داره که حدس میزنم مشکلش یا از رمه یا از هارد .
کامپیوتر من که بعد دو یا سه هفته ، وقتی روشنش کردم پاورش سوخت و مثل اونایی که برق میگیردشون قیافه ام سیاه شد . ;D

الان اون دکمه پاور هم جواب گو نیست! فقط باید از برق کشید بیرون...

یعنی اینم میسوزه....؟؟ :((

نه بابا ! این حرفا چیه ! یه ویندوز ساده عوض کن درست میشه ! همین ! برا منم 1 بار اینجوری شد ! البته نه به این شدت چون خاموش میشد ! اگه قطعاتت سالم باشن با یه ویندوز حله , اگه نباشن هم که خوب یه بحث دیگس

به نقل از SOUL KEEPER :
نه بابا ! این حرفا چیه ! یه ویندوز ساده عوض کن درست میشه ! همین ! برا منم 1 بار اینجوری شد ! البته نه به این شدت چون خاموش میشد ! اگه قطعاتت سالم باشن با یه ویندوز حله , اگه نباشن هم که خوب یه بحث دیگس
صدای تیکی که میاد احتمالاً نشون دهنده ی مشکل سخت افزاری هستش ... فکر نکنم با یه ویندوز حل بشه ، تازه بکاپ هم نمیشه گرفت . اگه نیازی به بکاپ گیری نیست ، نصب کردن دوباره ی ویندوز می تونه گزینه ی خوبی باشه .

به نقل از TnT :
صدای تیکی که میاد احتمالاً نشون دهنده ی مشکل سخت افزاری هستش ... فکر نکنم با یه ویندوز حل بشه ، تازه بکاپ هم نمیشه گرفت . اگه نیازی به بکاپ گیری نیست ، نصب کردن دوباره ی ویندوز می تونه گزینه ی خوبی باشه .
این صداها 90% مواقع به خاطر قطعات نیست ! یه خاطر کیسه ! مثلا" من خودم همینجوری عادت دارم هر از گاهی یه لگد به کسیم بزنم ! ;D خوب این کار هم باعث میشه هاردم بسوزه هم ابن که جای یه سری قطعات تکون می خوره و این صداها رو بوجود میاره ! ویندوز که تموم شد می تونی یه دقیقه کیسو باز کنی بعد یه دستی به قطعات بزنی حل میشه ! فک نمی کنم مشکل حادی باشه .

به نقل از SOUL KEEPER :
این صداها 90% مواقع به خاطر قطعات نیست ! یه خاطر کیسه ! مثلا" من خودم همینجوری عادت دارم هر از گاهی یه لگد به کسیم بزنم ! ;D خوب این کار هم باعث میشه هاردم بسوزه هم ابن که جای یه سری قطعات تکون می خوره و این صداها رو بوجود میاره ! ویندوز که تموم شد می تونی یه دقیقه کیسو باز کنی بعد یه دستی به قطعات بزنی حل میشه ! فک نمی کنم مشکل حادی باشه .
فکر نکنم روحیه ایشون با لگد زدن به کیس سازگار باشه . تازه اون صدایی که شما میگی ، عین صدای قولنج هستش . صدای تیک با این فرق داره فکر کنم ...
پ . ن : وقتی هاردت سوخت چجوری کامپیوتر رو دوباره راه میندازی ؟!!

بکاپ رو ترجیحا بهش نیازه...!! آخه یه سری چیزا رو میخوایم...

به نقل از TnT :
فکر نکنم روحیه ایشون با لگد زدن به کیس سازگار باشه . تازه اون صدایی که شما میگی ، عین صدای قولنج هستش . صدای تیک با این فرق داره فکر کنم ...

درسته!! من روحیاتم اصلا با این جور کارا سازگار نیست ;D ;D

صدایی که میده مثل وقتیه که میخوایم با دایل آپ وصل شیم نمیشه ، که انگار یه چیزی قطع میشه... اون طوریه تقریبا...

به نظر میاد مشکل همون سخت افزاری باشه...

به نقل از TnT :
خب با یه بار لگد زدن که نمی سوزه ! در طی یک دوره ی چند ماهه ! می سوزه ! تازه اونم بستگی به لگدت داره ! من یه جوری می زنم که نسوزه ! ولی می زنم چون لازمه !
من به روحیش کار ندارم ! خب بالاخره ممکنه کیس تکون بخوره یا نه ؟!
به نقل از peg0a2h1 :
بکاپ رو ترجیحا بهش نیازه...!! آخه یه سری چیزا رو میخوایم...

درسته!! من روحیاتم اصلا با این جور کارا سازگار نیست ;D ;D

صدایی که میده مثل وقتیه که میخوایم با دایل آپ وصل شیم نمیشه ، که انگار یه چیزی قطع میشه... اون طوریه تقریبا...

به نظر میاد مشکل همون سخت افزاری باشه...
با این که من هنوز هم فک نکنم ! ولی باز می تونی یه دور اول بازش کنی ببینی اگه مورد خاصی نیست ببری یه خدمات کامپیوتری ! ;D ( واقعا" عجب کمکی ! ) در ضمن چون بالاخره هنوز سیستم بالا میاد ! فقط ممکنه هاردت بدسکتر(املا؟) شده باشه ! نهابت کار همینه ! که بازم میشه اطلاعاتت رو حفظ کنی !

Back
بالا