آب جوش

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,103
امتیاز
5,600
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
یه سوال
مگه با افزایش فشار، دمای جوش آب بالا نمیره؟؟ (واقعا زشته یه دانش آموز پیش دانشگاهی اینو یادش نباشه هااااا. برا خودم متاسفم X-( )
اگه میره، پس چرا وقتی در یه ظرف آب رو میزاریم، زودتر جوش میاد؟؟
اگرم نمیره، یکی بگه به من، که ... ;D
 
پاسخ : آب جوش!!!

شاید چون مانع بخار شدن آب میشیم و در نتیجه آب سریع تر به دمای جوش می رسه.البته فکر نمی کنم زیاد فرقی بکنه
 
پاسخ : آب جوش!!!

ببین عزیز وقتی در ظرف اب رو میزاری همون جوری که عرفان گفت نمی زاری اب بخار شه و اب با جایی بغیر از منبع گرمایی ما تبادل گرما نمیکنه ما اگه درش باز باشه با هوای روی خودش تبادل گرمایی داره
 
پاسخ : آب جوش!!!

ای آقا
بالاخره آب که بخار میشه، بخارش هم که خارج نمیشه
پس بالاخره فشار بالا میره دیگه
نمیره؟
 
پاسخ : آب جوش!!!

فشار بالا میره ، نقطه جوش هم بالا میره ولی چون که در بسته است و گرما خارج نمیشه ، گرما تو کل مجموعه میمونه و باعث میشه زودتر به جوش بیاد...
 
پاسخ : آب جوش!!!

خب اگه درش باز باشه که هی دما میاد بره بالا , دمای محیط نمیزاره ! تا متعادل شه و بعد باز بره بالا کلی طول میکشه . درشو می زارن که دمای محیط تأثیر نذاره ( یا حداقل تأثیر رو داشته باشه ! )
 
پاسخ : آب جوش!!!

به نقل از Hespride :
یه سوال
مگه با افزایش فشار، دمای جوش آب بالا نمیره؟؟ (واقعا زشته یه دانش آموز پیش دانشگاهی اینو یادش نباشه هااااا. برا خودم متاسفم X-( )
اگه میره، پس چرا وقتی در یه ظرف آب رو میزاریم، زودتر جوش میاد؟؟
اگرم نمیره، یکی بگه به من، که ... ;D
من این رو از آقای دهدشتی پرسیدم روز آخر ...
گفتش که بله ...
در نباشه زودتر به جوش می آد ... (هر چند خیلی تو اون مجموعه کوچولو تاثیری نداره ...)
اما در می گذارن که آب بیشتر گرم بشه و زمان بیشتری طول بکشه که به جوش بیاد تا سختی آب کم بشه که برای چایی و ... بهتر باشه ...
حالا اطلاعات تکمیلی رو یه روز برو مدرسه از خودش بپرس ...
 
پاسخ : آب جوش

باشه
مرسی از همه که نظر دادن :چشمک
 
Back
بالا