- شروع کننده موضوع
abjzb70
کاربر نیمهحرفهای
- شهر
- تهران
alivechem.com یکی از بهتزین سایتاستبه نقل از ali_f :فک کنم این سایتا سایتای بدی نیستن :
alivechem.com برای دانلود بعضی از کتب دانشگاهی و .....
chemyazd.com که راجع به مباحث کتب درسی و ......... است
soltanieh.blogfa.com که برای المپیاد وبلاگ خوبیه ............
بد نیس ولی انقدم که شما میگین کامل نیس ............ کتابای تجزیه اش که جالب نبود .................به نقل از mj chemist :alivechem.com یکی از بهتزین سایتاست
اینجا یه دیتابیس جالب هست ولی انگار فقط شامل واکنشهای گازی میشه.به نقل از Dorna :کجا میتونم یه لیست از انرژی اکیتواسیون های واکنش های مختلف پیدا کنم؟
به نقل از نــيما :این سایت یکی از بهترین سایت ها برای سوالات و مشکلات و مطالب مرتبط با شیمی مقطع متوسطه و پیش دانشگاهی و همینطور مسائل عمومی کنکور هستش !
مدیر و مسئول این سایت جناب آقای محمدی از بهترین اساتید شیمی مشهد و مدرس شیمی پیش دانشگاهی مرکز شهید هاشمی نژاد 1 مشهد هستن .
میتونین هر سوالی داشتین از ایشون از طریق سایتشون بپرسین تا راهنمایی تون کنن .
توصیه میکنم حتما سعی کنین از ایشون استفاده کنین . به خصوص اگر احیانا اساتید خوبی توی مدرسه یا مرکزتون ندارین میتونین از ایشون کمک بگیرین .
× نکته ی خیلی جالب اینجاست که آدرس سمپادیا رو هم توی بخش " لینک های مفید و جذاب " صفحه ی اول سایتشون گذاشتن !!!!
تازه دیدم !!
چاپ ماهان خیلی قدیمی نیست ............... راحت میشه پیداش کرد .........به نقل از sara.n :کتاب های مورتیمر ، سیلبربرگ و شیمی عمومی ماهان (البته اگه پیداش کنی چون چاپش قدیمیه ) مراجع خوبی هستن برای شیمی