حذف انجمن فناوري....

آيا با حذف انجمن فناوري موافقيد؟

• بلي

رای‌ها: 4 28.6%
  • خير

رای‌ها: 10 71.4%

• رای‌دهندگان
    14
  • شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام دوستان
من به عنوان مدير انجمن فناوري پس از اين كه ديدم بسياري از كاربران سايت فرق بين فناوري و خلاقيت رو متوجه نيستند و تمامي تاپيك هاي مربوط به انجمن فناوري رو در انجمن خلاقيت ميزنند به مدبران درخواست دادم تا اقدام به تركيب اين انجمن با انجمن خلاقيت بكنند....
ولي پس از چند روز بعضي از كاربران درخواست دادن براي شروع به كار دوباره اين انجمن....
من هم اين نظرسنجي رو درست كردم تا ببينم نظر بقيه كاربرا چيه.....
خواهشا هر كدوم از گزينه ها رو انتخاب مي كنيد دليلتون رو هم بگيد....
و اگر پيشنهادي براي متوجه ساختن كاربرا براي فرق بين اين دو انجمن داريد حتما بيان كنيد.... :D

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
پاسخ : حذف انجمن فناوري....

منظورت از حذف انجمن فناوری ادقام با خلاقیته دیگه ، نه؟!

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

من موافق نیستم :
خلاقیت با اخبار فناوری 180 درجه فرق میکنه : خلاقیت اینه که اگه یکی خودش یه پیشنهاد داره برای فناوری ، بگه ، اما اخبار فناوری برای اینه که ، فناوری های روز دنیا رو به اطلاع هم برسونیم ...
متاسفانه الآن انجمن خلاقیت ما همش کپی پیسته ، از خلاقیت های افراد دیگه ! در واقع 90 % یا شاید بیشتر از تاپیکای خلاقیت ، اخبار فناوری هستن ...

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از عـلــــــــــــي :
سلام دوستان
من به عنوان مدير انجمن فناوري پس از اين كه ديدم بسياري از كاربران سايت فرق بين فناوري و خلاقيت رو متوجه نيستند و تمامي تاپيك هاي مربوط به انجمن فناوري رو در انجمن خلاقيت ميزنند به مدبران درخواست دادم تا اقدام به تركيب اين انجمن با انجمن خلاقيت بكنند....
ولي پس از چند روز بعضي از كاربران درخواست دادن براي شروع به كار دوباره اين انجمن....
من هم اين نظرسنجي رو درست كردم تا ببينم نظر بقيه كاربرا چيه.....
خواهشا هر كدوم از گزينه ها رو انتخاب مي كنيد دليلتون رو هم بگيد....
و اگر پيشنهادي براي متوجه ساختن كاربرا براي فرق بين اين دو انجمن داريد حتما بيان كنيد.... :D
خودتم رای بده لطفا !

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Dokhtare ariyaE :
منظورت از حذف انجمن فناوری ادقام با خلاقیته دیگه ، نه؟!
آره....
ولي همون بهتره بگيم حذف....

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

آره....
ولي همون بهتره بگيم حذف....
من با mgh nano موافقم! خلاقیت با فناوری فرق داره!!!
خلاقیت یعنی با چیزای ساده بیام یه چیزای باحال و به درد بخور درست کنیم یا از خودامون تز بدیم ولی فناوری بیشتر با پیشرفت علمه و...!!

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Dokhtare ariyaE :
من با mgh nano موافقم! خلاقیت با فناوری فرق داره!!!
خلاقیت یعنی با چیزای ساده بیام یه چیزای باحال و به درد بخور درست کنیم یا از خودامون تز بدیم ولی فناوری بیشتر با پیشرفت علمه و...!!
منم با حرفش موافقم....
ولي توجيح كردن كاربرا كار حضرت فيله....!!!!

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

خب ، اگه کسی اینجا حرف ما رو نمیفهمه یا باهاش مخالفه ، بیاد بگه ، تا توجیحش کنیم ! لطفا ...

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
:O نیما این شوخی بود دیگه؟
قیافه اش میخورد جدی گفته باشم ؟!؟!؟ :D
به نقل از GCD :
نه دیگه، هنوزم نیافتاده:
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه

& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه
مدیر انجمن خلاقیت ما هم همین الان همون شخصیه که شما میگی !
خب چرا الان از این کارا نمیکنه ؟!؟!؟!؟ :D
شما خب خودت برو بهش پیشنهاد بده و نظراتت رو بگو بنده مطمئنم ایشون حرف شما رو گوش میده !! :D
اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم
نيما جان و فرشيد جان خواهش اگه ميخوايد بحث كنيد بريد تو تاپيك حذف انجمن فناوري....
علی جوون تو چی میگی دیگه بابا !! وسط معرکه واسه تاپیکش هی تبلیغات میکنه !! :D
ولی چون خیلی دوست دارم و دیروزم تفلدت بود اودم اینجا دیگه !! :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
قیافه اش میخورد جدی گفته باشم ؟!؟!؟ :D
ولله از تو بعید نیست!
به نقل از نــيما :
مدیر انجمن خلاقیت ما هم همین الان همون شخصیه که شما میگی !
خب چرا الان از این کارا نمیکنه ؟!؟!؟!؟ :D
شما خب خودت برو بهش پیشنهاد بده و نظراتت رو بگو بنده مطمئنم ایشون حرف شما رو گوش میده !! :D
اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم
من چه میدونم چرا اینجا نمیکنه!
ولی واسه این کار اول از همه باید کل تاپیکایی که "اخبار تکنولوژِی" هست به جای خودش بره
شاید تو سمپانت اینجوری کرد بخاطر اینکه خلاقیت کاملا از تاپیکای خبری پاک بود!

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
ولله از تو بعید نیست!من چه میدونم چرا اینجا نمیکنه!
ولی واسه این کار اول از همه باید کل تاپیکایی که "اخبار تکنولوژِی" هست به جای خودش بره
شاید تو سمپانت اینجوری کرد بخاطر اینکه خلاقیت کاملا از تاپیکای خبری پاک بود!
فزشید یه چیزی نگو یه چیزی بگم باز !!! :D
آخرش سره این موضوع میترسم کتک کاری مون بشه هــــا !!! :D
من با مدیر انجمن خلاقیتمون صحبت میکنم اگر ایشون اظهار علاقه ای کردن برای اینکه انجمن رو به اون چیزی که هم من و هم شما دوست داریم به اون برسیم تبدیل کنن حتما باهاشون همکاری میکنیم ! :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
فزشید یه چیزی نگو یه چیزی بگم باز !!! :D
آخرش سره این موضوع میترسم کتک کاری مون بشه هــــا !!! :D
من با مدیر انجمن خلاقیتمون صحبت میکنم اگر ایشون اظهار علاقه ای کردن برای اینکه انجمن رو به اون چیزی که هم من و هم شما دوست داریم به اون برسیم تبدیل کنن حتما باهاشون همکاری میکنیم ! :D
عمو اگه چیز بده، چیز، چیز بده یکم از اون چیز بده بده به ما یه ذره
حاج الان من و 4 نفر دیگه میگیم خلاقیت باید درست و حسابی شه! مشکل چیست؟
& شما و دیگر مدیران بیخود میکنید همکاری نکنید! (البته شرمنده ها!)

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
عمو اگه چیز بده، چیز، چیز بده یکم از اون چیز بده بده به ما یه ذره
حاج الان من و 4 نفر دیگه میگیم خلاقیت باید درست و حسابی شه! مشکل چیست؟
& شما و دیگر مدیران بیخود میکنید همکاری نکنید! (البته شرمنده ها!)
اون چیزت که نفهمدیم دقیقا چه چیزی بوده !!! :D
ولی مشکل ما اینه که میگیم ما وقت اینکه بخوایم انجمن خلاقیت رو اونجوری که باید باشه تبدیل کنیم نداریم
اگر مدیران انجمن خلاقیت که شما خودتم میگی این کار وکردن تو سایتت همت این کارو داشتن همینطور که گفتی ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم ازشون حمایت کنیم و هر کمکی از دستمون بربیاد انجام بدیم !
فرشید جان من حرف خاصی نمیزنم باورکن ! الانم نمیخوام باهات دعوا کنم که هی بخوای مخالفت کنی !! :D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
اون چیزت که نفهمدیم دقیقا چه چیزی بوده !!! :D
ولی مشکل ما اینه که میگیم ما وقت اینکه بخوایم انجمن خلاقیت رو اونجوری که باید باشه تبدیل کنیم نداریم
اگر مدیران انجمن خلاقیت که شما خودتم میگی این کار وکردن تو سایتت همت این کارو داشتن همینطور که گفتی ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم ازشون حمایت کنیم و هر کمکی از دستمون بربیاد انجام بدیم !
فرشید جان من حرف خاصی نمیزنم باورکن ! الانم نمیخوام باهات دعوا کنم که هی بخوای مخالفت کنی !! :D
نیما فعلا حوصله ندارم جواب بدم، باشه بعدا
فقط خلاصه حرفم همینه که خلاقیتتون قهوه ای هست & بو میده
درستش کنین

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

اولا : هم به نیما میگم هم به فرشید (به عنوان یه دوست) ، با دعوا کارو بدترش میکنین ، حرف زدنتونو درست کنین لطفا ...
من نمیدونم کلا چرا نمیگیرم که نیما چی میگه ؟؟؟
"اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم" مدیر انجمن باید تصمیم بگیره ؟؟؟ کاربرا این وسط حقی ندارن که اگر ایشون موافقت کرد ، تو حمایت میکنی ؟
"ولی مشکل ما اینه که میگیم ما وقت اینکه بخوایم انجمن خلاقیت رو اونجوری که باید باشه تبدیل کنیم نداریم" یه طوری حرف میزنی ، انگار این سایتو دادن دستت و بهت گفتن تو 2 روز رو به راش کن ! وقت برا چی نداری برادر من ؟ مگه اینجا محدودیت زمانی هست ؟
من بد برداشت میکنم یا نیما داره بد منظورشو میرسونه ؟ یکی اینو ترجمه کنه لطفا ! "اگر مدیران انجمن خلاقیت که شما خودتم میگی این کار وکردن تو سایتت همت این کارو داشتن همینطور که گفتی ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم ازشون حمایت کنیم و هر کمکی از دستمون بربیاد انجام بدیم !"

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

افرادی که هم میگن موافقن ، دلیل بیارن لطفا

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از یک مدیر :
به نظر من بیخیال فناوری بشین. یعنی اصل کلا بیخیال اینکار بشین که از سایت های دیگه مقاله بریزیم تو این سایت. به تاپیک هایی فکر کنید که فکر میخواد و نتیجه مفید داره.
اینو توی تاپیکه قبلی گفتن ، گفتم بیارمش اینجا !

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از mgh-nano :
اولا : هم به نیما میگم هم به فرشید (به عنوان یه دوست) ، با دعوا کارو بدترش میکنین ، حرف زدنتونو درست کنین لطفا ...
من نمیدونم کلا چرا نمیگیرم که نیما چی میگه ؟؟؟
"اگه واقعا تشخیص میده که این بحث ها هیچ فایده ای نداره و اگه میخواست همت کنه و خلاقیت واقعی رو شروع کنه تو انجمن من به شخصه کاملا حمایت میکنم" مدیر انجمن باید تصمیم بگیره ؟؟؟ کاربرا این وسط حقی ندارن که اگر ایشون موافقت کرد ، تو حمایت میکنی ؟
"ولی مشکل ما اینه که میگیم ما وقت اینکه بخوایم انجمن خلاقیت رو اونجوری که باید باشه تبدیل کنیم نداریم" یه طوری حرف میزنی ، انگار این سایتو دادن دستت و بهت گفتن تو 2 روز رو به راش کن ! وقت برا چی نداری برادر من ؟ مگه اینجا محدودیت زمانی هست ؟
من بد برداشت میکنم یا نیما داره بد منظورشو میرسونه ؟ یکی اینو ترجمه کنه لطفا ! "اگر مدیران انجمن خلاقیت که شما خودتم میگی این کار وکردن تو سایتت همت این کارو داشتن همینطور که گفتی ما هم وظیفه ی خودمون میدونیم ازشون حمایت کنیم و هر کمکی از دستمون بربیاد انجام بدیم !"
راستش من خودمم نمیخواستم با فرشید الکی بحث کنم !!
من گفتم هرکسی که بخواد اینکار رو شروع کنه برای مدیران ارزش داره و ازش حمایت میکنن
بعد فرشید گفت کسی که بخواد همچین تغییری بده باید مدیر انجمن خلاقیت باشه
منم گفتم پس به مدیران انجمن خلاقیت که قبلا در سایت دیگه ای اون چیزی که فرشید میگه رو ایجاد کردن میگیم که اگر میتونن همچنی کاری بکنن
منم که گفتم وقت ندارم دلیلش این بود که اینکاری که شما دارین میفرمایین بنا به تجربه ی قبلیم و تلاش قبلیم تو اون انجمن میدونم خیلی وقت و انرژی لازم داره و منم الان به شخصه در اون حد توان ندارم که بخوام یه نفره اون انجمن رو تغییرش بدم اینم نه از رو غرور گفتم و نه از روی کلاس !! به جان خودم منم دانش آموزم !! تازه کار های همایش رضا صادقی هم کلیش مونده که باید انجام بدم !!
نمیدونم فکرکنم من بد منظورم رو واقعا رسوندم !
خلاصه ی حرف من ! من خودمم خیلی دوست دارم انجمن خلاقیت اینجوری که شما میگین باشه و هرکس هم وقتش رو داشت که براش وقت بزاره من سپاس گزارش هستم و قدردان اون زحماتش خواهم بود . و خودمم در این راه هر کمکی که بتونم بکنم رو دریغ نمیکنم .

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

به نقل از نــيما :
راستش من خودمم نمیخواستم با فرشید الکی بحث کنم !!
من گفتم هرکسی که بخواد اینکار رو شروع کنه برای مدیران ارزش داره و ازش حمایت میکنن
بعد فرشید گفت کسی که بخواد همچین تغییری بده باید مدیر انجمن خلاقیت باشه
منم گفتم پس به مدیران انجمن خلاقیت که قبلا در سایت دیگه ای اون چیزی که فرشید میگه رو ایجاد کردن میگیم که اگر میتونن همچنی کاری بکنن
منم که گفتم وقت ندارم دلیلش این بود که اینکاری که شما دارین میفرمایین بنا به تجربه ی قبلیم و تلاش قبلیم تو اون انجمن میدونم خیلی وقت و انرژی لازم داره و منم الان به شخصه در اون حد توان ندارم که بخوام یه نفره اون انجمن رو تغییرش بدم اینم نه از رو غرور گفتم و نه از روی کلاس !! به جان خودم منم دانش آموزم !! تازه کار های همایش رضا صادقی هم کلیش مونده که باید انجام بدم !!
نمیدونم فکرکنم من بد منظورم رو واقعا رسوندم !
خلاصه ی حرف من ! من خودمم خیلی دوست دارم انجمن خلاقیت اینجوری که شما میگین باشه و هرکس هم وقتش رو داشت که براش وقت بزاره من سپاس گزارش هستم و قدردان اون زحماتش خواهم بود . و خودمم در این راه هر کمکی که بتونم بکنم رو دریغ نمیکنم .
من اصلا قصد توهین بهت رو نداشتم و اینکه بخوام بگم مثلا کلاس گذاشتی و از این جور حرفا .... واقعا امروز یه خورده قاطی کردم ! در هر صورت ببخش اگه ناراحتت کردم ...

فعلا که آقای رئیس دستور دادن بیخیال شیم .... دیگه نمیخواد حتی بهش فکر کنی ، به کارت برس ...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نیما خداییش خیلی وقت نمیخواد!! همینقدری که تو سایت هستی هم بسه! راحت میشه اثباتش کرد
ولی خوب:
به نقل از mgh-nano :
فعلا که آقای رئیس دستور دادن بیخیال شیم .... دیگه نمیخواد حتی بهش فکر کنی ، به کارت برس ...
بنابراین:
:( غلط کردم! شکر خوردم (البته شکرش قهوه ای بود!)

بالا