سم پل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع peihaghi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
سم پل که اولین مسابقات پل ماکارونی درون سازمانی سمپاد بود با شرکت سه مدرسه ی طلایه داران 5 ، حلی 1 و حلی 2 برگزار شد . برنامه شامل توضیحی درباره ی پل ، بازی کامپیوتری ، آیین نامه و ساخت پل در روز نخست و در روز دوم ادامه ی ساخت پل ها و بارگزاری سازه ها میشد.

دلتون آب! B-)

پاسخ : سم پل

به نقل از ایگوارسا :
سم پل که اولین مسابقات پل ماکارونی درون سازمانی سمپاد بود با شرکت سه مدرسه ی طلایه داران 5 ، حلی 1 و حلی 2 برگزار شد . برنامه شامل توضیحی درباره ی پل ، بازی کامپیوتری ، آیین نامه و ساخت پل در روز نخست و در روز دوم ادامه ی ساخت پل ها و بارگزاری سازه ها میشد.

دلتون آب! B-)
آب که هیچی ، بسی سوزیدیم !
طلایه داران 5 مال کجاست ؟

یک لحظه نمیدونم چرا فکر کردم طلایه داران زاهدانو میگین ، داشتم به درون سازمانی بودنش فکر میکردم ... ;D

اگه طلایه داران بود که دیگه درون سازمانی نمیشه چون ما اونارو جزو خودمون حساب نمیکنیم...

طلایه داران اینجا،طلایه داران اونجا،طلایه داران همه جا!!
این دل آب شدن داشت؟ ما حالمون از ماکت و سازه و پل بهم میخوره بس که امسال ساختیم!(و دیدیم و سعی کردیم بسازیم)!

به نقل از KONT MeYo :
اگه طلایه داران بود که دیگه درون سازمانی نمیشه چون ما اونارو جزو خودمون حساب نمیکنیم...
کجای کاری حاجی !
هرچی بلدیم به طلایی ها میگیم ولی طلایه داران 5 همه جوجه ان ! از جوجه های خودمون واقعاً بهترن.
اگه استدلال منطقی خواستی با پ.خ بهم بگو

بهتره بحث طلایه دارانو تو تاپیک خودش ادامه بدیم...

بری اونجا میفهمی اینا کین...بعدش قضاوت کن و به من بگو کین...

بگذریم

این سم پل! شما دقیقا کی برگزار شد؟؟؟؟

اگه همین چند روز بوده پس فرامک ما چی میشه؟؟؟؟
ما که قبل عید مسابقه پل ماکارونی دورن سازمانی برگزار کردیم......... تازه بدون حضور طلایه داران!!!!!!!!!!!!

violet:
دو پست متوالی شما یکی شد. لطفا قوانین رو رعایت کنین.

سلام
ببخشید که شاید یه خورده شبیه پارازیته ولی ... بی زحمت درمورد خود مسابقه توضیح بیشتری بدین! خیلی تبلیغشو دیدم دوست دارم بیشتر درباره سازه ها و نحوه ساختنشون بدونم!

Back
بالا