من واقعا دوسش دارم ! رشته ی خیلی جالبیه ! اگه بخواین برتون بیشتر توضیح میدم ! من دانشگاه هنرم .به نقل از رهاا :از شهرسازی راضی هستین ؟
من امسال کنکور دادم . خیلی مخیوام بدونم شهرسازی چجوریه ... چه دانشگاهی هستین ؟
چرا از نظر شما همه ی پستا اسپمن ؟!!! اسم اینجا تالار گفتگوئه اگه اشتباه نکنم !!! برین به 4 تا سایت دیگه ام سر بزنید ! بد نیست !به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :اسپم ندین .
پست های اضافی پاک شدند.
به چی شک داری ؟به نقل از the ROCK :راستش این رشته ها تو گزینه هایی که انتخاب می خوام بکنم هست ولی خیلی شک دارم.
خب معرفی کن تا دوستاتم بخونن !به نقل از M.A.S :من محصل هستم ولی چند تا کتاب در رابطه با معماری خوندم؛ چیزای جالبی داره...
به نقل از mr1991 :به چی شک داری ؟
به نقل از mr1991 :دانشگاه تهرانم داره ! ولی جو دانشگاه ما انقدرام بد نیست !
به نقل از marlik :چه ربطی داره ؟!
مهندسی شهرسازی ؛ تقریبن همون مهندس ِ معماری ِ در سطح ِ شهره
باید طراحی ت و درسای ِ انسانی ت خوب باشه
در شهر سازی باید درک ِ هندسی ت خوب باشه ؛ نه هندسه فک کنم
ما یه سری از درسای انسانی رو هم میخونیم ! نا سلامتی با یه عالم آدم طرفیما !!! اقتصاد شهری جامعه شناسی شهری و ...به نقل از Backstreetboy :این رشته چه ربطی به درسای انسانی داره؟
چه ربطی داره ! تو کشور در حال توسعه ای مثل ایران حالا حالا ها واسه ی توسعه ی شهری احتیاج به مهندس شهرساز هست !به نقل از Backstreetboy :یه سوال!....
تو شهرسازی باید هندسه ات خوب باشه یا نه؟......
و اینکه شرایط کاریش چه طوریاست؟!......
میگم که وقتی که عمران کار گیرش نیاد مهندس شهرسازی هم کار گیرش نمیاد درسته؟.......آخه مثلا اگه مهندس عمرانی که نقشه کشی خونده نقشه ای برای کشیدن نداشته باشه مهندس شهرسازی از رو چی میخواد بسازه؟![]()