sara .s کاربر فعال ارسالها 38 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم آباد 2010/5/1 #1 من چه كار كنم حالم از جبر رياضي به هم ميخوره :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& يه مبحث خشك يك نواخت X-( X-(
من چه كار كنم حالم از جبر رياضي به هم ميخوره :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& يه مبحث خشك يك نواخت X-( X-(
death کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,023 امتیاز 407 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شیراز شهر شیراز 2010/5/1 #2 پاسخ : جبر لعنتي من از ریاضی حالم بهم میخوره ولی تنها مبحثی که دوست دارم جبره!
Highness کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر جیرفت مدال المپیاد المپیاد فیزیک و نجوم و ریاضی دانشگاه دانشگاه مالک اشتر 2010/5/4 #3 پاسخ : جبر لعنتي احتمالا اعصابمو خورد میکنن
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,001 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/6/25 #4 پاسخ : جبر لعنتي همين جبر لعنتي كلي نمره رياضيمو پايين اورد
ALt3rnA کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 449 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کرمانشاه مدال المپیاد ریاضی خوندم 2 سال . هیچ کدوم ثبت نام هم نکردم حتی . 2010/7/24 #5 پاسخ : جبر لعنتي وقتی جبر رو خوب بلد باشید دیگه بدتون نمیاد ازش تنها راهش هم تمرین زیاده بهترین کتاب هم مبتکران انصاری-قادر
پاسخ : جبر لعنتي وقتی جبر رو خوب بلد باشید دیگه بدتون نمیاد ازش تنها راهش هم تمرین زیاده بهترین کتاب هم مبتکران انصاری-قادر