- شروع کننده موضوع
sara .s
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
ثابت كن فقط سه نقطه وجوددارد
کجا ؟به نقل از sara .s :ثابت كن فقط سه نقطه وجوددارد
کی گفته روی هر خط دقیقا 2 دونقطه است!؟!کاملا اشتباهه!به نقل از sara .s :نه روي صفحه در ارتباط با اينكه روي هر خط دقيقا 2نقطه هست
هر وقت الان شد به منم بگین !به نقل از sara .s :اگه تو مسابقه ي دانش آموزي شريف شركت كرده باشيد اين يكي از سوالا بود كه الان كاملشو ميزارم
از این الآن تو ، 20ساعت و 50 دقیقه تقریبا گذشته !به نقل از sara .s :اگه تو مسابقه ي دانش آموزي شريف شركت كرده باشيد اين يكي از سوالا بود كه الان كاملشو ميزارم
امسال که نبوده!!!!!به نقل از sara .s :اگه تو مسابقه ي دانش آموزي شريف شركت كرده باشيد اين يكي از سوالا بود كه الان كاملشو ميزارم
همه سر کاریم!!!!!به نقل از mgh-nano :از این الآن تو ، 20ساعت و 50 دقیقه تقریبا گذشته !
ببین فقط گفتم اینو گفته باشمبه نقل از sara .s :ببخشین بچه ها سوال رو از سایت دانشگاه شریف برداشتم در رابطه با هندسه نااقلیدسی هستش . الان هر چی میگردم پیدا نمیشه!!! بازم ببخشین (پارسال همزمان با مسابقه ی ملی دانش آموزی چند تا سوال عجیب و غریب هم روی سایت بود که البته هر کدومشون یه سری توضیح داشتن . من اون موقع فراموش کردم کپی بگیرم الانم مث اینکه حذف شدن!)
بابا بی خیال دیگه... نمیدونستم حل سوال اینقد براتون مهمه!
ببین فکر نکنم اصلا رف منو فهمیده باشی این سوال منظورش توی هندسه ی اقلیدسی نبوده منظور هندسه ی فراکتالیهبه نقل از BAX :مثال نقض میزنم:
. . . .
این 4 تا نقطس!
پس نقض شد!